• publikacja raportów??? Autor: ~sam_nie_wiem [77.79.213.*]
    jw/ publikacja raportu za 2015r da nam jakieś konkretne dane? przecież to wyniki z czasów kiedy Magnifico zajmowało się PR-em z panią Prezes. A ten profil działalności opuścił naszą spółeczkę razem z Prezesową i Equimaxem - czy jak to tam się nazywało. Nawet na stronie internetowej notowania są podawane od 12 lutego 2106r. <- czyli od początku zawirowań. Jeśli prawdą jest, że zamierzają wprowadzić kogoś nowego/ podjąć nowy profil działalności to ten raport jest jedynie komunikatem, który spółka MUSI opublikować by nie zawiesili jej notowań. Tak więc po co opóźniać jego publikacje???? Mnie najbardziej interesuje I kwartał 2016r. Zobaczymy jaki będą mieli i czy w ogóle kapitał w gotówce i czy zostały te wątpliwe zobowiązania spółki i na jakie kwoty. Patrząc na notowania co prawda dużej podaży brak dzisiaj, jednakże wczoraj z kolei zasypali wszystkie poziomy powyżej 30gr. Zresztą sami widzieliście. Tak więc jakby to był taki super papier, to by nie oddawali kwitów. I nie piszcie że to sami grubi po podstawiali koszyki bo sam dostałem 17k papieru po 32-33 grosze. a obrót wyniósł coś koło 250k. Jakbym dzisiaj chciał to oddać to w zasadzie nie ma komu!!!! w sumie liczę na jakieś 10 - 15 % ale obawiam się że znowu umoczyłem. (sorry że tak długo ale taki post się udał) pozdrawiam. AAA i po co Equimaxxowi (poprzez Celestis) te 16% akcji skoro zaczeli wychodzić? AAA i dlaczego Sz. P. Montoya skoro niby tak "walczył" o każdą akcję nie zwiększył swojego zaangażowania?
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~sam_nie_wiem [77.79.213.*]
    od 12 lutego 2016r <- błąd drukarski 8-) SORRY
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~em [37.47.131.*]
    trudno w wynikach za I kw spodziewać się czegokolwiek, kiedy wlaściwie spółka była "pusta"
    a całą działalność wytransferowano do spółki z o.o. sprzedanej, która potem wróciła...
    Nie mam zielonego pojęcia jak to ugryzą, bo spółka sprzedana, ale wróciła, konsolidacja? bez konsolidacji?
    Jakie spółka z o.o. miała wyniki w Ikw? No i wreszcie co generalnie z MGF? No i walne za 10 dni....
    A raport roczny faktycznie chyba nic kompletnie nie wniesie, to już kompletna historia

• Re: publikacja raportów??? Autor: ~Kwaśny [83.30.241.*]
    Zarząd Magnifico S.A. z siedzibą w Warszawie („Spółka”, „Emitent”) informuje, że raport okresowy za I kwartał 2016 roku, którego termin publikacji w raporcie bieżącym nr 4/2016 został określony na dzień 12 maja 2016 roku, zostanie przekazany do publicznej wiadomości w dniu 16 maja 2016 roku.
    W raporcie tym chyba jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek efekty zmiany profilu.
    Raport roczny - historia.

Tak, wczoraj i przedwoczoraj popyt był zasypywany. Dzisiaj notowania praktycznie bez transakcji.  Za wcześnie jeszcze na jakiekolwiek wnioski. Zobaczymy do końca dnia. Spółka z tych "perspektywicznych", ale ta perspektywa jeszcze niczym nie potwierdzone.

Jest trochę popytu w okolicach 25 groszy, na razie bez odpowiedzi podażowej. Spokojnie zmieścisz się tam ze swoimi 17 tysiącami. Niestety ze strata, ale jakaś tam hipotetyczna płynność na poziomie 10 tysięcy złotych jest utrzymana. Są papiery gdzie sprzedaż towaru za 1,5 złotych graniczy z cudem. Takie uroki NC.
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~miszcze [176.221.120.*]
    Dnia 2016-05-13 o godz. 10:52 ~sam_nie_wiem napisał(a):
    > jw/ publikacja raportu za 2015r da nam jakieś konkretne dane? przecież to wyniki z czasów kiedy Magnifico zajmowało się PR-em z panią Prezes. A ten profil działalności opuścił naszą spółeczkę razem z Prezesową i Equimaxem - czy jak to tam się nazywało. Nawet na stronie internetowej notowania są podawane od 12 lutego 2106r. <- czyli od początku zawirowań. Jeśli prawdą jest, że zamierzają wprowadzić kogoś nowego/ podjąć nowy profil działalności to ten raport jest jedynie komunikatem, który spółka MUSI opublikować by nie zawiesili jej notowań. Tak więc po co opóźniać jego publikacje???? Mnie najbardziej interesuje I kwartał 2016r. Zobaczymy jaki będą mieli i czy w ogóle kapitał w gotówce i czy zostały te wątpliwe zobowiązania spółki i na jakie kwoty. Patrząc na notowania co prawda dużej podaży brak dzisiaj, jednakże wczoraj z kolei zasypali wszystkie poziomy powyżej 30gr. Zresztą sami widzieliście. Tak więc jakby to był taki super papier, to by nie oddawali kwitów. I nie piszcie że to sami grubi po podstawiali koszyki bo sam dostałem 17k papieru po 32-33 grosze. a obrót wyniósł coś koło 250k. Jakbym dzisiaj chciał to oddać to w zasadzie nie ma komu!!!! w sumie liczę na jakieś 10 - 15 % ale obawiam się że znowu umoczyłem. (sorry że tak długo ale taki post się udał) pozdrawiam. AAA i po co Equimaxxowi (poprzez Celestis) te 16% akcji skoro zaczeli wychodzić? AAA i dlaczego Sz. P. Montoya skoro niby tak "walczył" o każdą akcję nie zwiększył swojego zaangażowania?

