• dziki kraj Autor: ~anja [159.205.30.*]
    tak się niszczy dobrą spółkę!!!! brawo!!!! Wasko na długo wyleczy mnie z giełdy
  • Re: dziki kraj Autor: ~rysiekzklanu [83.12.50.*]
    sprzedalas??
  • Re: dziki kraj Autor: ~anja [159.205.30.*]
    nie sprzedam na stratach dobrej spółki tylko dlatego ,że prezio dawał łapówki, firma działa -działa- robi wyniki -robi -trudno zamroziłam kupę kasy ( nie jest mi teraz potrzebna na szczęście) co nie znaczy ,że nie jestem wqrwiona na maxa
  • Re: dziki kraj Autor: ~jak [89.79.85.*]
    sprzedaj na podbitce. Czy Ty nie kumasz, że WASKO=PREZES. To będzie drugie hawe.
    powodzenia
  • Re: dziki kraj Autor: ~robak [164.127.46.*]
    anja, poczytaj moje wypowiedzi. Tu jeszcze jedna informacja dla Ciebie i czytelników forum.

http://www.finweb.pl/gielda/analityk-radzi/20833-wasko-niepokojace-komunikaty

i mały fragmencik z tego linka
    "W bilansie widzimy natomiast jeszcze zupełnie dobre wskaźniki. Płynność bieżąca na poziomie 2,5 pkt jest bez zarzutu, poza tym grupa zachowuje złotą regułę bilansową, ma niskie zadłużenie ogólne (23 proc.) i nader wysoką wypłacalność natychmiastową (ponad 1 pkt)."

Mam nadzieję, że zadowoleni spotkamy się w lipcu na jeziorach podrodze do Wilna. Głowa do góry!
  • Re: dziki kraj Autor: ~finans [188.146.65.*]
    tak spotkamy się..baju baju...hawe też się spotkało...tylko gdzie..
  • Re: dziki kraj Autor: ~ojtamojtam [213.238.118.*]
    ta spółka jest celowo uwalana juz kilka lat - zawsze jakis papiewr wyciagają i w łep bo to śląska spółka
  • Re: dziki kraj Autor: ~Ja [94.158.224.*]
    Dnia 2016-05-16 o godz. 15:51 ~ojtamojtam napisał(a):
    > ta spółka jest celowo uwalana juz kilka lat - zawsze jakis papiewr wyciagają i w łep bo to śląska spółka

To oświeć jeszcze kto i jaki ma w tym cel???????????
  • Re: dziki kraj Autor: ~ojtamojtam [213.238.118.*]
    zapytaj tego kto wyj..ie dzisiaj 500K papiera skoro mogł to zrobic powyzej 2 zeta
  • Re: dziki kraj Autor: ~Michał [83.26.144.*]
    spokojnie, prezesa zwolnia lub wymienią i wracamy na 2,0 zł. a po następnym raporcie wracamy na poprzedni trend wzrostowy :)
  • Re: dziki kraj Autor: ~robak [164.127.46.*]
    musicie się przyzwyczaić, od dziś tu rządzi Spekuła
  • Re: dziki kraj Autor: ~rysiekzklanu [89.68.43.*]
    moje pytanie jest takie kto tak wywala i kto to zbiera ? obroty olbrzymie
  • Re: dziki kraj Autor: p.rys [109.173.158.*]
    trend spadkowy od 2009 roku ,wysokość dywidendy będzie uchwalana pod celą,upieprzał kurs 8 lat wiec kara musi być,za krzywdy zawsze się płaci
  • Re: dziki kraj Autor: ~leo [93.159.184.*]
    Jestem wstanie przelknac moja strate ,majac nadzieje ze prezes poezadnie beknie za blokowanie kursu p.rys kiedys pisales ze kar a sie nalezy i to wlasnie moze ten moment
  • Re: dziki kraj Autor: p.rys [109.173.158.*]
    mam już sporo lat nikogo nie okradłem i nie oszukałem ,inwestuje pod fundamenty chociaż patrzę na AT ,dlatego zainwestowałem w wasko parę lat wstecz a pan W jak się wywiązał ,żeby nie dać zarobić inwestorom robił uniki z zyskami ,odpisy itp.spółka miała być transparentna a tu co zero można by tak pisać dużo o poczynaniach władz spółki ,pol roku temu pytałem na PB co z szyfratorem do dzisiaj nie ma odpowiedzi ,więcej nie ma co pisać tak to nic nie zmieni
  • Re: dziki kraj Autor: ~aaa [195.140.153.*]
    a ciekawe kiedy nazbierali kwitów do aresztowania po dobrej zmianie czy też stara gwardia chce się wykazać że coś robi żeby nie wylecieć ze służb szuka afer niby między swoimi, ale takimi bardziej peryferyjnymi co się niewiele liczą
  • Re: dziki kraj Autor: ~re [159.205.190.*]
    o zgrozo! Notowania wyglądają , jakby ktoś tu prał brudne pieniądze.
  • Re: dziki kraj Autor: ~leo [188.146.65.*]
    A czy prezes moze z aresztu kupowac lub sprzedawac?
  • Re: dziki kraj Autor: ~lis [178.43.33.*]
    potomkowie Hunów ... to i dziki kraj hehehe  
[x]
WASKO -1,45% 4,09 2026-02-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.