ale cwaniaczek straszy malutkich,odbierac mu ile wlezie .Celowo to zrobili zeby odebrac wam po taniosci.ja juz dzis wziolem ponad 40 tysiecy.jak docisnie to wezme jeszcze wiecej.tu bedzie za pare dni rakieta.
Dnia 2016-05-25 o godz. 11:09 ~czytelnik napisał(a): > ale cwaniaczek straszy malutkich,odbierac mu ile wlezie .Celowo to zrobili zeby odebrac wam po taniosci.ja juz dzis wziolem ponad 40 tysiecy.jak docisnie to wezme jeszcze wiecej.tu bedzie za pare dni rakieta.
chyba wiecie kto tak zdolowal kurs?ten co go wywalili za niegospodarność.I po ptaszku firma idzie ku lepszemu a koles tylko bruzdził.1zł tu bedzie szybciej niz myslicie!
Dnia 2016-05-25 o godz. 11:33 ~czytelnik napisał(a): > chyba wiecie kto tak zdolowal kurs?ten co go wywalili za niegospodarność.I po ptaszku firma idzie ku lepszemu a koles tylko bruzdził.1zł tu bedzie szybciej niz myslicie!
no musze przyznac ze ladnie to rozgrywa postawiony straszak na 21 zeby oddawali
nie chwalac sie mam dosc duza wiedze o sytuacji w firmie i nic zlego sie nie dzieje a wrecz przeciwnie .ktos probuje nachapac sie po taniosci tego asa PIK bo wie ze bedzie grubo i to niebawem.takze kto ma kase to niech zbiera ile wlezie.pozdrawiam
Dnia 2016-05-25 o godz. 12:45 ~czytelnik napisał(a): > nie chwalac sie mam dosc duza wiedze o sytuacji w firmie i nic zlego sie nie dzieje a wrecz przeciwnie .ktos probuje nachapac sie po taniosci tego asa PIK bo wie ze bedzie grubo i to niebawem.takze kto ma kase to niech zbiera ile wlezie.pozdrawiam
zbieraj zbieraj a oni sobie właśnie drukną nowe zapewne po 10 gr. echhh płacz ubranych "dobrze zorientowanych"
widać ze pan jest mało rozgarnięty,no ale cóż w końcu to wolny kraj niech każdy robi jak uważa.mimo wszystko pozdrawiam za tydzień proszę napisać też coś ciekawego jak juz kurs bedzie w okolicach 30 paru groszy.
Dnia 2016-05-25 o godz. 14:12 ~czytelnik napisał(a): > widać ze pan jest mało rozgarnięty,no ale cóż w końcu to wolny kraj niech każdy robi jak uważa.mimo wszystko pozdrawiam za tydzień proszę napisać też coś ciekawego jak juz kurs bedzie w okolicach 30 paru groszy.
dobrze prosze pana rozgarnietego i lepiej zorientowanego niż gruby co wczoraj walił.
ZBIERA to sie w ciszy a nie chwali na forum. Postaw pan po 20 gr. na K większą ilość to sie okaze, że zbierasz pan sam :D
Dnia 2016-05-25 o godz. 14:25 ~tiiia napisał(a): > Dnia 2016-05-25 o godz. 14:12 ~czytelnik napisał(a): > > widać ze pan jest mało rozgarnięty,no ale cóż w końcu to wolny kraj niech każdy robi jak uważa.mimo wszystko pozdrawiam za tydzień proszę napisać też coś ciekawego jak juz kurs bedzie w okolicach 30 paru groszy. > > dobrze prosze pana rozgarnietego i lepiej zorientowanego niż gruby co wczoraj walił. > > ZBIERA to sie w ciszy a nie chwali na forum. Postaw pan po 20 gr. na K większą ilość to sie okaze, że zbierasz pan sam :D
ze wczoraj walil to trzeba bylo zbierac a nie pisac glupot,a te 21gr to straszak ucieknie i gorne beda
Dnia 2016-05-25 o godz. 14:38 ~tiiia napisał(a): > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-newconnectowy-guru-wchodzi-w-pik,20727391.html > > widac, że dzis sie ubrałeś i już cacy jest ? :) > dobra zbierajcie sobie spadam stąd nara.
tak jestem ubrany po 19gr,tylko wroc za tydzien;))))
kazdy widzi niby co chce ,udowadniać swojej racji na siłe nie zamierzam .Pozyjem zobaczymy jak mawiał klasyk i sie okaze kto mial jednak racje.pozdrawiam