Teraz przynajmniej jest wsystko jasne co do dywidendy. Musi być maksymalna , bo kasa w rękach W. jest gorąca co do kaucji która będzie nusiał zapłacić. Tego typu tytuł musi być czymś zabezpieczonony, więc jest powód do małego chyba do małego entuzjazmu.
Ligenza wiedzial co robi uciekajac z wasko, ale mniejsza z tym ciekawe ileakcji maja slupy bo moze serio wpadnie spekula firma robi sie goraca prezes na wakacjach do 10 lipca moze k y os bedzie chcial cos namieszac szkoda se rekomendowana dywidenda taka mala bo jakby d a l polowe z tego co na akcje zysku to podejzewa ze bysie k y os gruby skusil jak to mowia kota nie ma myszy charcuja(jak pomyslalem o poniedzialku to se poszl r m drinka zrobic :-)) swoj a drog tak z ludzkiej ciekawosci ciekaei mnie stan psychic z ny prezesa 60 dni aresztu dla takkiej osoby napewno jest w lekkim szoku, zastanawia mnie to ze podalu wyniki tak wczas zazwyczaj meczyli nas do puznego wieczora a dzis tak o ludzkiej porze.Prezes pidciagnij co to ci pomarancza sie przyniesie.
Prezes to już narobił i słusznie nie ma co go żałować tak jak traktował akconarjiusz tak mu się zwiodło, sam sobie pościlł bo myślał że jak wiele zer ma na koncie to już się jest nie do ruszenia. W poniedziałek ktoś będzie miał plan żeby spadki skupić...
ja tez dalej z akcjami trzeba bylo gonic za 2,3 a nie czekac na gwiazdke z nieba teraz plecy i to jakie!!!!! nie mam juz sily ale taka strata to jest tragedia....