• Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: ~towarzysz [94.254.226.*]
    http://www.play.pl/telefony/myphone-hammer-axe-lte/

trzeci telefon, hammmer 2+ znikaja jak swieze buleczki. Na hammer axe lte w play od dawna wielu czekalo.
  • Re: Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: ~sebike [83.26.253.*]
    Jak najwięcej tego typu informacji na forach. Może to jakoś powstrzyma tę bezsensowną podaż po 3,07. Niech ludzie otworzą oczy !
  • Re: Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: zepol [83.7.233.*]
    Podaż na 3,07 praktycznie nie istniej.
    Większość transakcji to okrągłe pakieciki typu 1000, 4000, 6000, 1500 itd..
    Raz na jakiś czas trafia się 'desperat' który sprzedaje mały pakiet wszystkiego co ma.
    Do tego te ogromne wolumeny K/S na granicy 3,07-3,08 gdy przez miesiące obroty były dalekie od tych poziomów.
    Jednym słowem - sztucznie pompują obroty, aby symulować panikę i tzw. "okazję" na zbycie akcji.
    Ja akurat kupiłem poniżej 3,00 ale takiego krurwestwa nie zniesę i żebym miał wyjść stratnie to papieru nie oddam :D

• Re: Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: ~Obserwator [94.254.227.*]
    A piszesz się na to co Akcjonariusz zaczyna ? Jakieś spisy stowarzyszenia ? Nawet nr tel podał w innym wątku aby się organizować jak na innych spółkach.
  • Re: Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: ~towarzysz [94.254.226.*]
    Pewnie, ze warto sie zorganizowac i zrobic Porozumienie Akcjonariuszy (dzis zaplacilem skladke w SII bo to dla mnie groszowe sprawy, a nie chce ryzykowac, ze w razie czego nie bede mial czasu na walne pojechac, jutro dostane swoj numer to bede mogl tam zadac kilka pytan). Trzeba zablokowac ewentualny delisting, a jak ludzie poczuja, ze sie da to i wprowadzic swojego przedstawiciela do Rady Nadzorczej i sie samowolka zarzadu skonczy.
  • Re: Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: ~zarobionyinaczej [109.231.7.*]
    Już trzeci telefon dostępny w play. Za Q2 szykują się rekordowe przychody ze sprzedaży, a ,,wspaniałomyslny" zarząd w ramach gestu proponuje 3 złote za szt.,,bo wielka okazja"
    zadządzie pamiętaj- tym razem ,,ciemny lud" tego nie kupi a w zasadzie w tym przypadku NIE SPRZEDA wam po 3 zł.
  • Re: Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: ~Znawca [80.53.52.*]
    Q2 jest najgorszy w roku. Marzę do sieci i operatorów są minimalne. Handel od kwietnia stoi. Wiem bo jestem z branży. Żniwa są w q4
  • Re: Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: ~inwestorandrzejewski [94.254.242.*]
    wybór jest taki albo posłuchać się OCH KAROL który zaleca sprzedać /on chociaż ma z tego pisania wynagrodzenie/ wybór drugi nie sprzedać na walnym zrobić GEST KOZAKIEWICZA wysyłając smsa z ilością akcji pod numer tel 518146202 z ilością akcji cel 10 % głosów moja dobra rada aby tak zrobić ,a później w grupie będziecie myśleć nad strategią i następnymi krokami /ja doradzam tak zrobić i robię to społecznie pro publiko bono ,zmieniłem Wam przepisy wykorzystajcie to jednak nie mam czasu was przekonywać wasza kasa wasz problem ,już 1 % swojego życia zmarnowałem na społeczne zabawy ,inni w przyszłości nie będą mieć tego szczęścia bo limit w tym życiu wyczerpałem ,starczy dobrych uczynków
    Pozdrawiam
  • Re: Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: ~inwestorandrzejewski [94.254.242.*]
    Z tymi składkami do SII to narazie się wstrzymajcie bo należy zebrać dane ile osób już wpłaciło ,bo zwrotu składek nie robią a może macie już tyle co potrzeba najważniejsze smsy i będzie gest KOZAKIEWICZA na walnym ,dacie radę w grupie siła ,wysyłacie smsa tel 518146202 z ilością akcji cel 10 % głosów

Tajna broń takich Porozumień
    Wybór niezależnego członka rady nadzorczej na podstawie 385 KSH, przez głosowanie grupami daje akcjonariuszom mniejszościowym większe uprawnienia kontrolne. Taki członek rady nadzorczej, oddelegowany przez grupę akcjonariuszy, może wykonywać swoje czynności w ramach stałego indywidualnego nadzoru, w tym także przeglądać księgi spółki i wszystkie inne jej dokumenty. W niektórych przypadkach taki członek może uzyskać uprawnienie do uczestnictwa w posiedzeniach zarządu z głosem doradczym - mówi mecenas Lejb Fogelman z kancalerii Greenberg Traurig.

dodatkowo możecie będąc w Porozumieniu w każdej chwili nasłać biegłego rewidenta do zadań szczególnych /wystarczy 5 %/

• Re: Jesli ktos mial watpliwosci po co jest skup... Autor: ~towarzysz [94.254.226.*]
    mi sie ta skladka zwroci na prowizjach takze luz ;).
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.