Oj biedny ty biedny - wczoraj "kupiłeś" i nie rośnie ???
    Widze, że metoda trolowania - "kupiłem i straciłem " robi sie coraz popularniejsza.
    Nie mam komu sprzedać oj ja nieszczęśliwy.
    Możesz spokojnie wychodzić z małą stratą po 28. Zapraszam.

0,29 ......... 950 ........... 08:40:46
    0,29 ......... 50 ............ 09:17:28
    0,29 ......... 350 ........... 09:24:09
    0,28 ......... 3799 .......... 08:30:15
    0,28 ......... 350 ........... 09:24:13
    0,28 ......... 20000 ......... 11:38:17
    0,27 ......... 5000 .......... 08:41:29
    0,27 ......... 30000 ......... 11:37:57
    0,26 ......... 3000 .......... 16:37:39
    0,26 ......... 7500 .......... 09:16:35
    0,25 ......... 15000 ......... 09:16:19
    0,25 ......... 2000 .......... 09:29:17
    0,25 ......... 2040 .......... 10:06:38
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~tak [83.1.97.*]
    Tak szybko rzucam wzrokiem na wykres i ... jesteśmy na dolnym ograniczeniu kanału wzrostowego. Jak się w nim utrzymamy będzie dobrze. Jak nie będzie źle ;-))
    Dnia 2016-05-13 o godz. 12:23 ~tak napisał(a):
    > Tak szybko rzucam wzrokiem na wykres i ... jesteśmy na dolnym ograniczeniu kanału wzrostowego. Jak się w nim utrzymamy będzie dobrze. Jak nie będzie źle ;-))

Zgadza sie.
    Mi to osobiście na dystrybucje nie wyglądało. AD również na to nie wskazuje. Na dziennym jak również na godzinowym minimalne dygnięcie w dół gdzie na normalnych korektach leci o wiele mocniej.

• Re: publikacja raportów??? Autor: ~tak [37.47.49.*]
    No i poszło 17k akcji autora wątku. :-) 30-29gr
    Dnia 2016-05-13 o godz. 15:07 ~tak napisał(a):
    > No i poszło 17k akcji autora wątku. :-) 30-29gr

I drugi za nim.
    A swoją drogą odważną mamy drobnice - tyle zleceń na każdym poziomie naciukane mimo, że "forum" krzyczy dystrybucja. Ciekawe.
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~Kwasny [83.30.119.*]
    Bez przesday, to gra w drobne. 17 tys sztuk to zaledwie 5000 zł. Nie ma zlecenia powyżej 10 tys pln. Spółka enigma. Może coś z tego byc, ale równie dobrze może pójść do piachu. Czekamy na jakieś szersze info ze strony głównego akcjonariusza.
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~ivan [37.47.49.*]
    Kwaśny masz dużo akcji? Czy ktoś tu ma powyżej 1% i chce potrzymać akcje dłużej? Zachęcam do kontaktu...
    Dnia 2016-05-14 o godz. 01:25 ~ivan napisał(a):
    > Kwaśny masz dużo akcji? Czy ktoś tu ma powyżej 1% i chce potrzymać akcje dłużej? Zachęcam do kontaktu...

Ile to tajemnica - natomiast, że zwiększę to nie tajemnica i na pewno na dłużej. 
    Takich gości naprawde nie potrzeba na papierze - kupiłem wczoraj - dziś nie rośnie to wale ze stratą ! Heh żałosne.
    Nikt tu akcjami nie wali jak to forum krzyczało w czwartek. Korekta jak korekta - sprzedało kilku jeszcze zarobionych a zapewne i tych z górki tak jak to nam jeden udowodnił w piątek.

