Istnieje kilka kiedy: 1. Kiedy jero wyrwie nas z tych butów? bo od 15 groszy raczej nie wyrywa :) https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jak-latwo-wywolac-panike,18668107.html
2. Kiedy jero wystawi swój mocarnie uskładany pakiet po 3 PLN aby nam pozamykać gęby, może jak urosną mu jajka? 3. Kiedy info o "szczęśliwcu", który objął ostatnią emisję akcji? Prezes zwykł milczeć o niepowodzeniach :)
Tyle się napociłeś, więc ja krótko... Ano wtedy, kiedy Ty ponumerowany sprzedaż swój mocarny pakiet za 1zł i znikniesz z tego forum. Na tą chwilę pracujesz dzielnie, odwalasz kawał dobrej roboty i nawet nie wiesz jaką polewkę mamy z Ciebie
Dnia 2016-05-26 o godz. 10:31 ~JeRo131 napisał(a): > Tyle się napociłeś, więc ja krótko... Ano wtedy, kiedy Ty ponumerowany sprzedaż swój mocarny pakiet za 1zł i znikniesz z tego forum. Na tą chwilę pracujesz dzielnie, odwalasz kawał dobrej roboty i nawet nie wiesz jaką polewkę mamy z Ciebie
baba, bezjajowiec, nie rób dłużej z gęby szmaty. Kiedy powyrywa nas z tych butów się pytam, bo sprawa się przeciąga? A jakeś taki bogaty pokaż to w arkuszu zleceń i stawiaj "pakę" kwitów po trójaku. To jak stawiasz?, masz "go" tam gdzie jego miejsce, czy wyrósł ci na czole i chodzisz latem w czapce nasuniętej na oczy?
polewkę to mają wszyscy ale z ciebie, jero. Masz może akcje za swoje miesięczne kieszonkowe i wiesz że ono przepadło ale nie potrafisz się do tego przyznać i siedzisz na forum 24 h żeby ktoś odkupił od ciebie trefny kwit. Poza tym nie widzę powodów aby karmić trola
hahaha sam się kowal obnażasz, u kogo próżno chcesz szukać poparcia w Twoim gang klubie, nie rozśmieszaj mnie. Osoba która kupiła kwity za 5zł kierując się niby czym planami?? Zostałeś z niczym i użalasz się tutaj od kilku lat jak to źle. Co ty tutaj jeszcze robisz, kogo chcesz sprowadzać na dobrą drogę? Załóż lepiej kościół może więcej wolontariatu znajdziesz.
jero pewnie nie pamiętasz tych czasów ale jak w spółce było zatrudnione 5 osób to siedziała tu na forum taka pani z relacji inwestorskich spółki. Ona chociaż starała się wypowiadać merytorycznie. Moja propozycja to żebyś się zgłosił do prezia wuefisty z prośbą zatrudnienia, zawsze to będzie wzrost w raportach o 50 % ! No i może byś miał chociaż 50 groszy za wpis albo zapłaci ci nieobjętymi akcjami z raportu. Każdy będzie zadowolony, nie będziesz za darmo klepał bzdur na klawiaturze
Nasuń czapkę niżej na oczy, bo coś ci spod niej wystaje. Planktonie, to powyrywanie z butów już było czy nie, bo nikt nie odczuł a po 15 groszach dawno ślad zaginął?