Pewnie niedługo bo w piątek ładne ssanie akcji było po 6gr.A scalenie ma być od 10gr z tego co pamiętam.Pablo7 albo MK mogliby się wypowiedzieć w tym temacie są bardziej zorientowani.
zapewne kupie po 0,04,scenariusz jest znany od dawna,zerknijcie wstecz kto i za ile kupował w piątek:))) i żeby nie było tekstów typu -doniose do KNF:) na 99% heheheheheheh
Dnia 2016-05-22 o godz. 08:41 ~j23 napisał(a): > zapewne kupie po 0,04,scenariusz jest znany od dawna,zerknijcie wstecz kto i za ile kupował w piątek:))) > i żeby nie było tekstów typu -doniose do KNF:) na 99% heheheheheheh
a tak na serio-gdyby miało byc na dniach to kurs byłby wyżej-TAK CZY NIE?-pytanie retoryczne:)
Dnia 2016-05-22 o godz. 08:42 ~j23 napisał(a): > Dnia 2016-05-22 o godz. 08:41 ~j23 napisał(a): > > zapewne kupie po 0,04,scenariusz jest znany od dawna,zerknijcie wstecz kto i za ile kupował w piątek:))) > > i żeby nie było tekstów typu -doniose do KNF:) na 99% heheheheheheh > > a tak na serio-gdyby miało byc na dniach to kurs byłby wyżej-TAK CZY NIE?-pytanie retoryczne:)
widac ze byles niecierpliwy j23,a czas pokaze gdzie kurs sie znajdzie,czy bedzie info teraz czy za miesiac to kurs wczesniej czy pozniej bedzie 10-12gr minimum to moje opinia,a ty jestes niecierpliwy j23 .PS sprzedales to juz kurs i info nie powinno cie interesowac rozumiem ze dalej czekasz na 3-4gr czekaj dalej a rynek wyceni kurs
Dnia 2016-05-22 o godz. 09:01 ~j23 napisał(a): > czekam i moze sie doczekam,musicie mi wybaczyc te usmieszki -zlosliwy nie jestem I nie cieszy mnie cudza strata > W INFO NIE WIERZĘ!
i tego sie trzymaj j23:)))a to nie ty wycenisz i ja a rynek kurs wpisami na forum:)))
Ale j23. Zlosliwy nie jestes, ale po raz ktorys juz piszesz ze infa nie bedzie. Na tym forum ludzie potrafia czytac. Raz wystarczy. Poki co w spokoju czekamy z akcjami, a ty w nerwach bedziesz odtwarzal espi w nadziei, ze infa nie ma.... wspolczuje ci... pozdro