• Bio do tablicy!!! Autor: ~Dandi77 [89.72.25.*]
    Jak te info skomentujesz? Ale wysil się bardziej.
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~Bio [91.145.160.*]
    Moje gratulacje,
    5mln spolka zdobyla
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~bbbbbb [83.23.165.*]
    to nie jest mala kasiora, troche się za to zrobi
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~Dandi77 [89.72.25.*]
    Przypominam wątek z konferencją 30-31 maja.
    To chyba wszystko idzie tak jak powinno
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~Dandi77 [89.72.25.*]
    No przynajmniej raz się z tobą zgodzę. No i kulturalna wymiana poglądów.
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2016-05-17 o godz. 20:45 ~Bio napisał(a):
    > Moje gratulacje,
    > > 5mln spolka zdobyla

Bio jesteś inteligentny i chyba rozumiesz że to nie koniec.Musi być tyle ile musi być.
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~doctor20 [79.175.229.*]
    Dnia 2016-05-17 o godz. 20:40 ~Dandi77 napisał(a):
    > Jak te info skomentujesz? Ale wysil się bardziej.

Nie kopać BIO, najdłużej robił tu z siebie wariata. Szacunek za wytrwałość..

Dnia 2016-05-17 o godz. 22:44 ~doctor20 napisał(a):
    > Dnia 2016-05-17 o godz. 20:40 ~Dandi77 napisał(a):
    > > Jak te info skomentujesz? Ale wysil się bardziej.
    >
    > Nie kopać BIO, najdłużej robił tu z siebie wariata. Szacunek za wytrwałość..
    >

Też uważam że nie powinniśmy się teraz kopać -szanse były 50/50.
    Zresztą dalej mogą mieć spółkę w świetnej cenie
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~kolo [5.172.247.*]
    Dokładnie tak, czym jest nawet 1 zł.za akcję, gdzie 2 lata temu było to marzenie, bo kurs był koło 2 zł.
    Fluid ma co odrabiać i pewnie będzie gonił w tamtym kierunku, do tego nie mam żadnych wątpliwości.
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~Bio [91.145.160.*]
    Posiadanie wlasnego zdania, wlasnej opinii nazywasz "robieniem z siebie wariata" ?
    Wypada powtorzyc za mistrzem - dziwny jest ten swiat.

A swoja droga, chyba troche doceniacie moje zdanie, jesli w tak waznej dla fluidowcow chwili zalozyliscie watek poswiecony mojej skromnej osobie :) Przeciez watpiacych i krytykujacych bylo wielu .... :)
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~doctor20 [79.175.229.*]
    Dnia 2016-05-17 o godz. 22:59 ~Bio napisał(a):
    > Posiadanie wlasnego zdania, wlasnej opinii nazywasz "robieniem z siebie wariata" ?
    > > Wypada powtorzyc za mistrzem - dziwny jest ten swiat.
    > >
    > > A swoja droga, chyba troche doceniacie moje zdanie, jesli w tak waznej dla fluidowcow chwili zalozyliscie watek poswiecony mojej skromnej osobie :) Przeciez watpiacych i krytykujacych bylo wielu .... :)

Tak było wielu, ale nie wielu potrafiło uzasadnić swoje zdanie merytorycznie. Niestety Ty też w moich oczach tego nie potrafiłeś.
    Choć doceniam, że nie zniknąłeś z tego forum bez pożegnania.
    Szkoda tylko że nie posłuchałeś Swojaka, zarobiłbyś parę groszy..
    Mimo wszystko pozdrawiam..
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~jaza [178.36.195.*]
    Dnia 2016-05-17 o godz. 23:03 ~doctor20 napisał(a):
    > Dnia 2016-05-17 o godz. 22:59 ~Bio napisał(a):
    > > Posiadanie wlasnego zdania, wlasnej opinii nazywasz "robieniem z siebie wariata" ?
    > > > Wypada powtorzyc za mistrzem - dziwny jest ten swiat.
    > > >
    > > > A swoja droga, chyba troche doceniacie moje zdanie, jesli w tak waznej dla fluidowcow chwili zalozyliscie watek poswiecony mojej skromnej osobie :) Przeciez watpiacych i krytykujacych bylo wielu .... :)
    >
    > Tak było wielu, ale nie wielu potrafiło uzasadnić swoje zdanie merytorycznie. Niestety Ty też w moich oczach tego nie potrafiłeś.
    > Choć doceniam, że nie zniknąłeś z tego forum bez pożegnania.
    > Szkoda tylko że nie posłuchałeś Swojaka, zarobiłbyś parę groszy..
    > Mimo wszystko pozdrawiam..

