Dziękuję tym wszystkim zduszonym. Wczoraj było po 1,55 a dzisiaj mi sypią po 1,20. Muszę was zmartwić, to nie jest spekulacyjny wyskok, już od dłuższego czasu widać jak kurs jest prowadzony. Odsprzedam wam po 3 zł.
właśnie wczoraj ktoś łykał z prawej jak pelikan , dzisiaj trzepanie leszcza i do góry spółka mega niedoszacowana a umowy i przejęcie na Ukrainie już niebawem ........................ wczoraj był duży obrót nie na próżno
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie zauważyłeś że na tej kurze zarobili 6 baniek dla mnie mogą i handlować spółkami sprzedadzą 3 będzie 20 baniek i tyle a Ty co masz za problem z kurami czy z jajami
handlować można, jasne.. tylko jak w zamian dostajesz coś wartościowego (najlepiej pieniądze) a zobaczysz jak tutaj bedzie.. dostaną 100% udziałów w jakiejś rosyjskiej spółce która przynosi tylko straty czyli zamienia firme przynoszącą zyski na jakies padło, tak się wyprowadza pieniądze ze spółki właśnie
Myślę że czasami chodzi więcej niż o pieniądze a tych Fasence nie brakuje, żeby robić takie lody nie potrzebni mu tuzowie którzy zasiadają w RN = znawcy biznesu w handlu, produkcji roślinnej i upraw