no właśnie nie :/ zamiast wywalić wszystko wyrzuciłem około połowy na podbitce i liczyłem że przełamie te śmieszne 50gr i pod 1 zł podejdzie a tu znów rozczarowanie. Odkupować nie zamierzam bo tu bardzo duży wolumen jest.
Co do informacji to brzmi nieco tajemniczo ??? Tak jakby nie wiedzieli co się działo w spółce zależnej ? ciekawe kiedy puszczą komunikat o tym stanie spółki.
trzeba zbierać kasę na dobranie papiera - pytanie po ile. No chyba że tu mają całkiem się zawinąć ? może ktoś z Was coś wie słyszał ?
Zacząłem przeglądać raport roczny i w piśmie zarzadu jest takie zdanie : "W przypadku powodzenia nowych projektów Spółka powinna wrócić na ścieżkę trwałego wzrostu oraz budowania wartości dla akcjonariuszy, w przypadku klęski podejmowanych działań, z uwagi na ryzyko poniesienia znacznych strat, dalsza działalność Emitenta może okazać się niemożliwa. "
co przez to rozumieć ? że albo uda się albo ogłoszą upadłość ? w połączeniu z dzisiejszym komunikatem i obrotami nic dobrego to nie wróży :/