Witam skoro ja potrafiłem zmienić obowiązujące prawo ,to zaufajcie i róbcie tak jak napisałem w tym wątku link
https://www.bankier.pl/forum/temat_tylko-takie-dzialanie-moze-was-uratowac-przed-wyrzuceniem-z-gpw,20658321.html Musicie już teraz działać bo później będzie za późno jeśli chcecie zablokować wyrzucenie z GPW jeśli się zjednoczycie powiecie na walnym NIE i niema żadnego wyrzucenia z GPW jednak potrzebujecie od 6 do 10 % głosów, jeśli będziecie mieć mniej tylko w Sadzie to możecie zablokować ale to już dodatkowe koszty, Opisałem Wam nawet jaki starter kupić i podać numer na forum Zawiązanie Porozumienia na pewno nie zaszkodzi ,na Redanie właśnie też się organizują , słusznie mówicie nikt nie będzie się bawił w papierki i odpowiadał na wezwanie tylko sprzeda na GPW tylko problem jest iż ci co skupują to na GPW ODDADZĄ TO W WEZWANIU /może niektóre zlecenia zakupu to tzw słupy ,na MIDASIE to same biuro prowadziło zapisy a przekroczył 90 %, dlatego jeśli chcecie uniknąć przymusowego wykupu szybko działajcie niech ktoś da ten numer telefonu i zbierajcie wstępne deklaracje poparcia ,bo wcale tak łatwo i szybko się nie zbiera jeśli się zjednoczycie może dojdziecie do wniosku iż brakującą ilość osoby które dysponują wolnymi środkami dokupią ,wiecie ile akcji ma przeciwnik , liczcie ile akcji jest sprzedawanych na GPW /wszystkie transakcje poniżej ceny z wezwania mogą trafić do waszego przeciwnika/ nie wiem czy są fundusze u was które teraz chętnie sprzedają realizując nawet duże straty, dlatego te osoby które nie akceptują tej ceny niech się szybko organizując zaczynając od podania telefonu /inne formy odpadają tylko telefon/ ślijcie smsy z ilością akcji ,możecie zrobić spotkania regionalne , wyłonicie wtedy osoby które będą koordynowały wasze działania i przewidywali ruchy przeciwnika obmyślając strategie ,przyszłe działania itd