Dnia 2016-05-15 o godz. 07:13 ~xxx napisał(a): > na pewno nie wydaje na takie pierdoły
twoja sprawa ja wole zaplacic za analize okeya ktore w 100% sie sprawdzaja niz tracic na gieldzie zycze powodzenia,ale skoro cie nie stac to jestes zwyklym leszczem na gieldzie :))))
Dnia 2016-05-15 o godz. 10:49 ~ZnaWCA napisał(a): > Dnia 2016-05-15 o godz. 06:15 ~xxx napisał(a): > > świetnie, pożycz jeszcze na opłacenie tego serwisu > > swietnie jak cie nie stac na 15-45zl to co ty robisz na gieldzie:))) > > prosze nie reklamowac swojego biznesu na tym forum > > forum słuzy do wymiany pogladow .....BEZPŁATNIE i nie rób aluzji czy kogos stac czy nie na 15 zł > > wystarczy samemu zajac odpowiednia pozycje i nie ogladac sie na czyjes 15 zł
po pierwsze nikt tu nie reklamuje bo ja wykupuje i jestem klientem ,po drugie trzeba wiedziec kiedy zajac pozycje kiedy wyjsc z pozycji
Każdy robi jak chce. Mówiąc, że każda analiza się sprawdza to po co tu tracisz czas - ja bym pił drinka z paradolką lub bez nad basenem w ciepłym kraju. Nie kłam i marketing zmodyfikuj tak aby było bardziej wiarygodne. pozdrawiam