Oczekuję ze strony spółki poprawki uchwały o podziale zysku i ustalenia nowej daty wypłaty dywidendy . 1,384 mln na dywidendę to jest poniżej deklarowanej wysokości 20 % ,druga sprawa GPW nie zgodzi się na okres dłuższy niż 15 dni roboczych miedzy dd a dw . Spółka pierwszy raz wypłaca dywidendę więc ma prawo się pomylić . Panie V-ce 0,03 lub 0,05 , jeden grosz to tylko 50 tys. zł dla drobnicy .
Nie bądź pazerny. Obiecali dywidendę w wysokości 20-30% adają 45,5% (1.384.000,00/ 3.043.660,17). Dla mnie dobre i 240 złotych. Ale prawdziwe zyski to będą od 4 kwartału, a czy do tego czasu będzie spadać i rosnąć to na mnie działa. Ja p dwa tysiące miesięcznie i tak będą dokupywać.
Zapewnia ,że będzie dużo dużo dużo poniżej 1,2 i namawia na sprzedaż ,zapomina tylko podać dane kontaktowe gdyby ktoś zwrócił się o pokrycie ewentualnej straty . Ja nie podaję ponieważ odbiorę poniżej 1,2 ,dlatego sądzę ze nie będzie dużo dużo poniżej 1,2 . Sprzedaj swoje -później agituj .
tacy jak ty tego nie wiedzą co to za szkoła co nauczyła wydawać kase na śmiecie, tracić ją i zebrać by ktoś śmiecia odkupił to już lepiej pożytek z taboretu zrobić
ty myślisz? ty masz akcje jhm więc nie myślisz i ujadasz by to śmieciowe cudo z rachunku komuś wcisnąć jestes nawet niezdolny zrozumieć że będę pisać ile będę chciał a jak ci się nie podoba to stawiaj taboret wiąż pętle i hop:)