Jakby dał 5zł za akcję, to by przynajmniej honor zachował, a i tak by był zarobiony bo po 30 sprzedał. Niestety, taki ochłap jaki zaoferował i piejąc, że to okazja i łaska z jego strony tylko rozsierdziła wiarę. Drobni rozniosą go w pył, jeśli się nie opamięta i nie da uczciwej ceny. Zaoferował by 7zł, to by go na rękach nosili, w życiu ka$a to nie wszystko, trzeba jeszcze mieć gest i honor, nawet w biznesie.
heheh W dzisiejszym parkiecie cytuje:"Sebastian sawicki nie wyklucza, że weźmie pod uwagę głosy inwestorów.-Ich argumenty pojawiły się dopiero po ogłoszeniu wezwania......."
Drobni akcjonariusze nie mogą być traktowani jak ,,chłopcy do bicia". Dlatego rejestrujemy się na walne. Pełnomoctnictwa możemy też udzielić SII-będą nas wspierać.Cena w wezwaniu jest krzywdząca dla drobnych akcjonariuszy.
Panie Sawicki dodaj Pan 2 zł i będą Panu kłaniać się w pas, nie warto robić sobie wrogów i palić mosty za sobą, 3,10 to żaden bonus biorąc pod uwagę średni kurs za ostatnie pół roku. Naprawdę rozważ Pan to, uczciwe postawienie sprawy przyniesie firmie dużo większe korzyści i zasypie smród jaki zaczął się ciągnąć za Panem ostatnimi dniami. Chyba nie chcesz Pan, żeby wiara oglądając w Biedrze produkty Tfone szeptała między sobą, ...eeee to zabawki od tego typa co wykiwał wspœlników na giełdzie.... Ja Pana szanuje, ja Pana lubie, nawet kiedyś mieliśmy okazję zamienić dwa słowa na targach w Berlinie i aż nie chce mi się wierzyć, że taki gość jak Pan, chce taki numer Kolegom akcjonariuszom odstawić, i to tuż przed wakacjami i wizytą papieża w Krakowie. Mniej Pan serce. Trzymam kciuki!
Stowarzyszenie czeka na kontakt, osoby które chcą zablokować, możliwość emisji akcji w celu rozwodnienia kapitału z ograniczonym prawem poboru. Co może doprowadzić do próby wycofania spółki z GPW.