Srednia 250% zysku, wczoraj odebraliscie ostatni najmniejszy pakiet, robcie co chcecie z tym ale nie zazdroszcze sytuacji. Od dzis zbieram juz nowa pozycje ale poki co cicho sza:-)
Haha czyli już rok trzeba czekac by odzyskac. Nie odzyskacie bo jak się teraz nie wyjaśni to w grudniu 13% samych odsetek z obligacji dojdzie do długu a to 3.5mln zł. rocznie samych odsetek. Albo teraz albo nigdy i bankructwo. Po informacjach można jedynie stwierdzic że to koniec. Oczywiście możecie pisac co chcecie ale 13% rocznie to 1,1% miesięcznie czyli ponad 300tys. zł miesięcznie odsetek. Jak oni mają to zapłacic kiedy za Q1 było 100 tys.netto ??? Zastal musi wykupic albo dno totalne
Super wywody. Mnie nie przekonują ale może ktoś się na to złapie. Mnie zastanawia jedno. Po co tu siedzisz i piszesz te farmazony skoro nie masz akcji a nie zamierzasz ich kupić. Jaki masz cel by się codziennie tu produkować?
Pamietam to samo gadanie leszczy na Oilu, jak zleciał na 10 zł. Te pytania po co tu siedzisz albo że jest już tanio, odbieranie akcji leszczą i zaniżanie przed odpałem. To samo smieszne gadanie a potem było jak zawsze i znowu po co tu siedzisz , tracisz drogocenny czas itd. A my tu sobie komentujemy rzeczywistość jaka jest , lezy i kwiczy haha.
Nie wiesz pajacu że obligacje jednopunktowe nie mają oprocentowania a te wlasnie obligi wyemitowal mostostal? Kiepskich grubasy na spadki mają naganiaczy. Normalnie wstyd, ze bierzecie do tej roboty ludzi z zerowym przygotowaniem merytorycznym. Juz lepszy był Antydoradca bo chociaż pisał coś z sensem nieraz. Ale cala reszta to banda pustaków.
Nie wiesz pajacu że obligacje jednopunktowe nie mają oprocentowania a te wlasnie obligi wyemitowal mostostal? Kiepskich grubasy na spadki mają naganiaczy. Normalnie wstyd, ze bierzecie do tej roboty ludzi z zerowym przygotowaniem merytorycznym. Juz lepszy był Antydoradca bo chociaż pisał coś z sensem nieraz. Ale cala reszta to banda pustaków.
antydoradaca przynajmniej pisał wypracowania, a że pisał jedne i te same bzdury to inna sprawa. swoje zdanie na temat tych obligacji zamieściłem w wątku Obligi + układ - czy o to idzie teraz gra?
Akcji to oni już mają. Tu gra się teraz toczy by jak najmniej wypłacić obligą. Obligi na każdym froncie przegrały więc prędzej czy później przystaną na ich warunki.
obligi i tak zostali postawieni pod ścianą, to oni teraz muszą negocjować ze spółką a nie spółka z nimi, to zasadnicza różnica. straszenie obligami począwszy od antydoradcy po jego obecnych uczniów jest dla mnie bzdurą. takie jest moje zdanie w tym temacie.