• Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: ~PIK [188.146.130.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Od-sprzedazy-na-murku-do-gieldowej-spolki-7220087.html

Smiecia Pan na newconnect wprowadzil nie spolke! To to ledwie dyszy. Kiedy przechodzimy na gpw? Tylko z czym do ludzi???
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: ~kornek [83.30.44.*]
    W ciągu niecałych 3 lat kurs spadł z 4zł na 17gr, tutaj raczej nikt nie zarobił chyba że jakis szczesciasz licząc na 2gr zarobku. Po co kolejna emisja smiecia który nic nie robi???? Znów nabic ludzi w butelke??
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: ~asd [185.56.211.*]
    fakty są takie że spółka w pierwszym roku się super rozwijała i myślałem ze 10 zeta to kwestia czasu. Niestety przyszła reforma w której podręczniki stały się darmowe. I od tamtej pory jest coraz gorzej :( potem publikowali strategie i wyglądało tak jakby nie mieli za bardzo pomysłu co dalej, próbowali łapać chyba za dużo srok za ogon... kasa się rozeszła pojawiły się straty jakieś i teraz pewnie pan Z. sra w spodnie bo kto by chciał kolejne papiery mu objąć ? Jak nikt nie obejmie to się mogą do góry kołami wywrócić, jak ktoś obejmie to jak ma kurs wrócić choćby na 0,5 ? przecież to każdy grosz ponad 0,10 będzie stanowił 10% zysku. zresztą w raporcie rocznym była mowa o tym że mogą się zawinąć jak biznesy nie pójdą i wygląda na to że nie poszły więc teraz to chyba trzeba czekać na cud lub wniosek o upadłość ? Ja tam posiedzę na KGHM przynajmniej ryzyko dużo mniejsze niż tu.
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: pablo7 [37.47.40.*]
    Dnia 2016-05-29 o godz. 19:55 ~asd napisał(a):
    > fakty są takie że spółka w pierwszym roku się super rozwijała i myślałem ze 10 zeta to kwestia czasu. Niestety przyszła reforma w której podręczniki stały się darmowe. I od tamtej pory jest coraz gorzej :( potem publikowali strategie i wyglądało tak jakby nie mieli za bardzo pomysłu co dalej, próbowali łapać chyba za dużo srok za ogon... kasa się rozeszła pojawiły się straty jakieś i teraz pewnie pan Z. sra w spodnie bo kto by chciał kolejne papiery mu objąć ? Jak nikt nie obejmie to się mogą do góry kołami wywrócić, jak ktoś obejmie to jak ma kurs wrócić choćby na 0,5 ? przecież to każdy grosz ponad 0,10 będzie stanowił 10% zysku. zresztą w raporcie rocznym była mowa o tym że mogą się zawinąć jak biznesy nie pójdą i wygląda na to że nie poszły więc teraz to chyba trzeba czekać na cud lub wniosek o upadłość ? Ja tam posiedzę na KGHM przynajmniej ryzyko dużo mniejsze niż tu.

czy mniejsze ryzyko na kghm czas pokaze po nowelizacji ofe:)))panie gruby asd
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: ~asd [83.7.236.*]
    hmmm. wydaje mi się że całkiem niepotrzebnie się mnie czepiasz, chcesz trzymać te akcje to se trzymaj mi nic do tego. Z racji że w papierze byłem dłuuuugo to parę obserwacji popisałem ale jak nie pasi to cześć i czapka.
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: pablo7 [37.47.34.*]
    Dnia 2016-05-30 o godz. 09:25 ~asd napisał(a):
    > hmmm. wydaje mi się że całkiem niepotrzebnie się mnie czepiasz, chcesz trzymać te akcje to se trzymaj mi nic do tego. Z racji że w papierze byłem dłuuuugo to parę obserwacji popisałem ale jak nie pasi to cześć i czapka.

nie ze sie czepiak tylko starasz sie tu udowodnic swoje racje i wysmiewasz sie jak to ulica sie ubrala ja ta zagralem dt na PIK,nic wiecej tyle
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: ~jk [94.254.243.*]
    Do asd, pablo chcial zagrac dt i mu nie wyszlo, teraz ma sporo papieru ktorego nie chce mu nikt odebrac a ty asd mu bruzdzisz
    Dnia 2016-05-30 o godz. 10:10 ~jk napisał(a):
    > Do asd, pablo chcial zagrac dt i mu nie wyszlo, teraz ma sporo papieru ktorego nie chce mu nikt odebrac a ty asd mu bruzdzisz

nie pisz bzdur pablo7 zagra dwa razy dt w piatek
    Dnia 2016-05-30 o godz. 10:13 pablo7 napisał(a):
    > Dnia 2016-05-30 o godz. 10:10 ~jk napisał(a):
    > > Do asd, pablo chcial zagrac dt i mu nie wyszlo, teraz ma sporo papieru ktorego nie chce mu nikt odebrac a ty asd mu bruzdzisz
    >
    > nie pisz bzdur pablo7 zagra dwa razy dt w piatek

narazie to twoj asd sie popisal kupujac kghm na wysokich wskaznikach kghm chwalac sie na forum 65zl to napisze koledze jak kolejne wsp 61,70 pojdzie to kghm polynie rowno tyle
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: ~jk [94.254.243.*]
    Ta, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka :p
    Dnia 2016-05-30 o godz. 10:40 ~jk napisał(a):
    > Ta, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka :p

swistak zwykly to chyba ty,sprawdz watek tamexu co pisalem,moze cos skumasz
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: ~ToŻenada [66.102.9.*]
    Pablo7 - gdziekolwiek się nie pojawisz robi się bagno w notowaniach i na forum- przesiądź się na Hawe lub innego trupa i go rozkładaj,!!
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: pablo7 [37.47.10.*]
    Dnia 2016-05-30 o godz. 12:00 ~ToŻenada napisał(a):
    > Pablo7 - gdziekolwiek się nie pojawisz robi się bagno w notowaniach i na forum- przesiądź się na Hawe lub innego trupa i go rozkładaj,!!

broatgate kolejna spoleczka z infem umowa i niskimi wsk pozdr ZENADA
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: ~asd [83.7.236.*]
    nom tak to wygląda. dziś obroty na gpw zerowe :(
  • Re: Cos Pan Panie Zurowski narobil?? Autor: pablo7 [37.47.10.*]
    Dnia 2016-05-30 o godz. 11:42 ~asd napisał(a):
    >nom tak to wygląda. dziś obroty na gpw zerowe :(

zalezy gdzie zerowe przesiadlem sie owszem na suntech po 40gr tam oficjalne info o dofinansowaniu podali czytac infa a nie wymadrzac sie.ps hawe nie tykam
[x]
ADATEX 4,80% 1,31 2026-05-21 11:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.