Widzę kolejną falę naiwniaków. Jak zwykle przy okazji wyników ulica kupiła tego śmiecia. Poprzednicy sprzedali po miesiącu czy dwóch co mądrzejsi. Zostali tylko naiwniacy zamiast zarabiać na innych papierach.
"figi" jak się kupuje za wszystko tylko jedną spòłkè to jest skowyt jak stoi. Na innych "miodzio" choć to fundamentalnie dno A teraz pytanie: Ile z tych widocznych ok 1.5 mln szt. to "sztuczne zlecenia"?
Ty jak zwykle gdzie indziej zarabiasz. Na MSX też tak pisałeś. Przestań już zmyślać te brednie. Jakoś mniejsze słupy się zrobiły. Czyżby coś się szykowało czy jak zwykle podpucha.
Ran miałem 2 razy - ogólnie 70 gr na szt A głupoty to twoje wczorajsze zwłaszcza sprzedanie i szybkie odebranie przez kogoś bijá na łeb w kategorii pogrążanie się w naganianiu.
Ściemniaczu nie łapiesz nawet sarkazmu moich wpisów o sprzedaży w odpowiedzi na post Joanny. Skoro miałeś RNK po 0,70 to dlaczego piszesz o tym w momencie gdy jest po 4zł? A nie kupiłeś przypadkiem Macro Games po 4 grosze?
Ściemniaczu ciebie nawet czytać nie nauczyli. Nie po 70 gr tylko 70 gr na czysto od szt czyli: Dla ciebie bo ciéżko łapiesz Kupione po 2 zł sprzedane 2.7 daje różnicè 0.70 gr A z tym że jak ty masz to nie urośnie chyba jest prawdą
Nie ściemniaj ograniczony naganiaczu. Taki tępe wpisy typów twojego pokroju powodują że ludzie omijają LPS szerokim łukiem. Zajmij się wciskaniem kitu o swoich wymyślonych zarobkach na innych forach. Jestem od roku i nie mam zamiaru dyskutować z kimś tak płytkim jak ty. Jak brałem LPS to ty ściemniałeś na innych forach o swoich wielkich zarobkach. Nawet nie myślałeś o kupnie tych akcji.
Dlaczego usunàłeś? prawda niewygodna? Naganiaczu przecież "znamy się" chyba już trochè 14 gr i tego się trzymaj chociaż sam pewnie w to nie wierzysz co piszesz A po twoich wpisach raczej wynika, że ci spieszno Na życie brakuje czy co?
Takie są fakty. Jesteś umoczony po 14 gr. A taki kreatyny z ciebie ściemniacz. Na innych papierach na których cie nie ma zarabiasz po 20% dziennie a tu w realu 50% w plecy HAHA. Jak pisałem jestem tu od roku. Nie naganiam dennymi wpisami jak ty oszuście żeby odzyskać co umoczyłeś.
To mnie rozgryzłeś naganiaczu z tymi 14 gr i co teraz zrobić biedny ja mam z tym 50 % w plecy (11 a 14 to faktycznie 50% ) Ja tu jestem na dłużej bo .... i tu się wykarz wiedzá
Jaki ty żałosny jesteś ściemniaczu z lasu (dlaczego nie z zagajnika?...pomyśl) Drugiego tak pustego typka nie spotkałem. Skąd takie wynalazki jak ty się biorą?