Umowa dofinansowania już jest na etapie uzgodnień z Centrum w zakresie przesunięcia kwot dofinansowania w ramach wydatków na poszczególne koszty przedsięwzięcia, spółka pozmieniała niektóre pozycje kosztowe, - już został tylko tydzień do umowy, takie otrzymałem informacje telefonicznie, także nie róbcie w majtki tylko trzymać
ja widze zasieg 12-13 z pierwszej podbitki ale cierpliwosc,a potem powrot na 10 i dalsze wzrosty ale to trzeba poczekac i dobrze ze nas tu coraz wiecej cierpliwych
Dnia 2016-05-27 o godz. 14:40 ~pawmat napisał(a): > ja musze szybko kupic maly samochod zonie.. brakuje mi pare k pln wiec wyskakuje przy pierwszej podbitce... a poznie moze wejde znowy.....:) >
A od kiedy informacje uzyskuje sie droga telefoniczna a nie przez espi? Przeciez to jawne nierowne traktowanie akcjonariuszy i wykorzystywanie informacji?
Gościu, a czy widzisz w tej informacji jakiś konkret? Od kiedy firmy informują przez ESPI że np. za tydzień zawrzą jakąś istotną umowę? Czytaj komunikaty ze zrozumieniem i to co inni piszą.
GDYNIANIN dzięki za piękne info :) Czekamy cierpliwie, a potem niecierpliwi wyskoczą przy pierwszej podbitce, a reszta zbierze to co najlepsze :)
niedlugo tez powinno byc info o terminie scalenia maja czas 2-3miesiace a info bylo 25-03 wiec pytanie czy najpierw info o dofinansowaniu czy o scaleniu