Możesz powiedzieć jak to teraz technicznie wyglada? bedzie powrót do 0,80? czy juz teraz tego nie zatrzymaja:) aha i DZIĘKI bo dzieki Tobie zarabiam na Tamexie:)
Dnia 2016-05-27 o godz. 16:37 ~lol napisał(a): > Możesz powiedzieć jak to teraz technicznie wyglada? bedzie powrót do 0,80? czy juz teraz tego nie zatrzymaja:) aha i DZIĘKI bo dzieki Tobie zarabiam na Tamexie:)
lol ja widze 95gr-1zl taki zasieg i musi wedlug mnie skorekcic
Dzieki wielkie pytam bo oddalem troche po 88 i chcialem dobrac nizej:)to poczekam na korekte:) ale novina ladnie poszla,kurde a ja bez akcji niestety nie dogonilem kroliczka dzis:) choc czekalem na 84 i potem wyzej ale trudno:)
1zl to opór w kilkuletniej konsolidacji. Jak z niej wybije to powinno pójść wyżej i korekta dopiero później i 1zl wtedy powinno zadziałać jako wsparcie. Na razie mamy ładne wybicie i pytanie co w poniedziałek. Zamknięcie powyżej 1zl to dopiero powinien być początek wzrostów
Dnia 2016-05-27 o godz. 18:52 ~Tamex napisał(a): > 1zl to opór w kilkuletniej konsolidacji. Jak z niej wybije to powinno pójść wyżej i korekta dopiero później i 1zl wtedy powinno zadziałać jako wsparcie. Na razie mamy ładne wybicie i pytanie co w poniedziałek. Zamknięcie powyżej 1zl to dopiero powinien być początek wzrostów
tez sie Tamex z tym zgadzam,ale mysle ze z miejsca nie wybija 1zl choc to newconnect,wedlug mnie wskazniki juz sa wysoko musza schlodzic to moja opinia ale rynek pokaze pozdr
Dnia 2016-05-27 o godz. 18:38 ~lol napisał(a): > Dzieki wielkie pytam bo oddalem troche po 88 i chcialem dobrac nizej:)to poczekam na korekte:) ale novina ladnie poszla,kurde a ja bez akcji niestety nie dogonilem kroliczka dzis:) choc czekalem na 84 i potem wyzej ale trudno:)
lol ja lapalem juz dwa razy novine 70-71gr bo tam wsp s 1zl i nie wybilo 1,04 i powrot 70-71 dzis oddalem 1,20,i pogralem na piku dzis 17gr-22gr i 16-18 dwa koleczka
Ja kurcze na glg sie skusilem juz od prwnego czasu zagladam,troche za 5gr dostalem a reszte za 6gr:)i foreveren kupione za 73 sprzedane za 81:)wisze kurcze z polowa na zastalu i zmartwiles mnie tym ze tam juz wzrostow koniec:(moze chociaz jakas podbitka pod 65-70?pozdrawiam i milego weekendu:)
Dnia 2016-05-27 o godz. 22:11 ~lol napisał(a): > Ja kurcze na glg sie skusilem juz od prwnego czasu zagladam,troche za 5gr dostalem a reszte za 6gr:)i foreveren kupione za 73 sprzedane za 81:)wisze kurcze z polowa na zastalu i zmartwiles mnie tym ze tam juz wzrostow koniec:(moze chociaz jakas podbitka pod 65-70?pozdrawiam i milego weekendu:)
z zastalem ciezka sprwa wsparcie 52gr cus odbilo ale obroty siadly,tamex widze jak pisalem 95-1zl i glebsza korekte ale to moje zdanie,glg trzeba cierpliwosci ja mam tam srednia 4,5gr wiec spokojnie czekam bo ktos celowo trzyma tam kurs
Dnia 2016-05-30 o godz. 07:38 ~lol napisał(a): > Dzieki:) na dzis obserwuje laurepens i nfpl na krotkie wejscie:)tamex czekam na korekte i dobiore...moze jakies twoje typy?powodzenia jak zawsze :-)
laurent miales w piatek korekte 15gr wsparcie,to samo nfpl 27gr bylo powrot
Dnia 2016-05-30 o godz. 08:12 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-05-30 o godz. 07:38 ~lol napisał(a): > > Dzieki:) na dzis obserwuje laurepens i nfpl na krotkie wejscie:)tamex czekam na korekte i dobiore...moze jakies twoje typy?powodzenia jak zawsze :-) > > laurent miales w piatek korekte 15gr wsparcie,to samo nfpl 27gr bylo powrot
no i zgodnie z analiza AT i wskaznikami mamy korekte na tamex 95-6 zrobiony zasieg pozdr.ps lol wyszedles z calosci
Hehe wyszedlem juz wczoraj:) jestem mega zadowolony tym faktem dzieki wielkie Pablo :-) dla mnie jestes wielki:)to do ilu teraz mo ze sie korekcic? Wchodzisz jeszcze czy juz dość? Ja kupilem wczoraj united po 53 :-) broadgate ladnie wczoraj uderzylo :-) kurcze nie wiem kolo czego sie zakrecic,do tego zalatany jestem...
