• pytanie do zarzadu Autor: ~m_i_k_e [46.77.124.*]
    Panie prezesie dlaczego chce pan odkupić akcje od inwestorów tylko za 3.1 jak kolega na forum wstawił wypowiedź pana wiceprezesa Żywieckiego przy 6 złotych mówił ze firma jest niedowartosciowana. Wiec pytam się jak to jest ze pana członek A rządu finansowy ocena ze 6 zł na akcję to mało a pan chce odkupić za połowę ceny
  • Re: pytanie do zarzadu Autor: ~Akc [109.236.87.*]
    Bo 6 zł było 2 lata temu i nie było PISu
  • Re: pytanie do zarzadu Autor: ~Lukasz [217.99.198.*]
    To ja mam inną propozycje, skoro według wielu ludzi "charytatywnie" nawołujących do sprzedaży Pan Prezes ratuje nas "biednych" małych akcjonariuszy przed upadłościową spółką, to niech wystawi swoje udziały na sprzedaż po 3,1. Podejrzewam, że osoba która zaproponowała kupna TFONE Panu Prezesowi chętnie po tej cenie odkupi :)
  • Re: pytanie do zarzadu Autor: ~Akc [109.236.87.*]
    Jeśli ktoś by chciał kupić tfone, powinien być komunikat o zamiarze. Brak takiego komunikatu to przestępstwo. Bardzo łatwe do udowodnienia.
  • Re: pytanie do zarzadu Autor: ~Blokujacy [94.254.225.*]
    Komunikat może być za dwa miesiące bo oficjalnie wtedy właśnie się dogadają :)
  • Re: pytanie do zarzadu Autor: ~Lukasz [217.99.198.*]
    Nie o takie kupno mi chodziło. Mi chodziło o kupno akcji przez Pana Prezesa od akcjonariuszy.
  • Re: pytanie do zarzadu Autor: ~ferdek [185.13.232.*]
    Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli nagrania (14:27)

https://www.youtube.com/watch?v=1Fo-oJT88Uo

Żywicki o TFO (kurs ok. 6 zł).
    ,,jesteśmy bardzo niedowartościowana spółką jeśli chodzi o wycenę".

Spółka zwija się? NIC TAKIEGO.
    Otóż rozwija się CORAZ BARDZIEJ.

Co wy na to ?
  • Re: pytanie do zarzadu Autor: ~myślący [94.254.225.*]
    Ferdek co zatem mam zrobić. Sprzedać nie zamierzam nawet za rok. Nie spieszy mi się. Coś muszę robić ? Bo czytając ten cały bałagan można odnieść wrażenie ze jak nic nie zrobię to jakoś te moje akcje zabiorą. Dobrze rozumie ?
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.