Drogi kolego! Daj sobie już spokój z tym naganianiem! Ten adress IP już jest spalony, a Twoje nicki: Władek, Walter, kolekcjoner (tyle znalazłem w 5 ostatnich wątkach), pewnie znalazłbym jeszcze więcej. Wielka prośba do tych osób, inwestorzy którzy zostali prezentują pewien poziom inteligencji i wasze głupie pisanie nic u nich nie zmieni a tylko zaśmiecacie forum. Ogólnie początek adresu IP 79.141.xxx to ludzie piszący w jednym celu, ciągle zmieniający nicki i robiący sztuczny tłum. Jak znajdę czas to zrobię listę wszystkich adresów IP, które zmieniają nicki i "charytatywnie" nawołują do sprzedaży.
Twój adres IP też możemy tutaj dopisać. A moja merytoryczna treść dla Ciebie to daj sobie spokój. Widzisz Twój adres IP i drugi nick: Machoń i piękny merytoryczny komentarz: " To może czas zainwestować w coś innego ile można tracić" wiele o Tobie mówią! Także Pana też już żegnamy!
Kolejny Pan to Igor IP 213.184.217. Nie szukałem dalszych nicków bo szkod mi czasu. (jak mnie zmusi to poszukam). Ale skomentowanie wszystkich postów które są naganiaczy o czymś świadczy. A poziom komentarzy (niektóre to nawet kopie wcześniejszych) sami możecie sprawdzić.