• moja opinia Autor: ~antydoradca [83.26.15.*]
    1. spółka DALEJ nie prowadzi działalności.
    2. prezes nie potrafi korzystać z korektora ortograficznego - ilość literówek - przeraża
    3. pochwalę prezesa - potrafi zastosować ctrC i ctrV i zamienić kwartały..... Co humorystycznie widać pod koniec raportu.....
    Rozumiem, że w ramach programu poszukiwania klientów firmy nie stać na taką ekstrawagancję jak strona www......

Cóż dawałem 10% że raportu nie będzie

W sumie będę ciekaw czy to się Zastal wysypał.....
    z drugiej strony - gdyby się zastal wysypał, to by raportu nie było......

pozdrawiam

• Re: moja opinia o klawiaturze .... Autor: ~qwerty [87.206.158.*]
    chłopie !! wyraziłeś swoją opinię o spółce czy klawiaturze ???
    Enter ma istotne znaczenie !!!!!!!!!!!! zapomniałeś o tym
    sam przeczytaj jakie bzdury napisałeś
    Zapoznałeś się z raportem i pytasz się ulicy czy jest tam Zastal powyżej 5 %
    Ty chyba nie wiesz co piszesz

• Re: moja opinia Autor: ~mieetek [86.11.154.*]
    mnie sie wydaje ,że antydoradca chce w jakiś sposób dobrać w poniedziałek ...
  • Re: moja opinia Autor: ~Piotrek [178.42.139.*]
    Będzie mógł dobrać ale już po 6 gr
  • Re: moja opinia Autor: ~Głupileszcz [79.191.240.*]
    Pytasz .... czy Zastal wyszedł ? Dlaczego nie pytasz kto wszedł .? Czym jest 7mln. Wobec ukrytych 60 mln. ? Widzisz same minusy i nie jesteś obiektywny .
    P.S jestem leszczem i z minusów to widzę tylko to że spekuła nie chce dać zarobić dla ulicy , wszystko inne to plusy dla tej spółki
  • a tu pełna zgoda Autor: ~antydoradca [83.26.15.*]
    Zalewska zarobiła na tym przekręcie kilkadziesiąt milionów, więc teraz walczy o to by zarobić dodatkowo 10 tys zł.....
    znając życie Robert Lewandowski dorabia na tej spółce....

Wg mnie nikt poważny tu nie wejdzie.
    A akcje pokupowaliście sami - pewnie w połowie .....
    znasz kogoś, kto zainwestuje w spółkę, której opis działalności przekleja się z poprzedniego kwartału?

od siebie dodam, że ostatni kontakt był bodaj w 2014 roku. Choć nie będę sie upieral, że 2014 rok był w pierwszym kwartale 2016 roku.....
    po prostu ciągle to przeklejają.....

Zresztą masz tu wątek gościa, który napisal "zysk". I mówiąc szczerze nie wiem czy zrobił to z szydy czy z głupoty.....

ale mówię - do spekulacji fajna spółka.

Bawcie się
  • Re: a tu pełna zgoda Autor: ~Głupileszcz [79.191.240.*]
    Jeżeli uważasz że Za...a i Le...i zarobili już i więcej nie chcą zarobić to się grubo mylisz.A tu gra nie idzie o 10 tyś zł ale o 1-5 mln. zł
  • mieetek - nie mam takiego zamiaru Autor: ~antydoradca [83.26.15.*]
    jak wcześniej deklarowałem - nie mam i nie będę mieć akcji molmedica.
    (chyba, że je będę musiał mieć - choć w to baaaardzo wątpię).

Tym bardziej, że mniej więcej jest mi znany scenariusz.....
    Jeśli Aldi go zna - i kupuje - to mnie to mocno dziwi......

Raport jest o centrum, w którym molmedica NIC nie robi - a po rozpoczęciu spraw sądowych z kilkoma najemcami (których udało jej się wyrzucić) - raczej chętnych wielu nie ma......

Coż moge powiedzieć.....
    Sądzę, że do końca wakacji wszystko będzie jasne.
    Jeśli pójdzie to zgodnie z interesem obligów i ochrony Zastalu.
    To rozwiązanie JEST.

Choć prawdę mówiąc wolałbym by mnie olano - przelewem.
    Tyle, ze spłacenie obligów NIC Zalewskiej nie daje.

Jedna drobna uwaga.....
    nie chcę was zachęcać - ale naprawdę macie 20% akcji (minimum) jeśli nie sporo wiecej.

Nie wierzycie - jako człowiek bezinteresowny - zachęcam was do analizy ile akcji było na walnych.
    Oczywiście możecie twierdzić, że słupów tam nie było.....
    Ale na ostatnim walnym bylo (jeśli dobrze pamiętam 4 lub 6 milionów akcji - co jest BANALNE do sprawdzenia - zapamiętałem, że w milionach była parzysta - a nie chce mi sie teraz sprawdzać).
    Tak czy inaczej liczba BAARDZO niska.
    Nic nie stoi na przeszkodzie byście się wybrali na walne......

To się przynajmniej dowiecie jak was przekręcą.

