• Produkt finalny..... Autor: ~byly_leszcz [89.74.60.*]
    link

tutaj ładnie widać prototyp, sprzedaż już jesienią!

Żeby każdy widział i swiss i oko i sroko i inny gamoń ...........to już działa...!!!!

• Re: Produkt finalny..... Autor: ~Jasiu [78.11.118.*]
    To ja polecę też ten materiał:

https://www.youtube.com/watch?v=UbZTSLEbrRY
  • Re: Produkt finalny..... Autor: kukubara [83.12.204.*]
    WSZYSCY juz oba filmy widzieli, wezcie cos na cisnienie ;)

k
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~Jasiu [78.11.118.*]
    A ja dopiero dziś zobaczyłem ten film, do którego link podałem wyżej. O moje ciśnienie się nie martw, wczoraj badałem. Książkowe ;)
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~Kola [83.145.185.*]
    Również dziękuję za linki do filmów z ciekawością je obejrzałem. Nie rozumiem złośliwości typu wszyscy widzieli itp. To że ktoś widział to nie oznacza, że nie można podzielić się z innymi swoją wiedzą, przecież temu ma służyć forum. Wymiana opinii, doświadczeń a nie koniecznie złośliwości. Jeszcze raz dziękuję za liki.
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~oko_proroka [87.206.133.*]
    ~byly_leszcz
    tutaj ładnie widać prototyp, sprzedaż już jesienią!

Żeby każdy widział i swiss i oko i sroko i inny gamoń ...........to już działa...!!!!

----------------------------------------------------------------------
    no tak, siedem lat i wreszcie coś mamy...coś
    obawiam się, że nadal jesteś leszczem - i jeszcze długo będziesz, bo zachowanie kurs mimo takich niesamowitych newsów na to wskazuje

Produkt finalny i plany, to nie to samo co sprzedaż, przychody i zyski.
    Życzę wszystkiego dobrego, ale warto przeanalizować historię Brastera, TeleMedycyny.pl i Medicalg

TMPL i Medicalg - od lat robią to samo, czyli zdalne badanie EKG - co nie zagwarantowało im takiego samego efektu finansowego - bo wybrali np. różne rynki - USA wszystkim się marzy, ale nie dla wszystkich stoi otworem

7 lat prac nad Brasterem i ogłaszanie co roku "to już dzisiaj!" raczej wskazuje, że tu będzie powtórka z TMPL

• Re: Produkt finalny..... Autor: ~byly_leszcz [89.74.60.*]
    Podoba mi się że doceniłeś mojego nicka , znak że argumenty przeciwko się skończyły .....he he he
    Jakbym nazwał się mesjasz , prorok , mistrz ..............coś by to zmieniło ????
    Człowieczku malutki musisz mieć dystans do życia to po pierwsze , a po drugie to rozmawiamy już o produkcie finalnym....
    O ile mnie pamięć nie myli to chyba swiss zanegował produkt , pisząc .......a czy ktoś to widział ???
    Macie przed sobą produkt unikalny w swoim rodzaju , coś co zostało zaprojektowane , wymyślone , wyprodukowane w Polsce.......a
    że trwa to tyle czasu , to po prostu wynika z opieszałości i braku funduszy , nawet nie zdajesz sobie sprawy że kwota 40 mln złotych .....na badania to nie jest aż tak wielka kasa , przykład ---- maszyna górnicza typy sztuczny chodnik koszt .....35 mln poczytaj doszukaj i dopiero widzimy na przykładzie różnych porównań co to jest 40 mln.......7 LAT mówisz ----może być nawet 10 lat .......niech będzie spięte do końca i dopracowane na perfekt.....
    Dystrybucja------ przecież to już jest rozegrane , nie po to p.Wesołowski ma główne udziały a że przypadkowo jest farmaceutą ---apteki no to wnioski wysuwasz sam ......
    Dlaczego kurs jest tak nisko....?????
    Tylko i dlatego ponieważ ff jest bardzo wysoki , lecz to też się zmieni , ponieważ jak tylko spółka osiągnie moce produkcyjne i ........przeczytaj dwa razy , drugi raz ze zrozumieniem OKO ---- i będzie zarabiać ( może nie zarabiać ) to jednostki będą skupowane celem umorzenia - lepsze to od dywidendy ...moglibyśmy tak cały dzień , lecz nie o to chodzi .......
    Ja wierzę i mam szansę , ty nie wierzysz i nawet jak wyjdzie nie zarobisz ------proste .....to najwyżej ja stracę
    Tak więc panie i panowie jak czytam te wasze wypociny to zajady pękają ............no bo kiedy kupować po 5-10-15-25 zeta czy po 320 zeta jak MDG podpisał umowę w USA ....??????
    Lepiej kupić cielaka , niż dojną krowę ------- pamiętaj , pozdrawiam i bez urazy

