• SUPER WYNIKI ZA IQ Autor: ~franciszek [89.71.13.*]
    jw.
  • Re: SUPER WYNIKI ZA IQ Autor: ~franciszek [89.71.13.*]
    Realna wycena to ok. 20 PLN/sztukę.
  • Re: SUPER WYNIKI ZA IQ Autor: ~Enigma [178.37.245.*]
    Ale super wyniki.
  • Re: SUPER WYNIKI ZA IQ Autor: ~fin [178.235.43.*]
    I od razu mamy popyt:)
  • Re: SUPER WYNIKI ZA IQ Autor: ~xcb [31.1.198.*]
    to ciesze sie że ubralista siem po 10zl !
  • Re: SUPER WYNIKI ZA IQ Autor: ~gunio77 [89.76.37.*]
    chyba żartujesz - przy cenie akcji 10 zł:
    gotówki ma ok 10 mln - wartość firmy 20 milionów - minus gotówka wychodzi 10 mln - trzeba być z PISU, aby sprzedać taką firmę.
    Jestem w tej spółce od ponad roku - kupowałem od 3,6 rok temu - dziwiłem się, że ta spółka jest taka tania - otwierając dzisiejsze wyniki miałem nadzieję, ze spółka nie rozczaruje i przynajmniej nie pokaże straty, a tu takie zaskoczenie, aż oniemiałem z wrażenia. Mam nadzieję, że spółce uda się pójść drogą PGS i koszty informatyków poskie, a sprzedaż niemiecka i marża transgraniczna w skrócie.....
    Mam nadzieję, że spółka zacznie wypłacać dywidendę - może też przejdzie na rynek główny - czego sobie i Wam życzę
  • Re: SUPER WYNIKI ZA IQ Autor: ~Enigma [178.37.245.*]
    Z raportu wynika, że ruszyła ostro sprzedaż w Niemczech. Super.
  • Re: SUPER WYNIKI ZA IQ Autor: ~Inwest [188.146.13.*]
    Polecam strona 23 raportu kwartalnego:

"Należy zauważyć, że pierwszy kwartał bieżącego roku był nietypowy, z uwagi na
    kumulację projektów których rozliczenie nastąpiło w tym okresie i pozytywnie wpłynęło
    na zysk spółki, podobnie jak pierwszy kwartał 2014 roku, a przeciwnie do pierwszego
    kwartału 2015 roku"

Co oznacza, że może być tak jak w roku 2014 (góra), 2015 (dół) o czym pisze sam zarząd w raporcie!!!! (mój bold)
[x]
EUVIC 0,81% 25,00 2026-03-11 12:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.