Może po sporządzeniu raportu wyszedł wynik na plus i uznali, że to jest tak nieprawdopodone, że się musieli gdzieś walnąć i trzeba przysiąść, żeby znaleźć błąd w obliczeniach;)))))
Sądze że prezes angażując się w polityke wiedział że 13 w piątek jest dniem rankingu wyczekiwania a pn wodospad bez względu na wyniki
Lub chodzi o dystans od hyperiona
dzisiejsze obroty wrecz szokuja nie wiem czy sie smiac czy plakac jedno i drugie juz przerobilem , to cale scalenie to po co wogole bylo zeby z goeldy nie wyleciec ?
negatywne wyniki publikuje się raczej w piatek, aby ludzie przez weekend trochę nabrali dystansu i nie sypali, pozytywne raczej w dzień niepoprzedzający jakiejś przerwy w notowaniach, aby na fali optymizmu kurs szedł do góry, a jak bedzie tutaj to się okaże, generalnie widze sklepy zatowarowane w larki, powaznie
Dnia 2016-05-16 o godz. 08:45 ~xxx napisał(a): > Sądze że chodzi o dywidende 16 maj to ostatni dzień wysłania zaświadczenia do mni sa
"Dywidenda będzie wypłacona w formie rzeczowej w postaci akcji spółek publicznych Lark.pl Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie i/lub Hyperion Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie" - czytamy w uchwale" - ciekawe w których akcjach wypłacą ? ja stawiam na Lark-a
Przyjacielu, masa ludzi wdepnęła w to bagno kiedyś nawet po ok. 1,3 zł przed scaleniem zachęcona pięknymi bajeczkami zarządzających jaka to niby jest super firma i jakie ma perspektywy. A potem mieliśmy właściwie tylko jakieś trupy w szafie, drukowanie akcji, bajeczki o skupie, coraz słabsze wyniki i zjazd kursu na kilkanaście groszy. A wszystko to przed scaleniem tego czegoś !!! Teraz scalili sobie ten śmieciowy papierek. Niektórzy forumowicze jarali się tym scaleniem jak nie wiem co, a przecież od początku było wiadomo, że zlepienie dziesięciu śmieciowych papierków w jeden nie zrobi z tego brylantu. Teraz za to znowu ma z czego lecieć w dół. I leci, bo jedyne co mogłoby te spadki zatrzymać, to dobre wyniki, a jakie w tej firmie są wyniki, to po raportach widać od dawna. Współczuję wszystkim, którzy mieli ogromnego pecha trafić na giełdzie akurat na ten, moim zdaniem, jeden z największych badziewi na giełdzie. Ludzie stracili tu bardzo, bardzo dużo. Szkoda, że takie firmy zaśmiecają giełdę.