PS
    Nie zaobserwowalem dokładnie w piątek ale wydaje mi sie, że na 29 ukryte kupno było co ? ktoś widział ten moment ?

• Re: publikacja raportów??? Autor: ~Kwaśny [83.30.119.*]
    ???
    1% to 40 tysięcy papiera, po tej cenie to zaledwie 12 tys pln.

• Re: publikacja raportów??? Autor: ~słodki [89.67.64.*]
    Dnia 2016-05-14 o godz. 11:52 ~Kwaśny napisał(a):
    > ???
    > 1% to 40 tysięcy papiera, po tej cenie to zaledwie 12 tys pln.
    >

ale ty 12 koła na oczy nie widziałeś:)))))))))
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~Kwaśny [83.7.214.*]
    Aha. 12 koła mówisz. Grubo pojechałeś. Kozak jesteś. Zapraszam na zakupy. Zobaczymy na co Ciebie stać. Śmiało. Daj znać jak przekroczysz 5%.
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~poufne [37.47.200.*]
    1...2...3zł......10zł na koniec roku ...
    Dnia 2016-05-15 o godz. 12:08 ~poufne napisał(a):
    > 1...2...3zł......10zł na koniec roku ...

Dobra ciicho juz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.6.27.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~ivan [37.47.24.*]
    Jeszcze będą jaja jak się okaże, że caryca ma akcje.... brrrr :-)
    Mówi wam coś ta cisza na forum ? :)
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~poufne [37.47.196.*]
    pieniądz lubi ciszę .............
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~dami [77.252.56.*]
    poufne.... Guzik wiesz i za jakis czas znikniesz z tego forum... Robisz ludziom nadzieje i potem pałą w łeb
    Dnia 2016-05-15 o godz. 11:28 ~dami napisał(a):
    > poufne.... Guzik wiesz i za jakis czas znikniesz z tego forum... Robisz ludziom nadzieje i potem pałą w łeb

Zniknie przy 1,2,3 zl. moze wyzej i pała wyląduje na twoim łbie a w zasadzie wyglada na to ze nie jest ci to obce uczucie :)
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~poufne [37.47.200.*]
    1...2.....3zł .....na koniec roku 10zł może wtedy przemyślę
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.20.246.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.252.56.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~zapytuję [37.47.227.*]
    ale jazda !! zostaniecie przejęci za friiiiiii buhahhahahahhah
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Kwaśny [83.26.38.*]
    Spółka wydmuszka. Jedyną jej wartoscia jest nowy właściciel.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    no chyba nie masz na mysli karolinki ?

• Re: publikacja raportów??? Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    zapewne chciales dodac ze to zanizanie przed odpalem ?
    to jest ratuj sie kto moze ...

ale przyznam ze nie sadzielm ze exuimaxx z reszty akcji wysypie sie powyzej 25 groni
    miszcze

teraz ewakuacja pewnie ich spolki zaleznej
  • ZGŁASZM WAS DO KNF I PROKURATURY !!! CHŁOPEK IDZIESZ SIEDZIEĆ !!! Autor: ~PiS [37.47.202.*]
    KONIEC WASZYCH PRZEKRĘTÓW
  • Re: ZGŁASZM WAS DO KNF I PROKURATURY !!! CHŁOPEK IDZIESZ SIEDZIEĆ !!! Autor: ~ivan [83.1.97.*]
    Hoho, powiało grozą :-)
  • Re: ZGŁASZM WAS DO KNF I PROKURATURY !!! CHŁOPEK IDZIESZ SIEDZIEĆ !!! Autor: ~ZIOBRO [37.47.202.*]
    TO NIE ŻARTY !! PROKURATOR ZAPUKA DO FIRMY
  • Re: ZGŁASZM WAS DO KNF I PROKURATURY !!! CHŁOPEK IDZIESZ SIEDZIEĆ !!! Autor: ~ivan [37.47.56.*]
    Trzymamy za słowo. Przeważnie krowa, która ryczy mało mleka daje.
  • Re: ZGŁASZM WAS DO KNF I PROKURATURY !!! CHŁOPEK IDZIESZ SIEDZIEĆ !!! Autor: ~zglos [94.254.241.*]
    Dnia 2016-05-16 o godz. 16:38 ~PiS napisał(a):
    > KONIEC WASZYCH PRZEKRĘTÓW

Zglos sie ale do psychiatry
  • Re: ZGŁASZM WAS DO KNF I PROKURATURY !!! CHŁOPEK IDZIESZ SIEDZIEĆ !!! Autor: ~ZIOBRO [37.47.228.*]
    OBRAZIŁEŚ MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI !TO WASZ KONIEC
  • Re: publikacja raportów??? Autor: ~poufne [37.47.235.*]
    wypi....doliłem wszystko mam was wpi....zdu
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.