• petrolinvest jest nie do ruszenia!!!!!!!!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~nikt [119.81.230.*]
    i wy chcecie żeby był bankrutem???? - śmiech

a tu pierwszy lepszy przykład jak chciał p23 - może się odniesie równie merytorycznie do tekstu jak i do całej sytuacji którą prezentuję poniżej

http://kulisy24.com/gospodarka/jak-zarobic-na-orlenie

a moje pytania to:
    1. dlaczego jest nietykalny?
    2. dlaczego w orlenie?
    3. dlaczego gaz i czy tylko gazem bawi się petrol?
    4. dlaczego prokuratury bały się tknąć sprawy
    5. dlaczego prokuratura, orlen, petrolinvest nabrały wody w usta i sprawie łeb ukręcono???
    6. czy podobnie jest z lotosem lub w lotosie?
    7. czy w polsce mamy kazachską ropę wydobytą przez petrolinvest?
    8. po co terminal ropy w gdańsku?
    9. po co zmiany w pkd petrolinvestu?
    10. co z gazem łupkowym w polsce?
    11. co z farmami wiatrowymi - czy wiesz coś o kazachstanie? - miałeś jechać jako globtroter z twoimi prześmiewcami na rekonesans i co??? - powinieneś widzieć wiatraki
    12. po co się kręcą cnpc i total wokół petrola???
    13. po co kazachstan otworzył drzwi inwestorom
    14. dlaczego roponośne tereny republiki kazachstanu nie zablokowali rosjanie?
    15. dlaczego weszli tam chińczycy a nie rosjanie?
    16. dlaczego chinom zależy na jedwabnym szlaku i inwestycji w surowce?
    17. dlaczego rosja obawia się chin bardziej niż ameryki??
    18. dlaczego oficjalne infa są blokowane albo inaczej - dawkowane - albo w ogóle po co jesteśmy informowani skoro nie ma o czym informować bo dla ciebie i tobie podobnym nie ma to znaczenia???
    19. skoro to bankrut to dlaczego nie zbankrutował i nawet banki (w tym zagraniczne), zusy, kielichy i kazachy nie dały mu rady?
    20. dlaczego okłamałeś potencjalnych akcjonariuszy? - dowody są tu na forum jak chcesz to ci przytoczę ja albo ktoś inny

czekam na odpowiedź na każde pytanie - tylko merytorycznie proszę

ps. moje wypowiedzi nie są i nigdy nie były próbą wywierania wpływu na kupno lub sprzedaż są natomiast subiektywną oceną pewnych zachowań spółki i "akcjonariuszy" na podstawie zaistniałych zdarzeń na horyzoncie czasu

• wykrzykniki Autor: ~p23 [188.146.134.*]
    Blabla, dawaj te dowody.
    Faktycznie masz coś z tymi wykrzyknikami.
  • Re: wykrzykniki Autor: ~nikt [119.81.230.*]
    Dnia 2016-05-14 o godz. 21:02 ~p23 napisał(a):
    > Blabla, dawaj te dowody.
    > Faktycznie masz coś z tymi wykrzyknikami.

