• Zysk na akcjach a czas Autor: ~K-Dandi [168.1.69.*]
    Obserwuję to forum, ale sie nie udzielam. Moja średnia to 2,90. Mam ok 15k. Nie wiem co tu się wydarzy, ale w biznesie jast taka zasada że pieniądz musi krążyć. Liczy sie czas i zarobek. Rozmyślałem przyłączenie się do tego spisku, ale nie chce mi się czekać 2 lata. Realizuje teraz zysk 20 gr na akcji bo z tego co widze spór potrwa. Przenosze się na Modecom.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Urzekła mnie twoja historia...
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Dumas [23.232.193.*]
    I to jest rozsądne podejście do tematu.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~saw [213.17.211.*]
    Naganiajcie bardziej na sprzedaż bo coraz mniej chętnych :)
    Ja dziś złożyłem w swoim DM wniosek o pełnomocnictwo dla SII na walnym.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Ted [46.113.233.*]
    K-dandi i Dumas, chłopaki musicie bardziej wysilić swoje zwoje mózgowe, o ile w ogóle to zwoje... K-dadi o godz. 9.09 napisał, że sprzedaje teraz 15 tys. akcji tfo i kupuje modecom... Na godz. 11:55 vol. transakcji wyniósł tylko 11410 szt. Tfo. Na modecomie zakupili chłopaki raptem 5 szt. akcji. Coś słabo wam idzie naganiacze... trzeba ruszyć bardziej głową, ale najpierw trzeba mieć na czym czapkę nosić... :-)
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~inwestor [185.8.107.*]
    Przecież nie napisał PKC i że id razu. Może realizuje się.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~K-Dandi [168.1.69.*]
    Ted tak się składa że mam spotkanie wieczorem w tej sprawie, ale nie zamierzam ci się tłumaczyć, za kogo ty się uważasz człowieku? Pewnie sam jesteś naciągaczem i strzelasz ślepakami, oskarżasz wszystkich do okoła o nieczyste intencje a wychodzi na to że to ty jesteś kombinatorem i krzykaczem, uważaj w kogo celujesz
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Ted [46.113.233.*]
    Easy dandi, easy, nie ma się co denerwować, złość piękności szkodzi... przecież zlecenia kupna po 3,07 cały czas wiszą i czekają na ciebie... Rozumiem, że teraz macie z sawciem naradę jak ulepszyć naganiarski bajer. Oj macie chłopaki nad czym myśleć, pewnie lekko nie jest... :-)
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~inwestor [185.8.107.*]
    Ja pisałem o zleceniami sprzedaży. A ofert kupna powyżej 3,07 nie ma niestety. Było tylko kilka transakcji po 3,08 w ciągu ostatniego tygodnia.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Zbyszek [83.26.182.*]
    Wygląda na to, że w tej sytuacji to dobra decyzja.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~PitPan [82.221.102.*]
    Zrobisz jak uważasz
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Piotr [77.243.189.*]
    Modecom to dobra decyzja. Chyba też tak zrobię :)
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Dumas [23.232.193.*]
    Naprawdę uważacie, że to dobra inwestycja? Może czas spróbować.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Lechu [195.205.146.*]
    Również chętnie sprzedam, ale godziwej cenie - skoro spółka prowadzi transparentną politykę zgodną z przepisami rachunkowości niech zapłaci wartość godziwą = wartość księgową.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Alicia [83.30.114.*]
    Modecom mówisz? To może być dobra decyzja. Też to przemyślę :)
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Pawelski [83.30.105.*]
    Ja chyba też zainwestuje gdzie indziej. Tu zrobił się za duży bałagan.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~00han [119.81.140.*]
    Co wy z tym Modecom? Kura znosząca złote jaja czy jak?
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Roman [46.215.119.*]
    I nagle, po komunikacie czarneckiego naganiacze sawickiego zamilkli, już wiedzą, że przegrali... :-)
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~ekumen [83.30.249.*]
    a ty po nickach poznajesz czy jak? sam jesteś naganiaczem bo właśnie takie bzdury piszesz, myślisz że jak będziesz w kółko powtarzał to samo to ludzi uwierzą? nie jesteśmy tacy głupi więc przestań pisać te głupoty
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~saw [79.184.78.*]
    Sam głupi jesteś, naganialiście żeby sprzedawać jak było po 3,07 a dzisiaj już można było sprzedać wyżej.
    Ci co dziś kupili to nie z myślą żeby zarobić grosz, cena będzie wyższa.

Sprzedałeś/nie masz akcji to idź na modecom (bardzo popularny na tym forum), po co się udzielasz ?
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Minion [185.94.190.*]
    Modecom to dobry pomysł.
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Grzegorz [159.205.31.*]
    Cena idzie w góre pod cene wykupu.
    Moje pytanie.
    Czy Pan Sawicki może spokojnie prowadzić teraz skup akcji?

• Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Lincoln [23.232.158.*]
    To jak to w końcu jest? Jaka będzie cena?
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Olo [169.57.1.*]
    Cena będzie 3.10 a po 23.06 2.95, mimo usilnych starań naganiaczy bojkotujacych, którzy na siłę chcą wciągnąć w spór uczciwych ludzi dla swojej korzyści, bo kupili za drogo
  • Re: Zysk na akcjach a czas Autor: ~Roman [109.243.45.*]
    Olo, aleś ty rozgarnięty, jak liście jesienią w parku... Czy ty naprawdę myślisz, że drobni razem z czarneckim nie zbiorą 10% głosów na walnym w dniu 20.06.2016r.? spokojnie zbiorą chłopie i zablokują decyzję o zdjęciu TFO z GPW. Naganiaczom sawickiego pali się grunt pod nogami, widać to po waszych wpisach, także twoich... kto miał się wystraszyć po ogłoszeniu decyzji o wezwaniu przez sawickiego to już się akcji pozbył, ale jak widać od ogłoszenia komunikatu wielkich obrotów nie było. Zresztą wszystkie wyceny, wypowiedzi maklerów, SII świadczą o ty, żre cena zaproponowana przez sawickiego "odbiega od wartości godziwej" za 1 akcję TFO. Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych nie ma interesu w tym, aby oszukiwać inwestorów, zostało ono powołanie w celu ochrony ich praw i zgodziło się nieodpłatnie reprezentować na walnym TFO wszystkich drobnych akcjonariuszy, którzy ich do tego prawnie umocują. Szczegóły jak to zrobić w linku poniżej na końcu mojego postu.

Nawet ci akcjonariusze, którzy byliby gotowi sprzedać w wezwaniu po 3,1zł nic nie tracą jak zarejestrują się na walnym i zagłosują przeciw uchwale (mogą tylko zyskać), nie muszą sami jechać na walne wystarczy, że upoważnią do tego Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Zachęcam wszystkich, którzy się jeszcze wahają do przeczytania poniższego tekstu na stronie SII i wzięcia udziału w walnym (osobiście lub przez pełnomocnika SII). Chrońcie swoje pieniądze, zapewne ciężko na pracowaliście dlatego nie dajcie się okraść!!!
    Opis tego co trzeba zrobić po załączonym linkiem: http://www.sii.org.pl/10330/ochrona-praw/biezace-interwencje/sii-wezmie-udzial-w-nwz-telforceone-i-zacheca-akcjonariuszy-do-aktywnosci.html#ak10330
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.