• uwaga na daty w terminach Walnych Autor: ~uważnie_czytajcie [78.88.15.*]
    Witam
    Zgłaszając się na Walne lub wystawiając pełnomocnictwo należy uważać na daty.
    20.06.2016 godz. 11:00 będzie Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy poświęcone m.in. niekorzystnym dla drobnych zmianom statutu,
    30.06.2016 godz. 10:00 będzie Zwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki poświęcone m.in. zatwierdzeniu sprawozdania finansowego, udzielenie absolutorium, wybór członków Rad Nadzorczych, itp
    Pomyłki w zgłoszeniach udziału przesyłanych do Biur Maklerskich i pełnomocnictwach mogą nas wywalić z Walnego lub wystawicie pełnomocnictwo na inne Walne niż chcecie. Zalecane uważne czytanie.
    Ps. Na stronie telforceone.pl w zakładce dla inwestorów/spółka/walne zgromadzenia dodatkowo są pomyłki w datowaniu walnych, w nagłówkach informacji o ZWZS jest data 20.06.2016 zamiast 30.06.2016. Czy pomyłka jest pisarska? Ciekawe kiedy i czy poprawią.
    Pozdrawiam
  • Re: uwaga na daty w terminach Walnych Autor: ~blokujacy [94.254.241.*]
    Dlatego trzeba promować datę 20 tego czerwca. Jestem zdeterminowany mogę pisać jak inni na każdym wątku. Pomyślcie ile stracicie jak skup przymusowy zrobią po 3.10. Nie warto zainwestować kilku zł aby to uniemożliwić ? W grupie siła nawet ci co mają kilkaset akcji 10 takich osób i jest kilka tysięcy.
  • Re: uwaga na daty w terminach Walnych Autor: ~inwestor [119.81.140.*]
    Tylko frajerzy jak Ty kupili powyżej 3.10. Nie próbuj nas wykorzystać do swoich celów. Każdy zrobi co chce.
    Dokładnie każdy zrobi co chce. Ale jak widzę jaka jest nagonka osób co nie mają akcji to postanowiłem pisać. No nie każdy zarabia 70% rocznie. Bardziej nie rozumie osób co niby sprzedali i dalej tu piszą. Przecież skoro drożej nie będzie to zlecenia po 3.07 jest i można oddać akcje i już obracać pieniędzmi i zarobić kolejne kilkanaście %. Każdy może swoje zdanie wyrazić prawda.?
    Acha i ja nikogo frajerami nie nazywam i nie obrażam. Nie wiesz jaką mam średnia wiec wypraszam sobie.
    Cierpliwy na innym wątku = inwestor. Brawo Ty.
  • Re: uwaga na daty w terminach Walnych Autor: ~inwestor [119.81.140.*]
    Więc przepraszam, nie wiem fakt. Ale zachęcanie nie jest motywujące, tylko podejrzane. Przepraszam za frajera, nie o to mi chodziło.
  • Re: uwaga na daty w terminach Walnych Autor: ~blokujacy [94.254.242.*]
    Ok. Można wszystko bez obrażania
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.