• Ujawnił sie grubas Autor: ~szefunio [83.1.81.*]
    już wiadomo kto tak zbiera

• Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~rob31 [188.146.78.*]
    Nie nie wiadomo
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ulisses09 [217.99.26.*]
    skuuuuuubany pół miliona akcji skupił w tydzien i bierze dalej. tem papier idzie na złotówki jak nic. to sie nazywa gruby.
    ps. info podane tuz przed upływem terminu. cwaaaaaniaki.
    https://pl.linkedin.com/in/pawe%C5%82-knopik-8338b382

to ten? branża i miasto by pasowało...
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~sebo19 [159.205.189.*]
    Do ilu dojdziemy, czy warto jeszcze brać.
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~rob31 [188.146.78.*]
    Nikt tego nie wie
    Biorę niech stracę choć wiem że to jest już górka.Czekam na zysk .
    Wstawiam 60000 po 0,52 na kupno.
    Wóz albo przewóz.
    o cenie 20-30 gr przynajmniej do konca roku mozna zapomniec. moze beda jak dawniej płacic dywidendy. obstawiam 1,30-2 zl za papier w tym roku.potem moze byc róznie. własciciel nie zyje z ceny akcji , tylko z zysku firmu. kurs mu lotto.
    gosc dostrzegł potencjał.
    Dziś będzie 0,6.Bierzcie nie żebym namawiał.
    raczej nie bedzie. info podane. bedzie zbierał ale juz ostrożniej. obiad podano.
    Myślę że po dzisiejszym zakupie w niedługim czasie wyciągnę 100%
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~szefunio [83.1.81.*]
    Cena jest już mocno napompowana jak na firmę która od kilku kwartałów nie może wyjść nad kreskę. Przy tych wynikach 1 zł. byłby ogromnym balonem. kto miał skupić to skupił, do następnych wyników znów niewiele będzie się działo

• Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~ytrewq321 [78.129.174.*]
    Raczej wraca do normalnej ceny, bo poprzednie wyceny to było zwykłe zgnojenie. Ale tak to jest jak leszcz sie rzadzi.
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~Kola [178.9.2.*]
    może i szkoda że dziś oddałem po 50gr średnio ale trudno się mówi zarobek ponad 12tys w 3tygodnie to sporo jak dla mnie.Widac było ewidentnie zbieranie jakby chciał to zrobić jak najszybciej .Dlatego czekałem na te 50gr teraz życze tym co dobrali by również zarobili razem z Panem Knopikiem byle to nie był taki Krzyżaniak jak na Magnifiko .Na który się po trochu czaję i dziś skupiłem po18gr trochę papiera zapraszam razem zarobimy znów może z 50%
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~Kola [178.9.244.*]
    dobra rada jak ktoś zarobił 100-200% w ostatnim czasie lepiej realizować zysk .Sprzedaj fakty kupuj pogłoski to właśnie teraz mamy .Decyzja należy do was FF za mały by grać ja odpuściłem no chyba ze Pan Knopik będzie realizował zysk i zwali kurs o 50%
    Mam nadzieje że posłuchaliście mnie i sprzedaliście papier a w zamian kupiliście mocno przeceniony Magnifico tam do zarobienia min 30-40%
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~rob31 [31.132.67.*]
    Ja wczoraj na fajrant puscilem 133% do przodu ale rano się przestraszylem jak tko zobaczyłem z drugiej strony żaden ze mnie inwestor wiedzą tylko ci na górze co dalej nie żałuję pozdrawiam i może się jeszcze spotkamy
    czego się przestraszyłeś że nie zarobisz więcej TKO zawsze kłamie i nie ma co się tym przejmować .Dobrze zrobiłeś .Należy pamietac że urosło z 16gr tj ponad 200% ja zainwestowałem cały zysk w Magnifiko wczoraj i czekam na przynajmniej 50% i wiem że zarobię
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~rob31 [31.132.67.*]
    Ja wszedłem w kkherbal czołem
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ~Dexter [31.0.10.*]
    Co myślicie o Biomass Enery?Ostatnio ciekawe informacje się tam pojawiły....

17.05.2016 10:27 - 24266247linklinklink

BIOMASS ENERGY PROJECT SA Istotne informacje mające wpływ na działalność Emitenta
    Raport Bieżący nr 7/2016
    Zarząd Biomass Energy Project S.A. informuje, że na zlecenie klienta Kiri Biomass Sp.z o.o. z siedzibą w Pturku, Emitent rozpoczął realizację prac na 25 hektarowej plantacji produkcyjnej paulowni. Inwestor dokonał wstępnych rozliczeń zgodnych z harmonogramem płatności. Ze względu na panujące I kwartale warunki przyrodnicze prace rozpoczęto w II kwartale br.

linklinklink

BIOMASS ENERGY PROJECT SA Istotne informacje mające wpływ na działalność Emitenta
    Raport Bieżący nr 6/2016
    Zarząd Biomass Energy Project S.A. informuje, że Emitent rozpoczął realizację pilotażowego projektu rekultywacyjnego terenów poprzemysłowych. Prace są prowadzone na zlecenie firmy CG Trans Sp. z o.o. i obejmują pełną rekultywację terenu po wyeksploatowanej kopalni żwiru. Zgodnie z wiedzą Zarządu Spółki jest to pierwsze przedsięwzięcie w Polsce polegające na intensywnej uprawie drzew na terenach kopalnianych. Dokonane zostanie nasadzenie drzew paulowni na dedykowanym i specjalnie przygotowanym podłożu. Biomass Energy Project S.A. dostarczy również system nawadniania. Inwestor dokonał wstępnych rozliczeń zgodnych z harmonogramem płatności. Opisany w niniejszym raporcie pilotażowy projekt rekultywacyjny ma być pierwszym z serii projektów tego typu, które Spółka ma realizować w kilku miejscach w Polsce i na które wpłynęły już do Spółki wstępne zamówienia. Ze względu na panujące I kwartale br. warunki przyrodnicze prace rozpoczęto w II kwartale br.

Co myślicie o tej spółce?Tym bardziej że Pis ma wspierać lokalnych producentów Biomassy....

• Re: Ujawnił sie grubas Autor: ulisses09 [178.43.210.*]
    Coś mi sie widzi, że ten miły pan ma ochotę na jeszcze trochę papierów. Tylko jak zrobi ? Szybciutko czy powoli , biorąc drobnych na cierpliwość ? Zobaczymy.
    Jak Pan Knopik zacznie sypać to odbiore z powrotem od niego po 25gr na razie realizuje zysk na Magnifiko tam Pan Krzyżaniak się wysypał i ktoś po nim to przejął teraz wiadomo co jest grane
    zapraszam teraz na Inpost Magnifiko już się ograło do wzięcia z 15% w tydzień w miarę bezpieczna spółka spadła 50% za szybko więc odbicie czemu nie
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ulisses09 [217.99.48.*]
    przecież pisałem ,że nowy inwestor będzie kontynuował ''kwestę'' ,tyle tylko, że wolniej. po co oddawać za 50g , jak bedzie mozna zgarnąć dywidendę i ''oddać '' po 1,5 zl. trzeba tylko pobyć cierpliwym.
  • Re: Ujawnił sie grubas Autor: ulisses09 [83.6.111.*]
    i jak tam Kola ? pytam z ciekawosci. magnifico dało co ? warto było skakac z perły na obornik ? co zyskałes tu , tam oddasz z nawiazka. temu drobny nazywa sie drobny.
[x]
MILKPOL -20,00% 0,48 2026-04-01 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.