Sypacz może i się wysypał tylko najgorsze że pozostały same leszcze i nawet Walnego nie obsłużą Spółka niestety pójdzie do piachu No chyba że spadnie do 10gr i znowu niejaki Krzyżaniak się zainteresuje i zarobi z 50%
albo sie ujawnia kupujący w ubiegłym tygodniu i zrobia porządek, w tym walne wtedy z kolei może być mocne up więc jak zwykle tutaj: czerwone albo czarne
a w międzyczasie drodzy akcjonariusze napiszcie kto sie na czym zna, budowlanka, deweloperka, może są ślusarze lub stolarze. Musimy obmyśleć plan B, bo te PR to jakaś poruta jest :-)
większość z nas zna się na umieszczaniu mnóstwa postów na forum tak więc może coś w tą stronę? byśmy pracowali np. dla gazety wybiórczej. Za każdym razem gdy umieszczam tam komentarz, niezwłocznie pojawiają się trzy negujące mą wypowiedź. Takimi etatowcami byśmy zostali. Połowę wysypałem ostatnio, w zasadzie została mi symboliczna ilość - na pamiątkę. żeby wygrać trzeba grać, a nie stać i czekać. pozdrawiam.
Ja też jestem dobrym bajkopisarzem, mam w tym wieloletnie doświadczenie zdobywane na forum i czatach towarzyskich. Myślę, że jest to bardzo dobry pomysł!! Tylko Michnikowi ja kapusty nie będę nabijał, Już się wystarczająco dużo nachapał. Pamiętam, jak wiele lat temu w każdym kiosku nie mogło być zwrotów wybiUrczej, bo kolesiostwo się składało na jego apartamenty :-)