a rozumiem to jest ta merytoryka- wykrzykniki cię drażnią - cieniutki jesteś i to bardzo - więc proszę o nie zabieranie głosu na moich wątkach - czy to jasne??? - myślę że mogłem na swoim wątku postawić pytajnik - panu już dziękuję i na przyszłość proszę mojego nicka nigdy nie przywoływać i się nie powoływac na mojego nicka w swoich wypowiedziach - myślę że zrozumiałeś i sprawa jest jasna
  • Re: wykrzykniki Autor: ~p23 [188.146.134.*]
    Kup se nikt manekin to będziesz nim rządził.
  • Re: wykrzykniki Autor: forward [37.47.129.*]
    Panie Nikt jest Pan w stanie cokolwiek wyjaśnić na co czekamy teraz jako drobni? Czy ujrzymy gratyfikacje za swoje akcje?
    Oczywiście w kontekście Pana tytułowego postu pytam
  • petrolinvest jest nie do ruszenia!!!!!!!!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~on [46.134.80.*]
    Dnia 2016-05-14 o godz. 20:53 ~nikt napisał(a):
    > i wy chcecie żeby był bankrutem???? - śmiech
    >
    > a tu pierwszy lepszy przykład jak chciał p23 - może się odniesie równie merytorycznie do tekstu jak i do całej sytuacji którą prezentuję poniżej
    >
    > http://kulisy24.com/gospodarka/jak-zarobic-na-orlenie
    >
    > a moje pytania to:
    > 1. dlaczego jest nietykalny?
    > 2. dlaczego w orlenie?
    > 3. dlaczego gaz i czy tylko gazem bawi się petrol?
    > 4. dlaczego prokuratury bały się tknąć sprawy
    > 5. dlaczego prokuratura, orlen, petrolinvest nabrały wody w usta i sprawie łeb ukręcono???
    > 6. czy podobnie jest z lotosem lub w lotosie?
    > 7. czy w polsce mamy kazachską ropę wydobytą przez petrolinvest?
    > 8. po co terminal ropy w gdańsku?
    > 9. po co zmiany w pkd petrolinvestu?
    > 10. co z gazem łupkowym w polsce?
    > 11. co z farmami wiatrowymi - czy wiesz coś o kazachstanie? - miałeś jechać jako globtroter z twoimi prześmiewcami na rekonesans i co??? - powinieneś widzieć wiatraki
    > 12. po co się kręcą cnpc i total wokół petrola???
    > 13. po co kazachstan otworzył drzwi inwestorom
    > 14. dlaczego roponośne tereny republiki kazachstanu nie zablokowali rosjanie?
    > 15. dlaczego weszli tam chińczycy a nie rosjanie?
    > 16. dlaczego chinom zależy na jedwabnym szlaku i inwestycji w surowce?
    > 17. dlaczego rosja obawia się chin bardziej niż ameryki??
    > 18. dlaczego oficjalne infa są blokowane albo inaczej - dawkowane - albo w ogóle po co jesteśmy informowani skoro nie ma o czym informować bo dla ciebie i tobie podobnym nie ma to znaczenia???
    > 19. skoro to bankrut to dlaczego nie zbankrutował i nawet banki (w tym zagraniczne), zusy, kielichy i kazachy nie dały mu rady?
    > 20. dlaczego okłamałeś potencjalnych akcjonariuszy? - dowody są tu na forum jak chcesz to ci przytoczę ja albo ktoś inny
    >
    > czekam na odpowiedź na każde pytanie - tylko merytorycznie proszę
    >
    > ps. moje wypowiedzi nie są i nigdy nie były próbą wywierania wpływu na kupno lub sprzedaż są natomiast subiektywną oceną pewnych zachowań spółki i "akcjonariuszy" na podstawie zaistniałych zdarzeń na horyzoncie czasu
    >

Brawo Nikt ale nie licz ze to dziecko ci odpowie merytorycznie bo on tylko może bełkoty pisać i ujadac jak można było widzieć od ponad miesiąca sam bełkot nic więcej i zerowa wiedzą jak i jego klony zresztą zauważ piszą zawsze ze sobą o tej samej porze są nie dziwne :) wnioski niech każdy wyciągnie sam .pozdro
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.67.147.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: petrolinvest był nie do ruszenia!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~re [94.254.227.*]
    Dnia 2016-05-14 o godz. 20:53 ~nikt napisał(a):
    > i wy chcecie żeby był bankrutem???? - śmiech

śmichu warte pytania, nawet ich nie wklejam
    mówią niema głupich odpowiedzi są tylko  głupie pytania , święta prawda.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.134.*]
  • Re: petrolinvest był nie do ruszenia!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~p23 [188.146.134.*]
    Jeżeli chodzi o pytania... Z pustego nawet Salomon nie naleje.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [119.81.230.*]
  • Re: petrolinvest był nie do ruszenia!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~Niema [37.248.254.*]
    Chyba że teleportujesz Salomona do Kazakhstanu przez Chiny to wtedy nalejesz i polejesz i przecier pomidorowy poleci Ci z pupy..... Jasne?
  • Re: petrolinvest był nie do ruszenia!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~p23 [188.146.7.*]
    Rzeczywiście bardzo interesujący wniosek.
  • Re: petrolinvest był nie do ruszenia!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~P23 [31.0.42.*]
    Pamiętamy
  • Re: petrolinvest był nie do ruszenia!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~Ach [31.0.42.*]
    To były czasy a tu finał
  • Re: petrolinvest był nie do ruszenia!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~Wiowio [83.21.120.*]
    Brak Paliwa na ORLENIE???
  • Re: petrolinvest był nie do ruszenia!!!! - zapamiętajcie to sobie!!! Autor: ~nikt [94.254.158.*]
    Dnia 2016-05-14 o godz. 21:54 ~p23 napisał(a):
    > Jeżeli chodzi o pytania... Z pustego nawet Salomon nie naleje.

eskimos po co kupowałeś akcje jak z pustego nawet salomon nie naleje??? - -śmiech
  • Re: petrolinvest jest nie do ruszenia!!!!!!!!!!! - zapamiętajcie to sobi Autor: ~Tak [31.0.38.*]
    Pamiętamy.
  • Re: petrolinvest jest nie do ruszenia!!!!!!!!!!! - zapamiętajcie to sobi Autor: ~Tak [31.0.38.*]
    Pamiętamy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.38.*]
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.