• Re: Produkt finalny..... Autor: ~Swiss [178.39.98.*]
    jest pieknyyyyy. Kupowac.Ja bym sie spieszyl.To absolutna okazja.
    O! Wioskowe glupki przyszly do pracy :)

k
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~Swiss [178.39.98.*]
    Glupki same ustalaja czy I w ogole pojda do pracy. glupki zatrzymuja tasme siedza w domu. Nie przeszkadzaj ...gole sie....bede relacjonowal..o glupkowatym dniu...
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~Wololo [46.169.86.*]
    @up Kończ waćpan kolejka w urzędzie opieki społecznej po zasiłek sama się nie zajmie.
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~Andy [195.144.18.*]
    Skończmy odpowiadać na głupie komentarze troli typu okoswissa.
    "Nie dyskutuj z debilem!
    Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

k
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    czyzby nerwy puszczaly? bardzo nie eleganckie zachowanie.
    Dobraliscie dzis?
    Produkt finalny jest jest przeslodki.Aha jestem w pracy.
    Nerwy w porzadku.

Nie, nie dobralem, mam tyle ile chcialem i nie bawie sie w dokupywanie
    tylko dlatego, ze kurs spadl o 1 czy 2zl. Nie po taki zarobek tu trafilem.

Byc moze za jakis czas, jak juz zacznie sie goraczka dokupie kilka tysiecy
    ale napewno nie bede gonil za zlotowka, nie bawie sie w DT.

k
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~robi [78.8.216.*]
    Swiss to ty pracujesz a myślałem ze taki analityk to tylko kasę liczy ale co się dziwić ile można zainwestować za te marne 1200 zl wyplaty
    no niestety musze pracowac.nie kazdemu sie tak dobrze wiedzie jak wam.Nawt jutro mam szychte...od 9-19...Kiosk z alkoholem prowadze
    Ale teraz musze juniora zaprowadzic na..lekcje muzyki..uczy go Wloch student z ktorym nie mozna sie dogadac...chyba wirtuoza z juniora nie zrobi..na migi ?

• Re: Produkt finalny..... Autor: ~graf [83.9.127.*]
    A kogo to kuna obchodzi co ty prowadzisz i kto uczy twoje dzieci.
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~kuna [70.210.58.*]
    kuna??? przeciez kuna nawet slowa w tym temacie
    nie popelnila, pomijajac to co teraz pisze wywolany
    do tablicy ;-)
    jak sie okazuje wszystkich obchodzi, poniewaz nie dajecie mi spokoju...ciagle umizgi.
    A poniewaz nie pozwalacie mi  pisac o cyckografie ,no to wale co mi slina na jezyk przyniesie
    Lubie byc na jezykach elity.
    Chyba zamkne kiosk i do dom..juz nie chca piwa..interes sie cienko kreci za malo rodakow.
    Jakie prognozy na poniedzialek..dostane papier z dyskontem?
  • Re: Produkt finalny..... Autor: ~graf [178.42.118.*]
    Pochlebiasz sobie kioskarzu. Próbujemy się ciebie pozbyć ale takie nutrie jak ty jak się wy...doli drzwiami to i tak wejdą oknem. Bez odbioru.
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.