• Dzieki za zarobek Autor: ~Zadowolony [37.47.72.*]
    Srednia 250% zysku, wczoraj odebraliscie ostatni najmniejszy pakiet, robcie co chcecie z tym ale nie zazdroszcze sytuacji. Od dzis zbieram juz nowa pozycje ale poki co cicho sza:-)
  • Re: Dzieki za zarobek Autor: ~siw [83.1.81.*]
    zarobiles to nie szczekaj.........stracisz gdzie indziej a tutaj spokojnie do góry - 1 rok ibedzie pięknie:)
  • Re: Dzieki za zarobek Autor: ~qwerty [185.28.250.*]
    tak sie gra na nc a nie wierzenie w bajki naganiaczy
  • Re: qwerty do qwerty Autor: ~qwerty [87.206.158.*]
    i tu masz racje

• Re: Dzieki za zarobek Autor: ~xxxde [89.231.77.*]
    Haha czyli już rok trzeba czekac by odzyskac. Nie odzyskacie bo jak się teraz nie wyjaśni to w grudniu 13% samych odsetek z obligacji dojdzie do długu a to 3.5mln zł. rocznie samych odsetek. Albo teraz albo nigdy i bankructwo. Po informacjach można jedynie stwierdzic że to koniec. Oczywiście możecie pisac co chcecie ale 13% rocznie to 1,1% miesięcznie czyli ponad 300tys. zł miesięcznie odsetek. Jak oni mają to zapłacic kiedy za Q1 było 100 tys.netto ??? Zastal musi wykupic albo dno totalne
  • Re: Dzieki za zarobek Autor: ~xxxde [89.231.77.*]
    A nikt nie wykupi bez zwiększenia zaangażowania bo po co płacic jak się nie ma akcji ???
  • Re: Dzieki za zarobek Autor: ~Molmedica [94.254.161.*]
    Super wywody. Mnie nie przekonują ale może ktoś się na to złapie. Mnie zastanawia jedno. Po co tu siedzisz i piszesz te farmazony skoro nie masz akcji a nie zamierzasz ich kupić. Jaki masz cel by się codziennie tu produkować?
  • Re: Dzieki za zarobek Autor: ~qwerty [185.28.250.*]
    Pamietam to samo gadanie leszczy na Oilu, jak zleciał na 10 zł. Te pytania po co tu siedzisz albo że jest już tanio, odbieranie akcji leszczą i zaniżanie przed odpałem. To samo smieszne gadanie a potem było jak zawsze i znowu po co tu siedzisz , tracisz drogocenny czas itd.
    A my tu sobie komentujemy rzeczywistość jaka jest , lezy i kwiczy haha.
  • Re: Dzieki za zarobek Autor: ~optymista [213.233.150.*]
    Nie wiesz pajacu że obligacje jednopunktowe nie mają oprocentowania a te wlasnie obligi wyemitowal mostostal? Kiepskich grubasy na spadki mają naganiaczy. Normalnie wstyd, ze bierzecie do tej roboty ludzi z zerowym przygotowaniem merytorycznym. Juz lepszy był Antydoradca bo chociaż pisał coś z sensem nieraz. Ale cala reszta to banda pustaków.
    Za takie psie pieniądze to ekspertów nie znajdą. Więc ich poziom merytoryczny jest taki a nie inny.
  • Re: Dzieki za zarobek Autor: ~optymista [213.233.150.*]
    Nie wiesz pajacu że obligacje jednopunktowe nie mają oprocentowania a te wlasnie obligi wyemitowal mostostal? Kiepskich grubasy na spadki mają naganiaczy. Normalnie wstyd, ze bierzecie do tej roboty ludzi z zerowym przygotowaniem merytorycznym. Juz lepszy był Antydoradca bo chociaż pisał coś z sensem nieraz. Ale cala reszta to banda pustaków.
  • Re: Dzieki za zarobek Autor: ~qwerty [87.206.158.*]
    antydoradaca przynajmniej pisał wypracowania, a że pisał jedne i te same bzdury to inna sprawa. swoje zdanie na temat tych obligacji zamieściłem w wątku  Obligi + układ - czy o to idzie teraz gra?
    Akcji to oni już mają. Tu gra się teraz toczy by jak najmniej wypłacić obligą. Obligi na każdym froncie przegrały więc prędzej czy później przystaną na ich warunki.
  • Re: Dzieki za zarobek Autor: ~qwerty [87.206.158.*]
    obligi i tak zostali postawieni pod ścianą, to oni teraz muszą negocjować ze spółką a nie spółka z nimi, to zasadnicza różnica.
    straszenie obligami począwszy od antydoradcy po jego obecnych uczniów jest dla mnie bzdurą. takie jest moje zdanie w tym temacie.

Zabezpieczeni coś prędzej czy później dostaną. Niezabezpieczeni mogą pomarzyć o kasie. A my z jakiś czas ruszymy. Mi się nie spieszy.
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.