Dodam jeszcze, że pilnowałeś tego forum jak pies kaszanki, nigdy nie uzasadniając dlaczego tak bardzo jesteś z nim związany.
    Do tego nie mogłeś pojąć jednej bardzo istotnej sprawy. Wierny akcjonariusz, to nie naganiacz. Bardzo często o tym zapominałeś.
    Wtedy kiedy bywały jakieś wątpliwości co do przyszłości spółki, to ty zachowywałeś się jak pospolity naganiacz na spadki.
    I nie pochlebiaj sobie. Wątek został założony tylko dlatego, żebyś coś zrozumiał. I może miał możliwość przeprosić tych wszystkich których bardzo często obrażałeś.
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~ciotka [46.170.89.*]
    Tygrys! Tygrys gdzie jesteś. To ty myszko? Szef zakończył zlecenie?
    Dnia 2016-05-17 o godz. 23:48 ~ciotka napisał(a):
    > Tygrys! Tygrys gdzie jesteś. To ty myszko? Szef zakończył zlecenie?

Nie wierzę ostrzy kły i pazury a jutro wysmaruje elaborat:))
  • Re: Bio do tablicy!!! Autor: ~tygrys_myszowaty [212.91.10.*]
    Dnia 2016-05-18 o godz. 00:04 swój napisał(a):
    > Dnia 2016-05-17 o godz. 23:48 ~ciotka napisał(a):
    > > Tygrys! Tygrys gdzie jesteś. To ty myszko? Szef zakończył zlecenie?
    >
    > Nie wierzę ostrzy kły i pazury a jutro wysmaruje elaborat:))

Witam. Jestem z wami - tylko chwilowo mam pilne zlecenie i nie mogę poświęcić forum tyle czasu ile bym chciał (i ile wy byście oczekiwali mam nadzieję). Co do meritum - to akurat że emisja znajduje nabywców mnie nie dziwi, parę dni temu pisałem, że ludzie z Gerdy mają wszelkie "kwalifikacje" aby ją dopiąć.

Ale żeby nie było że się poddaję. Udało mi się odgrzebać trochę informacji z bardzo podobnego projektu, który już kilka lat funkcjonuje. Pewnie w weekend znajdę trochę czasu, żeby to obrobić. Szykuję wam ciekawą lekturę. Z jednym credo - kto raz już pożyczył spółce, ten zamiast wyjmować będzie już musiał do niej tylko wkładać. Aż do samego końca. Bo 15 baniek wystarczy tylko na rozruch. Jeśli wystarczy.

PS. Obstawiam, że (jeśli to) gotówka z obligacji w części musi pójść na spłatę zobowiązań zabezpieczonych hipotecznie. Obigatariusze na pewno chcą miec swoją hipotekę na pierwszym miejscu. Tak z pamięci licząc to z tych 5 baniek znikną na dzień dobry co najmniej 3. Plus prowizja Gerdy - i jetem pewien, że ta do najmniejszych nie należy. A nie sądzę aby byli takimi łosiami, żeby zawierzyć Gładkiemu jak swego czasu EURO-FUNDING ADVISORY GROUP i wystawić fakturę z odroczonym terminem płatności.

To na razie.
    Wasz tygrys.
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.