Zakupiłem Brastera średnia 15.35. Zastanawiam się na ile przewidujecie zyski na tej spółce. Kasy nie wbiłem dużo bo mało tą spółkę znam. Ostatnio dobry interes zrobiłem na Duonie. Ale niestety go zdieli. W sumie trzymałem go prawie do końca i dobrze. Czytałem posty o0o o Duonie i widze że jesteś na Brasterze. Zastanawiam się czy wyjdę tak samo dobrze. Z ciekawości o0o uważasz, że na tym też będzie można tyle zarobić co na Duonie?
a ja smiem wierzyc w 24 a moze i 30zl w tym roku, a gdyby produkt sprzedawal sie lepiej niz zakladano to nowe szczyty. A jesli bedzie to skuces i w kraju i za granica to bedzie jak na Medicalgorythmics,
bedzie tutaj elegancko i tyle w temacie ;) ja mam 80% kasy z DUO tutaj, przesiadka pod koniec stycznia ;)
mysle ze na DUO w tym roku nei zarobil bys tyle co na BRA powinno sie zarobic ;)
Ja jeszcze wskoczylem na Softblue (ponizej 1zl srednia) i na Cormay 1,6 srednia :D wiec generalnie jestem zadowolony, mialem po drodze epizody z SKOTANEM, URSUSem, Ekoex ale na ta chwile Bra Softblue Cormay
Ja mam Brastera. PGNiG ze srednia 4.91 i Ursusa właśnie. Tu mala strata. Te Twoje spoly ladnie poszly. A z ciekawosci co sadzisz o PGN? Mam jeszcze troche kasy i sie zastanawiam czy nie dobrac Bra.