a moje pytania to: 1. dlaczego jest nietykalny? 2. dlaczego w orlenie? 3. dlaczego gaz i czy tylko gazem bawi się petrol? 4. dlaczego prokuratury bały się tknąć sprawy 5. dlaczego prokuratura, orlen, petrolinvest nabrały wody w usta i sprawie łeb ukręcono??? 6. czy podobnie jest z lotosem lub w lotosie? 7. czy w polsce mamy kazachską ropę wydobytą przez petrolinvest? 8. po co terminal ropy w gdańsku? 9. po co zmiany w pkd petrolinvestu? 10. co z gazem łupkowym w polsce? 11. co z farmami wiatrowymi - czy wiesz coś o kazachstanie? - miałeś jechać jako globtroter z twoimi prześmiewcami na rekonesans i co??? - powinieneś widzieć wiatraki 12. po co się kręcą cnpc i total wokół petrola??? 13. po co kazachstan otworzył drzwi inwestorom 14. dlaczego roponośne tereny republiki kazachstanu nie zablokowali rosjanie? 15. dlaczego weszli tam chińczycy a nie rosjanie? 16. dlaczego chinom zależy na jedwabnym szlaku i inwestycji w surowce? 17. dlaczego rosja obawia się chin bardziej niż ameryki?? 18. dlaczego oficjalne infa są blokowane albo inaczej - dawkowane - albo w ogóle po co jesteśmy informowani skoro nie ma o czym informować bo dla ciebie i tobie podobnym nie ma to znaczenia??? 19. skoro to bankrut to dlaczego nie zbankrutował i nawet banki (w tym zagraniczne), zusy, kielichy i kazachy nie dały mu rady? 20. dlaczego okłamałeś potencjalnych akcjonariuszy? - dowody są tu na forum jak chcesz to ci przytoczę ja albo ktoś inny
czekam na odpowiedź na każde pytanie - tylko merytorycznie proszę
ps. moje wypowiedzi nie są i nigdy nie były próbą wywierania wpływu na kupno lub sprzedaż są natomiast subiektywną oceną pewnych zachowań spółki i "akcjonariuszy" na podstawie zaistniałych zdarzeń na horyzoncie czasu
Dnia 2016-05-14 o godz. 21:02 ~p23 napisał(a): > Blabla, dawaj te dowody. > Faktycznie masz coś z tymi wykrzyknikami.
a rozumiem to jest ta merytoryka- wykrzykniki cię drażnią - cieniutki jesteś i to bardzo - więc proszę o nie zabieranie głosu na moich wątkach - czy to jasne??? - myślę że mogłem na swoim wątku postawić pytajnik - panu już dziękuję i na przyszłość proszę mojego nicka nigdy nie przywoływać i się nie powoływac na mojego nicka w swoich wypowiedziach - myślę że zrozumiałeś i sprawa jest jasna
Panie Nikt jest Pan w stanie cokolwiek wyjaśnić na co czekamy teraz jako drobni? Czy ujrzymy gratyfikacje za swoje akcje? Oczywiście w kontekście Pana tytułowego postu pytam
Dnia 2016-05-14 o godz. 20:53 ~nikt napisał(a): > i wy chcecie żeby był bankrutem???? - śmiech > > a tu pierwszy lepszy przykład jak chciał p23 - może się odniesie równie merytorycznie do tekstu jak i do całej sytuacji którą prezentuję poniżej > > http://kulisy24.com/gospodarka/jak-zarobic-na-orlenie > > a moje pytania to: > 1. dlaczego jest nietykalny? > 2. dlaczego w orlenie? > 3. dlaczego gaz i czy tylko gazem bawi się petrol? > 4. dlaczego prokuratury bały się tknąć sprawy > 5. dlaczego prokuratura, orlen, petrolinvest nabrały wody w usta i sprawie łeb ukręcono??? > 6. czy podobnie jest z lotosem lub w lotosie? > 7. czy w polsce mamy kazachską ropę wydobytą przez petrolinvest? > 8. po co terminal ropy w gdańsku? > 9. po co zmiany w pkd petrolinvestu? > 10. co z gazem łupkowym w polsce? > 11. co z farmami wiatrowymi - czy wiesz coś o kazachstanie? - miałeś jechać jako globtroter z twoimi prześmiewcami na rekonesans i co??? - powinieneś widzieć wiatraki > 12. po co się kręcą cnpc i total wokół petrola??? > 13. po co kazachstan otworzył drzwi inwestorom > 14. dlaczego roponośne tereny republiki kazachstanu nie zablokowali rosjanie? > 15. dlaczego weszli tam chińczycy a nie rosjanie? > 16. dlaczego chinom zależy na jedwabnym szlaku i inwestycji w surowce? > 17. dlaczego rosja obawia się chin bardziej niż ameryki?? > 18. dlaczego oficjalne infa są blokowane albo inaczej - dawkowane - albo w ogóle po co jesteśmy informowani skoro nie ma o czym informować bo dla ciebie i tobie podobnym nie ma to znaczenia??? > 19. skoro to bankrut to dlaczego nie zbankrutował i nawet banki (w tym zagraniczne), zusy, kielichy i kazachy nie dały mu rady? > 20. dlaczego okłamałeś potencjalnych akcjonariuszy? - dowody są tu na forum jak chcesz to ci przytoczę ja albo ktoś inny > > czekam na odpowiedź na każde pytanie - tylko merytorycznie proszę > > ps. moje wypowiedzi nie są i nigdy nie były próbą wywierania wpływu na kupno lub sprzedaż są natomiast subiektywną oceną pewnych zachowań spółki i "akcjonariuszy" na podstawie zaistniałych zdarzeń na horyzoncie czasu >
Brawo Nikt ale nie licz ze to dziecko ci odpowie merytorycznie bo on tylko może bełkoty pisać i ujadac jak można było widzieć od ponad miesiąca sam bełkot nic więcej i zerowa wiedzą jak i jego klony zresztą zauważ piszą zawsze ze sobą o tej samej porze są nie dziwne :) wnioski niech każdy wyciągnie sam .pozdro