Na początku maja złożyłem dyspozycje wypłaty. Najpierw kompletowali dokumenty przez tydzien teraz prawie 2 tygodnie robią przelew. Codziennie dzwonie ale zwracają mi pieniędzy. Czy ktoś też ma problem z nimi lub miał podobny z innym brokerem. Broker jest wpisany do KNF co można zrobić żeby odzyskać duże pieniądze
Trzeba bedzie jechac na Cypr. Ludzie po co wy otwieracie konta maklerskie u takich zlodzieji... co to mało jest polskich sprawdzonych brookerow, wszedzie masz przeciez podobne warunki...
Jeżeli doprowadzili do zapaści konta to marne szanse na odzyskanie. Broker ten jest wrogiem swojego klienta, którego strata jest dochodem brokera. Dopłata premii do środków klienta to fikcja mająca na celu zmylenie poglądów inwestora , by ten myślał, że opiekun dba o konto klienckie ponieważ tam ma i swój udział. Nic bardziej mylnego, z premedytacją polecają instrumenty z krótką zapadalnością by stworzyć zagrożenie zapaści i uzyskać dodatkowe środki w momencie zagrożenia.
Zeby nie bylo...polscy brokerzy tez mieli(znzne plajty)..czasm maja klopoty..wiec ?...ale typowy cyprus bez regulacji EU to skazanie sie na strate. na wlasne zyczenie
Dnia 2016-05-19 o godz. 16:13 ~dr777 napisał(a): > Na początku maja złożyłem dyspozycje wypłaty. Najpierw kompletowali dokumenty przez tydzien teraz prawie 2 tygodnie robią przelew. Codziennie dzwonie ale zwracają mi pieniędzy. Czy ktoś też ma problem z nimi lub miał podobny z innym brokerem. > Broker jest wpisany do KNF co można zrobić żeby odzyskać duże pieniądze
Broker ten nie jest regulowany poprzez KNF. To jest ich kłamstwo. Zatrudniają dobrze wykształconych cynicznych naszych rodaków, których narzędziem pracy jest cynizm i kłamstwo.