zakupy akcji zaczęły się w poniedziałek - tak to prawda tylko nie w poniedziałek 16 maja tylko w poniedziałek 9 maja przy sporym wolumenie (zobaczcie sobie) a pamięta ktoś kiedy opublikowano 2 raporty ? a wydaje mi się że osoby związane raportem nie mogą kupować / sprzedawać 3 dni przed i 3 dni po (nie wiem czy tak jest obecnie) widocznie od 9 maja kupuje dziadek, babka i ciotka a teraz z worka do worka (taka tylko przykładowa teoria) Nie fakty Jeszcze jedno wczoraj był worek, dzisiaj był worek a jutro może worek na 7 lub wyżej (czas pokaże nie ma co wróżyć) a może będzie normalna sesja dla kilku poetów z forum, BO TO OD WAS ZALEŻY JUTRZEJSZY KURS OTWARCIA .
PS. skoro zakupy zaczęły się w poniedziałek 9 maja od 3gr (raczej 4 gr bo po 3 poszło ok 200 tyś) to szczekanie jak wściekłe psy na blogerów tego forum nie jest właściwe (nie będę podawać pseudonimów żeby nie reklamować). TO NIE OBORA. mogliście swobodnie kupić ile wejdzie akcji za cenę 4-7 gr.
jedna ISTOTNA uwaga, po co kupować przewartościowany mega papier oprócz czysto spekulactyjnej zabawy? Każdy wie że to balon, pytanie kiedy pęknie z hukiem.Zrobił sie znowu szum to macie komu sprzedawać a jak transport owieczek sie skończy bedzie strzyżenie na maksa
każdy na forum może mieć swoje zdanie a worki są po to żeby przekroczyć 5% lub po to żeby nie przekraczać 5% na jednym koncie (to jest tylko moja opinia) a na rozliczenie transakcji jest chyba 3 dni ( to jest też tylko moja opinia) Pozdrawiam
Frodo juz swoje zarobił i to sporo.....a teraz czekam ustawiny......na .....zal ubranych po 9gr....moze za rok znowu zachaczy o ten poziom....jak będzie to wam napisze.
Nawet jakby człowiek chciał sprzedac po konkretnym kursie to trudna sprawa bo oni tak mieszają nawet na sekunde przed fixem ze głowa mała, a po PKC nie oddam bo w tej jednej sekundzie potrafią zrobić wszystko. W sumie ich problem, bo twierdze ze zbieraja. Ja mogę czekac, oni pewnie tez, ale mogliby miec juz wiecej akcji gdyby tu bylo wiadomo ile na fixach ostatecznie bedzie. Najlepiej niech puszcza na ciągłe. pozdro
Już wiadomo po co gruby wystawił zlecenia. Tylko po to żeby na forum nie było obory. Od godz 17 do 8.46 wściekłe psy spały. Zauważcie że optymista nie ma nawet podglądu notowań w czasie rzeczywistym. Napisał bzdurę o godz 8.46 czyli widzi zlecenia z 15 min opóźnieniem