• No i mamy nowy termin. Autor: ~komo [79.186.40.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/companiesStatements/info/819362,electroceramics-sa-zlozenie-wniosku-o-przedluzenie-terminu-zakonczenia-projektu-przez-spolke-zalezna;jsessionid=vsos8ai-SWdHbQzDggVgBKo4.undefined

Brak cenzuralnych słów. Te które mi się cisną na usta nie nadają się na żadne fora.
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~kris [31.0.11.*]
    Pytanie czy parp ponownie klepnie termin. Teoretycznie maja uzasadnienie
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~komo [79.186.40.*]
    Tylko, co to ma do rzeczy? Nawet jeśli "klepnie" to co? Ile czasu można walić drobnych? Jeśli to nie jest celowe działanie, to ta firma ma straszliwego pecha, co nie wróży nic dobrego na przyszłość. Ale moim zdaniem to jest nieudolność i tyle.
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~Maestro [37.47.42.*]
    Dnia 2016-05-24 o godz. 21:52 ~kris napisał(a):
    > Pytanie czy parp ponownie klepnie termin. Teoretycznie maja uzasadnienie

NORMA na Nju Śmieciu, kiedyś pisałem tu o , ... tzw. zjawisku YETI na tym (NC) śmieciowym rynku ,... patenty, licencje , unikalne na skalę światową , a często "kosmiczne" rozwiązania , tylko wszystko kończy się na etapie ,.... no właśnie drukowania akcji .
    a YETI ( patenty, licencje itp) jak nie ma tak nie będzie,... 

szkoda , że już skończyło się (chyba?) "teoretyczne" państwo , .... może by było faktycznie łatwiej klepnąć taaaaki drobiazg

ps.
    jutro chyba wystrzał z przeskokiem na 3 gr na otwarciu !!!

HAhhhahhhaaa

ps 2.
    już wiadomo dlaczego etatowej NAGONCE tak zależało w ostatnich dniach na podkręceniu obrotów i upchnięciu gorącego kartofla
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~wr [88.220.43.*]
    Ciekawe co wymyślą koło 10 września?
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~PiotrDe [78.88.30.*]
    Panie i Panowie. W czym problem? Sprzedajcie i stracicie prowizję a w tym czasie można gdzieś indziej coś ugrać i wrócić tu koło 20 września... po co kapitał mrozić..? no chyba, ze nie zdążycie potem kupić akcji za 1gr... ale jak widać ich trochę jest więc ryzyko niewielkie...
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~zarobas [95.49.219.*]
    Jak rozmawialem w tamtym tygodniu to mowili ze wsxystko w porzadku I nie przewiduja przesuniec, dziwil sie skad mi przyszlo do glowy ze moze byc inaczej. Powiedzialem ze za tydzien sie przekonamy a tu nawet tygodnia nie trzeba czekac. Wszedzie q..i zlodzieje jak to polskezbaw mowil. Tzn karawana bedzie dalej l, ale oprocz takiego komunikatu powinni sie jakos wytlumaczyc. Trzeba do nich pisac zawalic spamem skrzynke I tyle niech wiedza ze nie odpuszczamy
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~zieloneq [78.88.165.*]
    Co Ty chcesz im zrobić tymi e-mailami??
    Mają je gdzieś!

Poza to jak do tej pory uważałem że są tam osoby odpowiedzialne i kompetentne tak dziś zmieniam zdanie.
    Dziś mi się przypomniało jak po "tąpnięciu" kursu czyli około lutego zadzwoniłem do BCI a tam " rozbawiona" laska odebrała telefon i nie potrafiła odpowiedzieć na żadne pytanie. Fakt że po obsuwie kursu około 30% nie byłem pierwszy który dzwonił, ale powodów do śmiech nie było a jej jednak śmiesznie było.
    Smutne jest to że mam na rachunku reasumując Indygo , BCI i ECR mam -70%
    No i marszczy mnie BCI - start pewnie w 2500
    No nic ale czekam jeszcze, wiem że nie jest to prosta i łatwa inwestycja więc margines tolerancji trzeba mieć
    A no i jeszcze jedno "Optymista" umarł??

• Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~zarobas [95.49.219.*]
    Do mnie nie odpisuja, ja dzwonie. Chociaz chcialem ich sprawdzic jak to jest z tym otwarciem, ale calej linni nie maja wiec to co popsute to nie AZ tak waxne bo kompletu by nie bylo. Ja mam Baltica od wczoraj I troche ecr. Asbis w tym roku dal zarobic I bumech troche, a teraz to w gotowce trzymam.
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~Morgan [109.173.155.*]
    Jak masz to na piśmie to jest materiał do prokuratury. W oficjalnym info są podane daty więc jeśli w zeszłym tygodniu podawali, że nie ma opóźnień to nie mają szans się obronić.
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~ecr [37.248.255.*]
    No to walne bedzie burzliwe, ciekawe ile do tego czasu wywala pkc i z ukrytej sprzedazy! Klamia jak z nut ! Mam nadzieje ze im sie dobiora!! W wymyslaniu tlumaczen sa mistrzami :D
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~ss [78.11.198.*]
    spoko....na razie niżej nie spadnie, a może i wzrośnie po zgodzie PARP
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~PiotrDe [78.88.30.*]
    Jak sypacz przyśnie to chyba wtedy ;P
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~ANONIM [31.0.10.*]
    Czy nie uważacie że jawnie zrobili nas w uja... W styczniu wiedzieli o jakże istotnej informacji a w raportach nie ma o tym wzmianki!!!!!! Już wiadomo czemu nie podali w aktualizacji założeń IDG konkretnych kwartałów odnośnie ECR. pytanie co na balticu wymyśla 30.09.2016???? Tam na otwarcie się nie zanosi, na IDG już scalenie zrobili pewnie tylko po to by prezes się wysypal. Jeden wielki syf, czekam tylko na jakieś wale by temu ch.... Splumac w twarz tej spoconej mendzie, ale. Co tam skoro oni i tak do przodu są na tych swoich emisjach za wzajemne potrącenia
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~ecr [37.248.255.*]
    Oni moga i po 1 groszu wszystkie akcje sprzedac a i tak beda zarobieni !!
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~ANONIM [31.0.10.*]
    Chyba nie ma wątpliwości że to już się z kolan nie podniesie jutro z 50 mln jak nie lepiej PKC na dzień dobry ??? Kto to odkupi nawet Za 0, 01????
  • Re: No i mamy nowy termin. Autor: ~Maestro [37.47.42.*]
    Dnia 2016-05-24 o godz. 22:56 ~ANONIM napisał(a):
    > Chyba nie ma wątpliwości że to już się z kolan nie podniesie jutro z 50 mln jak nie lepiej PKC na dzień dobry ??? Kto to odkupi nawet Za 0, 01????

ja tych wątpliwości nigdy nie miałem , ..........
    pisałem tu i o tzw. zjawisku YETI i o Św. NIGDY i kompleksowo o tzw. rynku Nju Śmieć ,...

a jutro to chyba 3 - 4 - 5 gr zobaczymy na otwarciu

HAHAHAhhhahahaa
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.