No tak ale jeśli zaraz będzie baton 2mln szt to jest tylko 20tys zł Poprostu następuje rozruch fabryki i rusza produkcja. Chętnie bym coś dokupił ale nie mam już forsy a zadłużać się nie będę.
Dnia 2016-05-23 o godz. 11:31 ~ecr napisał(a): > ale ciekawe ile leży na ukrytej sprzedaży ? Stawiam, ze zaraz będzie znów z 2 bańki stało PKC :)
Tak to my daleko nie zajedziemy, wg mnie sami wzięli ulica więcej niż 100k jednorazowo nie weźmie chyba tylko by od razu postawić na 2gr. Niech mieszają zobaczymy co z tego wyjdzie. Do 4-5gr mogliby dociągnąć później scalić na te 4-5 zł bo na 2 zł to nawet się nie opłaci bo zaraz sami zjadą jak na indygo czy balticu. Chociaż cały rynek do kitu obserwuje i nie ma gdzie rąk włożyć mam różnych akcji po parę sztuk ale ok 65% w gotówce
dokładnie tak, większość sztuczny obrót i przesypywanie z koszyka do koszyka czyli z 1 rachunku na drugi próbując innych wciągnąć w "zabawę". Jakby było tak pięknie nie walili by na takiego bezczelnego PKC i z ukrytego. A wiadomo, że walą akcjami serii I czyli tej prawie 1,5 miliardów.
pewnie masz rację, ale większość tutaj żyje już tylko nadzieją na cud i łatwy zarobek dlatego siedzą od ponad roku na 2gr. i doglądają ruchów na walorze... powoli też staje się sceptyczny ale dalej czekam...