• Raport 2015r. trzy opcje Autor: ~xxxde [89.231.77.*]
    Są trzy proste wyjścia na raport

1. Negatywne - syf z obligacjami i totalna bezradność.W raporcie skupienie na wynikach zamiast na obligacjach
    2. Neutralne - zero info. albo bardzo słabe na temat obligacji i zero konkretów.Same zapewnienia bez pokrycia - boczniak przez pół roku z tendencją spadkową
    3. Pozytywne - jakiśkolwiek plan działania,powrót starych akcjonariuszy z Panią Zalewską na czele oczywiście albo grube wejście Zastal

Osobiście obstawiam nr. 2 ale jak będzie nr. 3 to po 9 gr na pewno zdążę kupić.Teraz mieć akcje to szaleństwo chociaż opcja 1 raczej nie będzie ale kto wie.

Aktywa trwałe 90mln.zł Nieruchomości inwestycyjne 39mln.zł a zadłużenie 35mln.zł ale to New Connect i liczby mogą okazać się inne od rzeczywistości.
  • Re: Raport 2015r. trzy opcje Autor: ~sax [37.47.58.*]
    Zrozum jedno ze raport to jedna tabelka i jest już znana.
    Natomiast sprawa obiegów jest tyle samo warta co Ty
  • Re: Raport 2015r. trzy opcje Autor: ~xxxde [89.231.77.*]
    Ty forum nie pomyliłeś czy czytasz co trzecie słowo ??? Ale ok postaram się zrozumieć wreszcie że są tu mózgi sto kroć większe od mojego orzeszka włoskiego i po prostu nie ogarniam czasami
    I mamy 5 gr. jak dobrze że puścił em po 6 gr. heh. Nie ma infa więc powolny zjazd do 1gr.A jak tak to kaplica
    Jednak opcjanr.2 :(
  • Re: Raport 2015r. trzy opcje Autor: ~miniu [89.64.17.*]
    a co kawe piłeś ??
    A na 2.22 już 700 tys
  • 2,22 Autor: ~xxxde [89.231.77.*]
    Już mamy 1,100,000 na 2,22 i chcę zaznaczyć że coraz rzadziej będę tu zaglądał bo poziom wpisów sprawia że czuje się ten dyskomfort pisząc w takim gronie.Czytając querty7 Acer i resztę wiary czuje się obciach i zażenowanie.
  • Re: 2,22 Autor: ~Burak [213.233.150.*]
    xxxde poziom nagle co przeszkadza, czy boisz sie nagle podac numer telefonu abym mogl zadzwonic i ustalic ile mamy akcji?
    Tak namawiasz zeby dzieciaki pokazali ci ile maja jeszcze akcji do oddania, a numeru swojego nie podasz zeby pogadac?
  • Re: 2,22 Autor: ~antydoradca [83.7.201.*]
    ja tam wam proponuje od dawne - zgadajcie się na maila, potem każdy sie okresla ile ma.....
    najlepiej robiąc prtsc lub wystawiając zlecenie na godzinę i sobie sprawdzicie.

moim zdaniem mm w sensie ekonomicznym nie istnieje, tylko gdyby to była prawda, to oni by to zwineli.....

nikt z was nie szpera dlaczego kapitalizacja spadła o 28 mln.....
    cisza.....
    podniecacie się aktywami..... nie patrząc.... na pasywa
  • Re: 2,22 Autor: ~mieetek [86.11.154.*]
    mm ma aktywa zdecydowanie większe niż dzisiejsza wycena, ktoś sobie poza tym piękną stratę podatkową zrobił i przy okazji przejmie za grosze firmę ,wróci do nazwy Mostostal Wrocław i zobaczysz jaka będzie potem wycena, możesz mi pisać niestworzone kwestie, ja siedze i noga na noge i czekam, a jestem za...ście cierpliwy :)
  • Re: 2,22 Autor: ~Acer [178.219.119.*]
    Merytorycznie walnąłeś temu antydoradcy. Zgadzam się z tobą. Ja mam duży pakiet i nie ujawniam na 2.22. Tylko noga na nogę i też jestem mega cierpliwy i nie strachliwy.
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.