Spółka Tamex Obiekty Sportowe S.A. za pierwszy kwartał 2016 roku osiągnęła jednostkowe przychody na poziomie 6.105 tys. zł oraz jednostkową stratę netto w wysokości 486 tys. zł.
Ale ludzie są głupiutcy, gściu was podkręcił a wy łykacie bzdury jak pelikany, raport jest bardzo zły i spójrzcie gdyby nie dodatni podatek dochodowy to strata byłaby o 198.000 wyższa, niestety oni zdobywają kontrakty które nie są rentowne.
jest strata - z reguły mają stratę w 1 kw. Jeśli chodzi o fatalne przepływy to proponuję stuknąć się w łeb i zobaczyć, ile należności spółka miała wcześniej 1 2 3 lata i zarazem ile zobowiązań krótkoterminowych. Dopiero potem proszę wypowiadać się. Uważam, że tak normalnego bilansu spółka nie miała od 2011- nie mam zapisanych danych za 2010 i wcześniej, ale to prechistoria. Dla wypowiadających zbyt pochopne osądy. Zobowiązania zawsze trzeba spłacać. Należności czasem spływają czasem nie. Dlatego wolę, jak spółka ma 11 mln zobowiazań i 20 mln należności, niż 31 należności i 22 mln zobowiazań.
Dnia 2016-05-16 o godz. 18:15 ~lol napisał(a): > Jak tam pablo molmedica kupiona czy juz sprzedana czy w ogole nie wchodziles?
lol nie zaspalem na molmedice a ladnie zagrali 4-7gr powrot 4gr i mamy 9gr az zal mi bo zasieg 13gr opor 10gr:)))zagralem zastalem 62-65kupno sprzedalem 70gr
Ja kupiłem po 0,08 zawsze parę groszy może wpadnie:-) mówisz że zasięg 0,13 dzięki :) kurde ja zastal mam 73-75 i czekam dalej...tamex też dziś ładnie poszedł i też trzymam choć entuzjastycznie na raport nie zareagowali:)jakieś typy masz na najbliższy tydzień?
pozdrawiam:-)
Dnia 2016-05-16 o godz. 22:06 ~lol napisał(a): > Ja kupiłem po 0,08 zawsze parę groszy może wpadnie:-) mówisz że zasięg 0,13 dzięki :) kurde ja zastal mam 73-75 i czekam dalej...tamex też dziś ładnie poszedł i też trzymam choć entuzjastycznie na raport nie zareagowali:)jakieś typy masz na najbliższy tydzień? > > pozdrawiam:-)
pamietaj ze opor po drodze molmedica 10gr ale zasieg 13gr,zastal 70 opor jak przejdzie to pojda dalej a typy, przygladam sie Novina
Myślę że dotkną 0,07 na molmedice dzisiaj ale są plotki o kolejnych infach więc wiesz jak to jest:)kupuj plotki sprzedawaj fakty...poczekam z 2 tyg zobaczymy. Novina faktycznie od kilku dni większe ruchy sa...a Ty tak wcześnie z kurami wstajesz?:-)
Dnia 2016-05-17 o godz. 06:43 ~lol napisał(a): > Myślę że dotkną 0,07 na molmedice dzisiaj ale są plotki o kolejnych infach więc wiesz jak to jest:)kupuj plotki sprzedawaj fakty...poczekam z 2 tyg zobaczymy. Novina faktycznie od kilku dni większe ruchy sa...a Ty tak wcześnie z kurami wstajesz?:-)
nie patrz na plotki tylko bierz zyski molmedica,ja ci powiem szczerze nie lubie spolek ktore sa na 2 fixach,a czasami musze wstac i z kurami:)))
Dnia 2016-05-17 o godz. 06:57 ~lol napisał(a): > Ok dzieki:)Ja jeszcze fluidowi się przyglądam i konsola 76-81 już powinna odbiegać końca:-)
tu masz fluid tez sie przygladam widziales zepak wczoraj mam tez rank progres na korekcie wziety 2,10 i tam trzymam bo jest szansa na 8zl ale opory po drodze 3,95 na dzis wczoraj juz atakowali
Ja fluid sprzedałem po 81 kupiony po 55:-) i kurcze chyba po 75-6 bym się skusił,no rank ładnie idzie,kto kupił w dołku i wytrzyma będzie milionerem:-)a opór chyba łatwo dziś pójdzie... Zastal chyba też to powodzenia na dziś:)zobaczymy jak tamex,trzymasz?