• Leszczyk wśród rekinów :) Autor: ~GroszDoGrosza [83.8.76.*]
    https://youtu.be/i5IiRqkNCeI
  • Nie martwi was straszenie obniżkami ratingu Polski i Polskich banków? Autor: ~GroszDoGrosza [83.8.70.*]
    Pomimo świetnej sytuacji finansowej i przyszłego rozwoju firmy, sprzedałem akcję, bo niepokoi mnie przyszła sytuacja makroekonomiczna Polski. Nie martwi was straszenie obniżkami ratingu Polski i Polskich banków?
    ...
    Widzę, że nie wszystkim się spodobało to, że zamieściłem tu link do filmu. Panowie spokojnie :) nie promuje bloga dla hajsu ;) po prostu daje mi dużą satysfakcję to, że mogę podzielić się swoją pasją z innymi :)
  • Nie martwi was straszenie obniżkami ratingu Polski i Polskich banków? Autor: ~gucio [83.25.128.*]
    Ogólnie, proponuję wszystkim inwestorom otworzyć, lub przenieść konta do prawdziwych Polskich banków, tj, PKO BP, lub jak ktoś nie jak Niemiec popiera Banki Spółdzielcze w Niemczech " sparkasse " co jest siłą ich gospodarki i systemu.
  • Re: odnośnie banków Autor: ~bandi [95.49.9.*]
    Dnia 2016-05-30 o godz. 20:21 ~gucio napisał(a):
    > Ogólnie, proponuję wszystkim inwestorom otworzyć, lub przenieść konta do prawdziwych Polskich banków, tj, PKO BP, lub jak ktoś nie jak Niemiec popiera Banki Spółdzielcze w Niemczech " sparkasse " co jest siłą ich gospodarki i systemu.

miałem kiedyś rachunek firmowy w pko bp,nikomu nie życzę same problemy
    mam w upadającym bph i żadnych problemów z czymkolwiek
    taka różnica

• obniżka ratingu Polski Autor: ~GroszDoGrosza [83.10.83.*]
    No fakt, jeżeli przy zakupie czegoś, czy korzystaniu z jakiś usług, bralibyśmy pod uwagę nie tylko cenę, jakość, ale też to, gdzie trafiają nasze ciężko zarobione pieniądze, być może żyłoby nam się lepiej. 
    Wracając do tematu, na wykresie z filmu (2:45) wyraźnie widać wpływ pkb Polski na zysk netto spółki.
    Na pkb wpływ ma koszt pieniądza, ten z kolei po obniżce ratingu wzrośnie itd.

Ciekawi mnie jak wy to widzicie. Będzie miało to wpływ na wynik spółki?
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.