nie sprzedam na stratach dobrej spółki tylko dlatego ,że prezio dawał łapówki, firma działa -działa- robi wyniki -robi -trudno zamroziłam kupę kasy ( nie jest mi teraz potrzebna na szczęście) co nie znaczy ,że nie jestem wqrwiona na maxa
i mały fragmencik z tego linka "W bilansie widzimy natomiast jeszcze zupełnie dobre wskaźniki. Płynność bieżąca na poziomie 2,5 pkt jest bez zarzutu, poza tym grupa zachowuje złotą regułę bilansową, ma niskie zadłużenie ogólne (23 proc.) i nader wysoką wypłacalność natychmiastową (ponad 1 pkt)."
Mam nadzieję, że zadowoleni spotkamy się w lipcu na jeziorach podrodze do Wilna. Głowa do góry!
Dnia 2016-05-16 o godz. 15:51 ~ojtamojtam napisał(a): > ta spółka jest celowo uwalana juz kilka lat - zawsze jakis papiewr wyciagają i w łep bo to śląska spółka
To oświeć jeszcze kto i jaki ma w tym cel???????????
Jestem wstanie przelknac moja strate ,majac nadzieje ze prezes poezadnie beknie za blokowanie kursu p.rys kiedys pisales ze kar a sie nalezy i to wlasnie moze ten moment
mam już sporo lat nikogo nie okradłem i nie oszukałem ,inwestuje pod fundamenty chociaż patrzę na AT ,dlatego zainwestowałem w wasko parę lat wstecz a pan W jak się wywiązał ,żeby nie dać zarobić inwestorom robił uniki z zyskami ,odpisy itp.spółka miała być transparentna a tu co zero można by tak pisać dużo o poczynaniach władz spółki ,pol roku temu pytałem na PB co z szyfratorem do dzisiaj nie ma odpowiedzi ,więcej nie ma co pisać tak to nic nie zmieni
a ciekawe kiedy nazbierali kwitów do aresztowania po dobrej zmianie czy też stara gwardia chce się wykazać że coś robi żeby nie wylecieć ze służb szuka afer niby między swoimi, ale takimi bardziej peryferyjnymi co się niewiele liczą