• ustawiajcie kupno Autor: ~aadam [77.79.213.*]
    na co czekacie? na koniec dnia dostaniecie wszyscy akcje.... Sądzicie, że skoro już mamy 20 gr to jest dobry poziom? ludzie którzy zrzucili kurs o ok. 60% w tydzień z całą pewnością nie dołożą kilkudziesięciu tysięcy papieru. By wyjść całkowicie z spółki obniżając tym samym kurs do historycznego minimum. No przecież to jest nie możliwe...., ale pamiętajcie -- Ja tylko naganiam na spadki... od początku czyli od poziomu 4X groszy. Ale zaraz? gdzie byliśmy, a gdzie jesteśmy? Brać nie brać? ja będę brał i wezme pod korek niezwłocznie po pojawieniu się komunikatu kto wziął akcje... bo teraz to jak sami widzicie szukają danieli czy jak kto woli jeleni. a co zrobicie z swoimi pieniędzmi wasza sprawa ale jutro i pojutrze będzie lament że coraz kurs jest niżej.

• Re: ustawiajcie kupno Autor: ~mariola [89.191.147.*]
    żebyś ty chociaż ładny był ....
  • Re: ustawiajcie kupno Autor: ~aadam [77.79.213.*]
    wracaj kobieto do kuchni albo ssać odkurzaczu!!!!!!
  • Re: ustawiajcie kupno Autor: ~wybicie [176.221.120.*]
    Dnia 2016-05-17 o godz. 13:16 ~mariola napisał(a):
    > żebyś ty chociaż ładny był ....

taaaa :)
    nie wiem czy ślepy jesteś czy udajesz ? 18-20 gr. ponad 200k stoi na K ale jakoś chętnych nie ma do oddawania.
    Celetis sie wypstrykał i koniec sypania.
    A teraz dwie możliwości powoli w góre, lub dynamicznie w góre :)
    W poniedziałek walne.
    dobra misiu kolorowy zobaczymy, zobaczymy. Ja ci mówię że ten baton zniknie niczym kamfora do tego twojego walnego albo i wcześniej znaczy dzisiaj na fixie. albo zostanie zasypany
  • Re: ustawiajcie kupno Autor: ~dami [77.252.56.*]
    misiu a kto ma teraz sypac???
  • Re: ustawiajcie kupno Autor: ~Kwaśny [83.30.247.*]
    Jeszcze nic pewnego, żeby kurs wzrósł trzeba podłożyć pieniądze. Nie tylko Celetis sprzedawał. Zobaczymy co na WZ, ale najistotniejsze jest czy ktoś z wizją został w spółce. 200 tys akcji to 40 tys złotych. Za tyle można wejść do RN. Wchodzisz? Podobna ilość stała wczoraj tylko pięterko wyżej.
    Montoya ma choooooja a nie akcji , jakies niecałe 200 tys... Krzyzaniak nie sypał przynajmniej tak uwazam... Osrana spekułaktóra wyskoczyła na stracie
    a jednak Krzyzaniak

MAGNIFICO SA Zawiadomienie akcjonariusza w związku ze zmianą udziału w głosach na Walnym Zgromadzeniu.
    Raport bieżący z plikiem 17/2016
    link
    Podstawa prawna: Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
    Zgodnie z art. 70 pkt. 1 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych, Zarząd spółki magnifiCo S.A. z siedzibą w Warszawie dalej: "Spółka" informuje, że otrzymał od akcjonariusza zawiadomienie o zmianie liczby posiadanych głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki. Treść otrzymanego zawiadomienia Spółka przekazuje w załączniku.

Więcej na: biznes.pap.pl
    kom espi zdz
  • Re: ustawiajcie kupno Autor: ~hihi [89.191.147.*]
    pewnie już po dziś nic nie ma
  • Re: ustawiajcie kupno Autor: ~em [37.47.168.*]
    PYTANIE, KTO MA TE AKCJE
    wolumen wczoraj plus dziś do tej pory prawie 900 tys akcji
    akcje od krzyżaniaka ma ulica która kupowała na górce licząc na złote góry a tu klops. Pytanie ile jeszcze im zostało do wysypania oprócz oficjalnego stanu posiadania, ale już widać że ogólnie nic tu nie będzie perspektywicznego
  • Re: ustawiajcie kupno Autor: ~hihi [89.191.147.*]
    może brali po 0,4 i co z tego idzie nowe i nowe pomysły biznesowe montoi trzeba poczekać
  • Re: ustawiajcie kupno Autor: ~tak [37.47.56.*]
    Do wczoraj miał jeszcze 330 tyś. Wczoraj i dziś dalej żenił. R.I.P.
    No kozaki, zachęcam do kupna. Będzie kim RN obsadzić.
    Ładnie wzięte, ale na Walne już nie zdążycie. Może na następne.
  • UBRAŁEM WAS W PAPIERA !!! HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Autor: ~KRZYŻANIAK [37.47.207.*]
    BUHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA
  • Re: UBRAŁEM WAS W PAPIERA !!! HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Autor: ~Kwaśny [83.30.247.*]
    Ochłoń. Spokojnie. Chciałbyś być kimś innym, ale nim nie jesteś. Dużo straciłeś, ale jeszcze masz szansę odrobić. Trzymamy kciuki.
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.