• co Wy o tym sądzicie ? Autor: ~Grysik [62.233.140.*]
    ??
  • Re: co Wy o tym sądzicie ? Autor: ~optymista [109.47.0.*]
    Nie jestem tym Optymista co Wam tu wklejal zdjecia i tak zachwalal spolke,ale akcje posiadam i czekam. Jak dla mnie to troche "grubo szyte" te wszystkie negatywne infa, Jakies smieszne sprzedaze akcji za 200k zl na umowy cywilnoprawne. Do pelni "szczescia" brakuje tylko infa o scaleniu akcji. Wolumeny 1szt,10szt,a nastepnego dnia ktos jednym ruchem sciaga prawie 5 kk. Jesli tak wyglada "ubieranie ulicy" to robia to bardzo nieudolnie. Narazie bardziej stawiam na to ze pogywaja tak zeby w momencie uruchomienia zakladu miec jak najwiecej akcji u siebie po 0.01zl, ale to tylko moje spekulacje.
  • Re: co Wy o tym sądzicie ? Autor: ~Maestro [37.47.44.*]
    Jaki ten prezes i cały Zarząd dobry !!!
    Jak "robi" na rękę drobnym inwestorom !!!!
    ile to by było zamieszania przed wakacjami gdyby dotrzymali terminu ?!?! 
    co niektórzy by musieli zrezygnować z wakacji na Karaibach, Hawajach, Mauritiusie, Szeszelach itp. , a tak spokojnie już po wakacjach i w dodatku produkt i tak już świetny!!, "opatentowany", "unikatowy" !!! , na skalę międzygalaktyczną będzie jeszcze lepszy , .... bo ,... awaria w linii produkcyjnej będzie usunięta !!!!

a i zniecierpliwieni odbiorcy koczujący już w kolejce przed bramą zakładu* na pewno zapłacą więcej !!!! i będzie ich więcej , może jakieś zaliczki, przedpłaty wpłacą na konto ECR tytułem przyszłych dostaw??

WARTO więc poczekać te kolejne 1/2 roku ,.... (szczególnie dla tych co już czekają 3 - 4, - lata , to 'drobny ułamek')
    przyszłość inwestycji w ECR jawi się jak najbardziej w różowych , a nawet złotych ($-dollarowych) barwach ,....

* nie wiem ile w tym prawdy ??, ale słyszałem , że doszło do jakiś zamieszek w tej ww. kolejce i produkty ECR będą sprzedawane w systemie kartkowym (jak za PRL-u) , a zamówienia odbiorców będą redukowane o ok. 40 - 50%.
  • Re: co Wy o tym sądzicie ? Autor: ~xyz [188.114.95.*]
    Maestro, czemu Ty książek - bajek dla dzieci nie piszesz? ! Z takim talentem to grzech!
    Dnia 2016-05-25 o godz. 15:26 ~xyz napisał(a):
    > Maestro, czemu Ty książek - bajek dla dzieci nie piszesz? ! Z takim talentem to grzech!

Świetna myśl !!!
    Faktycznie na tym lepiej się wychodzi niż na zakupie "walorów" i spokojnym oczekiwaniu na .... rezultaty tych "inwestycji"
    niejeden już na opisywaniu* 'sukcesów' "walorów" z Nju Śmiecć dorobił się majątku ,,... a może w przyszłości literacka nagroda NIKE, NOBLA itp ??

Dnia 2016-05-25 o godz. 16:03 ~xyz napisał(a):
    > Ale jest tutaj jedna zależność. :-) Jak nie idzie na ECR to i Maestro ma lepszy humor.

EEEE eeeee
    trochę jest w tym prawdy , ...
    ale spróbuj podbić kurs do 5 gr , 10 gr (niektórzy marzyli tu o 40 gr, ale ja jestem zdrowy na umyśle) to zobaczysz jaki będzie mój humor !!!

pozdr . do nast. tyg.
  • Re: co Wy o tym sądzicie ? Autor: ~zarobas [178.42.6.*]
    Dnia 2016-05-25 o godz. 16:14 ~Maestro napisał(a):

> pozdr . do nast. tyg.

A piątek to co? dojna zmiana dała wolne czy jak ? w piątek się tez pracuje, to o wolne soboty walczyli, a nie środa i już koniec tygodnia, oj z takim nastawieniem to niedługo będzie druga Grecja.
  • Re: co Wy o tym sądzicie ? Autor: ~optymista [109.47.1.*]
    Ja nie wystawiam na sprzedaz po 0.01 , bo nie widze sensu. Jesli jest tak jak pisze Maestro, to i tak sie nie przebije zeby sprzedac. Ten baton po prawej dzisiaj jest juz warty ponad 100 k zl. Natomiast jesli nawet ten baton urosnie i w pewnym dniu ktos go lyknie w calosci to bedzie sie dzialo..... .
  • Re: co Wy o tym sądzicie ? Autor: ~optymista [109.47.1.*]
    Do Lubska mam troche wiecej niz 100 km z rodzinnego miasta,wiec przy najblizszej okazji przejade sie zobaczyc ,czego zostalem wspolwlascicielem i co to za konkurencja dla KGHM? poniewaz liczba akcji jakby podobna na tych spolkach he he.
    Dnia 2016-05-25 o godz. 16:58 ~zarobas napisał(a):
    > A piątek to co? dojna zmiana dała wolne czy jak ? w piątek się tez pracuje, to o wolne soboty walczyli, a nie środa i już koniec tygodnia, oj z takim nastawieniem to niedługo będzie druga Grecja.

Druga Grecja to już tu jest od ....
    za "twórczych" rządów poprzedniej ekYpy zadłużenie (tylko te oficjalne) zwiększyło się 2-3 krotnie (wg licznika p. Balcerowicza ) + 154 mld OFE + środki z €kołchozu + różne fundusze (drogowy, demograficzny itp.)
    przed chwileczką w TVP INFO minister Zdrowia podał , że w ostatnich latach ( p. Kopacz, Arłukowicz, Zębaty) zadłużenie Centrum Zdrowia Dziecka w W-wie zwiększyło się 3 - 4 razy ,.....
    można dobrze POżyć na czyjś koszt ???, i z czym to wam się kojarzy ,....??? mnie to troszeczkę prywatnie przypomina cały ten rynek N C

i jeszcze ciekawi mnie bardzo "działalność" tego/tej PARP komu i po co rozdawała te MILIONY , na jakich zasadach (albo bez zasad ?), jak to nadzorowała i jak teraz do tego podejdzie nowy? Zarząd PARP z nowego 'nadania' ??

[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.