"Nowe projekt Firma rozpocz ęł a prac ę nad nowym projektem e - comeerce kupszkolenie.pl łą cznie ze swoimi partnerami min. Asystent Unijny, czego owocem b ę dzie spó ł k a w której LPS ma mie ć z ncz ą c ą liczb ę akcji. Projekt ma przynie ść spó ł ce zwi ę kszenie przychodów poczynaj ą c od 2017 roku. Firma jest gotowa od II kwarta ł u do wprowadzenia nowego produktu jakim s ą gry strategiczne dla dzia ł ów sprzeda ż y oraz menad ż erów. Produkt wp ł ynie na zwi ę kszenie atrakcyjno ś ci oferty firmy"
Dodaj także , system ERP w którym zaczynaja działąlność ma juz pierwszych kilentów na Ukrainie I Niemczech ! ! !
czyli do lipca :
- mamy info o umowie na Ukrainie - mamy info o umowie w Niemczech - wprowadzenie produktu gier dla biznesu - zakończenie projektu unijnego na kwote 5.3 mln zł !!!!!!!!!!!!!!!!! a do tego :
Sprawdziłem pierwszy twój post na forum przy jakim kursie wchodziłeś to chyba zrozumiałeś. Teraz zupełnie o czymś innym pisałem. Ale to nie ważne, niczego nie łapiesz.
Jeśli chodzi o "tych paru innych" to ja też mam ustalony poziom wyjścia a cierpliwy też raczej jestem co też szło zaobserwować na you ( od kilku do kilkudziesięciu) jedno co mnie zastanawia to na ile realna jest ta prawa strona w arkuszu bo jeżeli jest ona w miarè wiarygodna to szykują się ciekawe sesje