Osobiście nie polecam wchodzenia do zarządu czy rady - bo za okreslone zobowiązania się w określony sposób odpowiada.

Dograjcie się prywatnie (co można przecież spokojnie zrobić - możecie sobie otworzyć fikcyjne konta internetowe i przy pomocy kluczy potwierdzić identyfikacje) i albo się wybierzcie albo poprzekazujcie sobie reprezentację i glosy......

Zero problemu. Naprawdę.....

No chyba, że bawicie się w czystą spekulację.
    Z tym - wg mnie - powoli może być ciężko
  • Re: mieetek - nie mam takiego zamiaru Autor: ~mieetek [86.11.154.*]
    ziomm, ja spokojny człek, nigdzie nie pojade bo robie na zmywaku w uk, no chyba ,że mnie kto wqwii, wg mnie Zalewskiej i społce nie zależy aby spka upadła bo jak będą lody kręcić..?, napewno sie jakoś z obligami dogadają a kto zapłaci za to..? hmmm pewnie ktoś.. , mam nadzieje ,że to nie będę ja ... bo będę musiał ze sztachetom sie gdzieś wybrać i komuś łomota sprawić :)
    udanego weekenda i tobie
  • to możesz dac komuś pełnomocnictwo Autor: ~antydoradca [83.26.15.*]
    mnie raczej nie - bo nie mam tych akcji......
    Zalewskiej - jak sądzę - a o brak rozumu jej nie posądzam - chodzi o to by nie stracić działek Zastalu.....
    i pomyśl co to oznacza dla was -
    a dzialki zastalu chroni w bardzo prosty sposób.

ja bym się na waszym miejscu zorganizował - ale przyznasz - nie mój interes......
    znając życie to ta wasza 4 czy 5 ma razem 20% akcji a z kilkoma osobami macie pewnie pod 40%.

Dodam - że wg mnie co najmniej połowa akcji jest dalej u ludzi, którzy je kupili na początku.....
    (choć dowodów na to brak:-).
    ale jeśli tak jest - to macie ok połowy akcji, ktore są w obiegu.....

i teraz sobie je między sobą wymieniacie trochę wg schematu piesza milion na dwa koty za pół miliona.....
    trochę leszczy wam podbije kurs......
    bo co prawda obroty wzrosły - ale kwotowo to szału nie ma.......

więc pomyśl - dosyć prosto się tu z ludzmi dogadasz.
    podasz publicznie maila, którego zalożysz.
    napiszesz kogo chcesz.
    Ci ludzie ci napiszą - sprawdzisz ich dowolnym tekstem na dowolnej spółce po ip i robicie grupę.
    to kompletnie nie mój interes.
    Ale jak przyjdzie co do czego to będziecie przynajmiej wiedzieć, czy te akcje sa po słupach - czy ma je ulica.
    A to pozwoli wam sporo więcej zarobić.
    Na tej spółce.....

Zaleska przecież dokładnie na takiej spółce zaczynała......
    Ba..... być może to ona podbiła wam kurs - a wy michy cieszycie.

A dni molmediki są policzone.
    Byc może raport jest po to by końcówkę wysypali.
    Choć to dla nich zbyt mała kasa.

Pamiętaj jednak, że zmowa między wami jest karana ;-)
    no ale to prosto rozwiążecie zapisując się do stosownej partii

• Re: to możesz dac komuś pełnomocnictwo Autor: ~mieetek [86.11.154.*]
    czas pokaże co się stanie , generalnie jestem za tobą bo nie lubie jak sie jawnie ludzi w kuku robi, mamy PIS u steru więc można kogoś za przysłowiowe ja.ja lub tego.. pociągnąć...
    ktoś kupił po 2 zł a w dziwny sposób mamy 5 gr...
    takie szuje w taki sposób zarabiające powinno się do kamienia przyqć...
    inteligencja i ambicja nie powinna zastępować yeba.ne.go prostego swaniactwa, gdzie szacunek do drugiego człowieka jak na piedestale tylko śmierdzonce papierki...
  • Re: moja opinia Autor: ~mld [89.231.53.*]
    raport jest spółka żyje
    jest na zero

czy masz nas za kompletnych d...bili że oczekiwaliśmy zysku w milionach na spółce która nie zarabia?
    otóż nie

raporciki zastalu i molmediki wyszły ręka w rękę ... ktoś czuwa

nie jest wielką tajemnicą że akcji sporo jest na słupach
    ulicy jest ciężko się skrzyknąć a jak się pojawią jakieś niewygodne projekty uchwał to zaraz słupy akcje porejestrują - znamy to z innych spółek

poza tym, jakoś dziwnie poznikały ilości akcji na sprzedaży w ostatnich dniach, a była obawa że raport się nawet nie pojawi i sam myślałem że będzie jakaś strata spora ...

i pamiętać - zawsze jest grupka osób która ma większą wiedzę o sytuacji w spółce!

boicie się, macie dosyć, jasna sprawa - zlecenia PKC sprzedacie po kursi jaki się ustali i macie z głowy, po co się męczyć?

[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.