Dnia 2016-05-24 o godz. 17:36 ~mika napisał(a): > wystarczy spojrzeć na zysk w raporcie i wiadomo że g.wna się nie tyka
wszyscy o tym widzą dlatego nikt cię nie tknie, tu mówimy o spółce , której papiery są w dołku i szykuje się podwójne dno , po czym następuje spore wybicie' ot i cała historyja...
Ile płacą ci chłopaki z wrocka za naganianie na trupa. Jeśli tak nie jest, to wyluzuj i daj sobie spokój, bo stracisz cały kapitał. Tutaj AT nie ma żadnego przełożenia !!!
Dnia 2016-05-24 o godz. 16:19 ~apollo1 napisał(a): > na razie kupione 4,9 k po 0,60 > uważam ,że dołek jest na tym poziomie i odbicie nadejdzie szybciej niż się komukolwiek wydaje
będą znowu przecierać jak po korekcie wystrzeli na 2zł nie rozumiem dlaczego niektórzy kupują na górce i oddają w dołku korekty ? nie widzą wykresu? czy co? ja tam nie narzekam , znowu udało się kupić
Dnia 2016-06-03 o godz. 09:47 ~Paweł napisał(a): > korekty to są ruchy w gore, patrzcie ludzie na wykres z 2 lat, nazywanie ruchow zgodnie z wlasnymi zyczeniami nie oznacza zmiany trendu
mędrkuj dalej i przyglądaj się jak apollo zarabia:) za parę dni będzie grubo powyżej 1zł
pamiętaj chłopcze: wkład adekwatny do średnich obrotów, to nie jedyny papier w moich rękach ale wdzięczny, nawet z 5 tys zł warto zrobić w kilka dni 8 tys zł ty tego nigdy nie zrozumiesz dlatego tracisz na giełdzie
pobozne zyczenia w twoich wpisach z daleka wyczuwalne są, gdybys zarabial, zachowal bys to dla siebie i nie podniecał na forum, sam na siebie z boku popatrzec nie możesz i nie widzisz jaka frustracja od Ciebie bije na odległość:) ale pisz swoje dalej:)
Dnia 2016-06-04 o godz. 14:56 ~Paweł napisał(a): > napisz mi coś chociaz na pocieszenie :(
niestety ale nie mam dla ciebie dobrych wieści bo nawet poprawnie zdania nie potrafisz skleić:))) wiedziałem, że na bankierze przesiadują w 99% tępe buraki
"tak skoczył mi, jestem moim guru giełdowym nigdy ci nie dorównam, zadowolony ?:D"