I ten zastal zagadkowy dla mnie,wyglada jakby ktos zbieral a z drugiej strony ktos non stop sypie wiekszymi.pakietami...ten baton dzis na 51 gr hmmm....
zastal no tam wsparcie 52gr zastal,ciesze sie ze zarobiles na tamex,no jak glebsza korekta to 53gr ,ale poki co to 74gr narazie,ja remedis zlapalem 10-11gr,i pik 13gr poluje na wsparciu,united tez ladne infa poszly pozdr i zycze duzych zarobkow
Dnia 2016-06-03 o godz. 05:39 ~lol napisał(a): > Dzisiaj novine łapię:)kurde wczoraj juz mialemm brac 71-2 :(zastal troche wraca:)
uwazaj z novina 70gr wsparcie,jak peknie to poleci nizej duzo ja bym uwazal juz 3 razy odbijalo od 70gr wiec teraz moga wybic ale w dol to samo bylo soft 1,10 2 razy odbijalo az wybilo w dol
Ok to bede ostrozny:)choc podali wczoraj ze sprzedali presenta wiec moze na ta dywidende kasa bedzie:)tylko czy jest podstawa zeby to w dół spadalo?a powiedz lauren trzymasz?ladnue wczoraj podeszo na 20:)
Dnia 2016-06-03 o godz. 05:59 ~lol napisał(a): > Ok to bede ostrozny:)choc podali wczoraj ze sprzedali presenta wiec moze na ta dywidende kasa bedzie:)tylko czy jest podstawa zeby to w dół spadalo?a powiedz lauren trzymasz?ladnue wczoraj podeszo na 20:)
no musisz zdecydowac novina bo juz 3 razy odbijala od 70gr,a laurent kupilem 15 i czekam co zrobia czy wybija wkoncu te 20gr tam teraz wsparcie na 18gr
Zaryzykowalem i kupilem 81 novine,sprzedalem 93:) na waciki dla zony w sam raz:) zastal zaczyna mi sie podobac i wierze ze wyjde z tego calo :-) dalej trzymam united i kurde nie chca puscic kursu a tak dobre infa poszly,do tego swietny raport roczny...moze przyszly tydzien ruszy:) no nic milego weekendu zycze...
Dnia 2016-06-03 o godz. 21:27 ~lol napisał(a): > Zaryzykowalem i kupilem 81 novine,sprzedalem 93:) na waciki dla zony w sam raz:) zastal zaczyna mi sie podobac i wierze ze wyjde z tego calo :-) dalej trzymam united i kurde nie chca puscic kursu a tak dobre infa poszly,do tego swietny raport roczny...moze przyszly tydzien ruszy:) no nic milego weekendu zycze...
no iladnie ja sie balem tej noviny ruszac jednak 70 wsp utrzymali ale luka otworzyli 81gr i poszli wyzej no i dobre i to lol 15% zlapales,tamex 77gr narazie wsparcie trzyma