rara,musisz zrozumieć po co trolle są na forum...cel jest jeden - jak najtaniej kupić!!!A jak to zrobić? Napisać, że spółka bez szans. Bo po co siedzieć bez akcji i dbać o innych, jeszcze jak się ma swoją firmę z olbrzymimi zyskami. Prosiłem Cię Jural o podanie nazwy Twojej firmy - nie podałeś...Dlaczego?
PS. Rynek i tak zrobi swoje, trzeba patrzeć na tło,szerokie tło...
drażni mnie jural i jemu podobni, dobrze że nie widzę jego facjaty bo pewnie bym zaniemówił z wrażenia a po nocach nie umiałbym spać. jak ktoś pisał na pkp cargo
"Nie rozumiem ludzi, którym tak strasznie zależy na dobrych radach. Masz głowę, rozum to inwestuj tam gdzie jest ok, a innym nie radź bo to sensu nie ma. Śmieszne jest podejscie takich ludzi, na forum ktoś pokrzyczy, coś powie, a defacto nie ma to wplywu na kurs. Powazni inwestorzy nie kieruja sie bankierem, a drobni duzego znaczenia na kurs nie maja :)"
i tyle w temacie. no może jeszcze jedno ten jural obniża kurs i robi we własne gniazdo po to by kupić taniej.
u mnie np wygląda to tak prowizje do 0,19% w tym do 2 zł płacisz 0,43 zł to kursem mozna się bawić, cena akcji większa to minimalna prowizja 3 zł tak więc jak akcja jedna kosztuje 6zł + 3 zł prowizji=9 zł. czasem bank daje bez prowizji. też się tak dzieje przez błędy systemu. ING