• taka ciekawostka... Autor: ~agentomek [172.98.85.*]
    Ta spółka raczej nie zginie... Najbardzej zainteresowana powinna być Caryca i dawna CamMedia. Ta ostatnia na to nie pozwoli bo nie chcą smrodu... A do stracenia piękny Adaś i spółka mają sporo... Pamiętacie?

http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=MGF&id=16775&id_tr=1

http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=MGF&id=18757&id_tr=1

Kto wejdzie do Spółki i będzie miał łeb na karku, będzie wiedział co z tym zrobić. Pożyjemy, zobaczymy!

Pytanie tylko jak odebrano podaż i kiedy bedą komunikaty.

• Re: taka ciekawostka... Autor: ~brawka [89.191.147.*]
    w karnecie po stronie podaży leży marne 100k akcji a w trzy dni obrócono 2mln

wygląda na zorganizowaną akcję wyciskania
  • Re: taka ciekawostka... Autor: ~ivan [83.1.97.*]
    Wielkie brawa dla autora wątku!!
    Na podaży w każdej chwili mogą pojawić się zlecenia, nie można się tym sugerować.

• Re: taka ciekawostka... Autor: ~em [37.47.175.*]
    robi się naprawdę ciekawie...
  • Re: taka ciekawostka... Autor: ~obserwator [83.14.249.*]
    a ja wam mówię że będzie przejęcie z wezwaniem
  • Re: taka ciekawostka... Autor: ~axelrod [194.145.204.*]
    Można, nie można... Sprawdziłem sobie coś... Wiecie kto w tym czasie był w RN? 
    No własnie... :-)
    Wiec niezależnie co sobie tutaj piszemy, ktoś sobie to nieźle przemyslał i nie dziwi mnie, że jedna osoba jakoś stale się tej spółki trzyma.
    Nie wiem czy i ile spółeczka da zarobić, ale raczej nie zginie za szybko... Źle czy dobrze, tu na pewno sie jeszcze bedzie działo hehe
    ...a ale na wezwanie to bym nie liczyl, to przeciez NC :-)
  • Re: taka ciekawostka... Autor: ~obserwator [83.14.249.*]
    z tą sprzedażą Krzyżaniaka to pic na wodę fotomontaż jest firma która stoi pod progami i myśli poważnie o wejściu na NC
  • Re: taka ciekawostka... Autor: ~ivan [37.47.31.*]
    Jeszcze zobaczycie tu 50-60gr jak wytrwacie. Ja Wam to mówię jako ivan
  • Re: taka ciekawostka... Autor: dzikibyk [83.142.127.*]
    Cierpliwości Panie i Panowe, będzie petarda ! mam nadzieję że to ogłoszą jeszcze w tym tygodniu
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.