Dużej różnicy to nie robi. Tylko tyle że w raporcie nie kłamali i to dla nas lepiej bo za kłamstwo mogli by ich zawiesić. Dla mnie ważniejsze pytanie kto to kupił?
To i dla mnie dobrze, że ich nie zawieszą Dość mam tego zawieszania. Kasa przepływa, okazje się pojawiają, widzisz to i nic nie możesz zrobić, chyba że dodatkowe pieniądze zaangażujesz na giełdę.
dzisiaj też na Remedis 50% przez chwilę, na tfone prawie 34%, Laurenpress 25% właśnie się równoważy, na Bioerg 11%, a tu jakiś optymista itp. szczeka i tylko wpienia.
Drugi dzień w miejscu, bo zamiast jechać w górę po pozytywnych informacjach to spękali, bo ktoś sprzedał grosz taniej.
To co się ostatnio dzieje tym bardziej mnie w tym utwierdza. Kwestia czasu i cierpliwości. Nie mam zamiaru bawić się łapanie górek i dołków po tak jak niektórzy piszą w każdej chwili może być odcięcie od papiera i zostaniesz z ręką w nocniku. Nie po to tu od października siedzę żeby w ostatniej chwili się wyleszczyć.
I właśnie to pokazuje gostek z tymi trzema batonami -może odciąć chętnych od papiera do 12 gr. Tylko robi to po to by zachęcić do kupowania po taniości czy - jak jutro powystawiacie zlecenia kupna np. po 10 gr on spuści swoje i wyjdzie?
A co Ty myslisz, ze juz odrazu znajda sie chetni na kupno milionów akcji skcji pi 10, 11,12 gr. Bo ktos sie bawi i sobie takie zlecenie dal? Po prostu ktos sie bawi, albo testy robi.napewno nie liczy ze odrazu dzieki temu zleceniu kolejka sie ustawi.