• Hm Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    40 tysie do wzięcia z prawej , hm szkoda że nie mam chwilowo środków
  • Re: Hm Autor: ~hmm [176.107.171.*]
    hmm no to co.. moze dzisiaj widełki w drugą stronę ? :P
  • Re: Hm Autor: ~efe [78.157.180.*]
    Dużego oporu nie trzeba aby zdusić optymizm
  • Re: Hm Autor: ~hmm [176.107.171.*]
    100tys jest wystawione na sprzedaży do 1.5 zl
    także dla każdego wystarczy :P
  • Re: Hm Autor: ~baca [83.17.122.*]
    Dziękuję tym wszystkim zduszonym. Wczoraj było po 1,55 a dzisiaj mi sypią po 1,20. Muszę was zmartwić, to nie jest spekulacyjny wyskok, już od dłuższego czasu widać jak kurs jest prowadzony. Odsprzedam wam po 3 zł.
  • Re: Hm Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    właśnie
    wczoraj ktoś łykał z prawej jak pelikan , dzisiaj trzepanie leszcza i do góry spółka mega niedoszacowana a umowy i przejęcie na Ukrainie już niebawem ........................ wczoraj był duży obrót nie na próżno
  • Re: Hm Autor: ~aaa [176.107.171.*]
    przecież oni chcą sprzedać ta wasza kurę znoszącą złote jaja - Advag i to pewnie za jakieś śmieszne, bezwartościowe akcje innej spółki.
  • Re: Hm Autor: ~lukas [31.183.231.*]
    Baca tez tu jesteś :P niedługo będziemy spotykać się na każdej spółce :) Pozdrawiam
  • aaaaaaaaaaaaaaaaa Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    nie zauważyłeś że na tej kurze zarobili 6 baniek dla mnie mogą i handlować spółkami sprzedadzą 3 będzie 20 baniek i tyle a Ty co masz za problem z kurami czy z jajami
  • Re: aaaaaaaaaaaaaaaaa Autor: ~aaa [176.107.171.*]
    handlować można, jasne.. tylko jak w zamian dostajesz coś wartościowego (najlepiej pieniądze) a zobaczysz jak tutaj bedzie.. dostaną 100% udziałów w jakiejś rosyjskiej spółce która przynosi tylko straty czyli zamienia firme przynoszącą zyski na jakies padło, tak się wyprowadza pieniądze ze spółki właśnie
  • Re: aaaaaaaaaaaaaaaaa Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    Myślę że czasami chodzi więcej niż o pieniądze a tych Fasence nie brakuje, żeby robić takie lody nie potrzebni mu tuzowie którzy zasiadają w RN = znawcy biznesu w handlu, produkcji roślinnej i upraw
  • Re: aaaaaaaaaaaaaaaaa Autor: ~aaa [176.107.171.*]
    no nie wierze co tutaj czytam :D haha
  • Re: aaaaaaaaaaaaaaaaa Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    nie musisz ......... pogadamy za rok
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.