komus zabraknie na fajki i bedzie jak zwykle i jak zwykle bedzie zalowal, bo rowniez jak zwykle to bywa, dobre wiesci nadchodza 2 - 3 dni po niewczasie generalnie kto chciał kupic - kupil i czeka zresztą ja tez, na poziomy o ktorych wczesniej pisalem dobrze byłoby aby papierami zainteresowala sie jakas na prawde mocna reka
mam na mysli kogos z kojones a nie niedziwiedzia co spi na akcjach ale to jest wtorny aspekt,
Wazniejsze aby w koncu zaczeli prezentowac efekty swojej pracy mierzone wartoscia umów i własciwie wykorzystali doswiadczenie i posiadane mozliwosci w szeroko rozumianej VR
Spokojnie - cierpliwi zostaną nagrodzeni. Czekamy na informację o umowach o których pisali że są na dopięciu i kończą etap negocjacji. Zobaczymy co to będzie.
do 1,10 stoi łącznie ok 4k akcji z 8 zleceń także zamykają udane inwestycje grube ryby z pakietami po 500 sztuk :) :) :) :) czekamy na informacje ze spółki
Jesteśmy również w przededniu rozstrzygnięć kilku znaczących projektów, nad którymi pracujemy już od wielu miesięcy.
Ja mam nadzieję, że zarząd wie jaką odpowiedzialność wziął na siebie pisząc to zdanie i dobrze to przemyśleli.... Jeśli to prawda na co liczę, to będzie zaje****e natomiast jeśli przez jakiś czas nic nie opublikują to zacznie spadać razem z obrotem
przy takim akcjonariacie rzeczywiscie mozliwe jest powolne obsuwanie kursu nawet smiesznymi kwotami o ile ak sie bedzie dzialo, zwieksze zaangazowanie srednioterminowe