• dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~maks [212.180.168.*]
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~Gallileo [77.252.115.*]
    wyniki Wikany o 7 rano? no nie wierzę !!! Myslalem ze tradycyjnie trzeba będzie czekac do północy...
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~waga [37.152.18.*]
    Był syf a jest syfilis
    syfem to są przede wszystkim takie komentarze, które niczego nie wnoszą i zaśmiecają to forum
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~waga [37.248.254.*]
    Stwierdzam tylko fakty ,też chciałbym lepszych wyników niestety czar prysł
    nie za bardzo wiem o czym mówisz, co prawda nie miałem jeszcze czasu dokładnie prześledzić wyników i ich glebiej przeanalizować, ale na pierwszy rzut oka nie widzę tam niczego rozczarowującego. Tak jak pisałem kilka wątków wcześniej  z tydzień temu nie spodziewam się po  tych wynikach niczego rewelacyjnego, wszystko co najlepsze starali się poupychać jeszcze w ostatnim kwartale 2015 aby pochwalić się raportem rocznym, w tym kwartale dużo rozpoczęli projektów, stad duże koszty, przychodów i zysków jeszcze brak. specyfika działalności a co za tym raportów Wikany jest od lat taka, że wszystko co najlepsze wpada w ostatnim kwartale. Co tak bardzo Cię w tym raporcie rozczarowało. napisz i oszczedz mi szukania.
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~waga [37.248.254.*]
    Polecam biznesradar.pl niestety rokowania co do Wikany nie są dobre
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~Gallileo [79.185.168.*]
    biznesradar.pl? dzięki, ale ja juz wolę swoją gromadzoną przez wiele lat wiedzę na temat spółki i jej poczynań
    Pozdrawiam
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~waga [5.172.236.*]
    Przepraszam za głupie pytanie,a ile ta Twoja wiedza dała zarobić
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~Gallileo [79.191.87.*]
    Nie ma głupich pytań, przeciwnie bardzo trafne pytanie. Juz odpowiadam.. przy pierwszym wejściu w Wikane (jeszcze Mastersa) całkiem sporo. Teraz na swój zarobek muszę jeszce troszkę poczekać, choć gdybym był w pełni konsekwentny w swoim działaniu i w kilku momentach nie zabrakłoby mi odwagi by podjąć większe ryzyko, to już od kilku lat odcinałbym kupony od tej inwestycji i nie dyskutowalibyśmy za pewne tutaj
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~waga [5.172.233.*]
    Troszeczkę poszperałem czy to nie Ty kupowałeś Mastersa po troszkę więcej niż 50 groszy .Reasumując o jakim zarobku piszesz ? myślisz,że trafiłeś na k.....a
    Powiem Ci więcej... kupowałem jakieś 330 aktualnych sztuk po ówczesne 72gr, kupowałem też ładnych kilka tysięcy po aktualnych 1,00 -1,05 czyli ówczesny 1 (słownie: jeden) grosz. Zanim jednak ponownie wszedłem w Wikanę w maju 2007 to zdaje się w marcu 2007 kupowałem po 37gr i sprzedałem po 90.
    ps. Staram się z Tobą rozmawiać kulturalnie grzecznie i odpowiadać na Twoje pytania (choć nie muszę), ale chyba ta dyskusja do niczego nie prowadzi i warto ją przerwać, bo robisz się niegrzeczny
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~waga [5.172.235.*]
    Tak kłamiesz na każdym kroku wikany nie kupowałeś po 37 gr ani ni sprzedałeś po 90 po prostu był to Masters przepraszam zawiodłeś na całej linii bez odbioru merytoryczny dyskutancie
    Litości.... nie bądź śmieszny.
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~zaxy [130.255.153.*]
    zbyt tłusty druk, bardzo ciężko jest Ciebie zrozumieć, czy mógłbyś spokojnie wyjaśnić o co Ci chodzi,
    masz odmienne zdanie od Gallileo, chciałbym lepiej je poznać, bo może masz coś ciekawego do przekazania, co zmieni moje podejście do spekulacji na Wikanie
    czesc zaxy, miło Cię znowu widzieć, chociaz jak mnie pamiec nie zawodzi trochę półżartem... dla kursu źle to wróży :) pozdrawiam
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~zaxy [130.255.153.*]
    no i wywróżyło
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~kjeki [94.254.224.*]
    Właściwie od zawsze na tym forum obrywa Gallileo od takich "wag" i innych..... ktorzy chcieli zarobić... a sie nie udało:)
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~Gallileo [188.146.72.*]
    witaj kjeki, no cóż ... tak bywa, ale od takich krótkostrzałowych wikanowych ynwestorów to nie boli wcale, gorzej jak zaczynają mi ublizac ci co pamietają dawne czasy, wtedy czasem się nawet zastanowię przez chwilę nad tym dlaczego, pozdrawiam
  • Re: dobre wyniki I kw.!!!! Autor: ~kjeki [94.254.224.*]
    Tym też nerwy puszczaja i szukaja winnych, a jak sie z nimi wchodzi w dyskusje to sie jeszcze nakrecaja,
[x]
WIKANA 3,38% 7,65 2026-03-12 09:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.