Skoro takie tu emocje i tyle leszcza zestrachanego to dlaczego by nie. Chętnie łykam za 7gr jutro co tam wystawicie :) Naiwni myślą, że jak wsytartuje to będzie 50% dziennie robiło. To giełda tu zarabia się na emocjach, a nie na czekaniu :) Prawda jest taka, że z tymi infami które już są każdy spekulant wejdzie tutaj animować po swojemu. Jak przestanie wyprzedawać za bezcen to kurs się otworzy na wyższe poziomy. Skoro można robić deal zarabiając 1-2 gr pomiędzy fixami to się nikomu nie spieszy w górę. Leszcz pierwotny jak ja to nazywam siedzi na s-półce, nowy narybek dopiero w drodze jak przebije na stałę 10 groni. Chcecie zarobić więcej na spokojnie przetrzymajcie akcje, gruby nie odda tego za bezcen. A tak wystarczy w arkuszu popyt i podaż zmniejszyć czy zagrać w dół na jednym fixie i panika. Chodzi o to, aby wybrać akcje kupione groszowo, aby na wyższych poziomach animacji nie zepsuli. Przy tym co ma ulica można spokojnie trend odwracać jak ulica sama rozegra.
po co w tytule 7 gr ? widziałeś końcowy kabaret pomiędzy godz. 11.00-11.30 oraz tuż po godz. 11.30 ? Odpowiem za ciebie że nie widziałeś bo bzdury piszesz z tym 7 gr, a mi kopara opadła i musiałem zapiąć pasy żeby ze śmiechu nie spaść z krzesła Pozdrawiam i życzę szczęścia w zakupie akcji po 7 gr
PS. jedyne co możecie zrobić to sprzedać swoje akcje po 8 gr jak chcecie wyjść z tego. chyba się teraz trochę przemieli między 8 a 9 gr. i dalej pójdzie w kierunku ..... (nie kończę żebyście mogli trochę powróżyć z fusów).
Nie da się edytować, chodziło mi o lukę na 7 gr, ale nvm. Co się działo o 11. Jakiś gość o 10.46 pisał, że będzie 8 i się nie mylił. Bo widzisz ptysiu, co z tego, że to NC pewne stałe zagrywki giełdowe będą powtarzać się w kółko. 8 gr z 11 było logiczną zagrywka na emocje i chwytem kto pierwszy ten lepszy. Ilu spanikowało i chcąć sprzedać po 10 gr popchneło po 8? Zapewne kilku się znalazło, nawet jeden się przechwalał. Jakbyś się postawił na miejscu grubego czy to z Zastala czy też spekuły to byś nie mielił w kółko na tym samym, bo się leszcz wykruszy tylko szedł wyżej. Leszcz, który raz stracił na poziomie niżej napędzi podaż na wyższym poziomie. A zresztą na cholerę to tłumaczę i tak zaraz padnie pseudointeligenta odpowiedz Polskiego wilka z Wallstreet
no sam widzisz jakie piszesz bzdury chociaż twój wątek jako całość (gdy się samemu dopowie co chciałeś przekazać) jest dobry i logiczny. 1. Ty (jak i większość) opierasz się tylko na tym, co ci napisał gość o godz. 10:46 2. ja patrzyłem na notowania i zlecenia w czasie rzeczywistym 3 zgadzam się z Tobą że dużo ludzi przestraszyło się spadku i sprzedało akcje. tego nie komentuję, to są ich pieniądze i ich decyzje. (głupotą jest że się tym chwalą). 4 rozdającym karty o to chodziło (panikę). pokazali że kurs może spaść na 7 gr i powiedzieli że albo sprzedajecie po 8gr albo będzie zwała na niżej. Zgadzam się z Tobą że rozdającym taniej jest kupić po 8gr, po co mają gonić króliczka na 10 i 11 gr jak króliczek sam pokorny przyjdzie na 8 gr i będzie się prosił żeby to ktoś od niego kupił. z tym też zgoda 5 w najbliższych dniach powtórzą raczej ten manewr i wyleszczą tych co się chwalą na tym forum że każdy ma po 3 mln akcji kupionych po 1-2 gr . 6 skoro nie widziałeś zleceń w czasie rzeczywistym to nie napisze ci z czego się śmiałem o 11:25:54 11:26:10 11:26:34 i tuż po 11:30 pozdrawiam i bez obrazy