• Jest raport Autor: ~Wiesiek [37.47.22.*]
    Czy go nie ma?
  • Re: Jest raport Autor: miecz77 [83.27.95.*]
    Jest .......na biurku prezesa.
  • Re: Jest raport Autor: ~zooro [57.66.78.*]
    nie ma i nie bedzie , poczekaja do walnego
  • Re: Jest raport Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    a co to ku.wa za obyczaj? poczekają do walnego bo co?
    podają terminy ćwoki i nawet nie potrafią go dotrzymać nieudaczniki, krowy pasać a nie na giełdę
    poczekasz i zobaczysz ale wtedy bedzie juz za puzno, a bedzie sie dziać
    pozdro dla wszystkich
  • Re: Jest raport Autor: ~Tymon [5.172.247.*]
    na bank to są kombinacje zeby zebrać po taniości
    to tylko świadczy o nich co to za społka jeśli tak jest
    przeczytałem uchwały na walne, całkowicie standardowe jak na wielu więc co tam się może dziać, bajki
  • Re: Jest raport Autor: ~malo [212.244.62.*]
    Widocznie mają tyle do powiedzenia, że nie są w stanie tego ogarnąć na szybko :)
    Ja nastawiam się na K bo patrząc na nastroje to niektórzy będą się pozbywać papiera a ja chętnie w dobrej cenie kupie.

za duzo akcji jest w obrocie u szaraków , ktos skupił ponad 100k w cenie 2,09 nie po to aby teraz oddac po 1,85 ,wydusza wysztkich leszczy jak cytrynke i dopiero wtedy cena wyjdzie w okolice 5 zl
    zooro jeśli tak jest jak piszesz w co wątpię to uważasz że to jest poważna spółka?
    zmasz jakąś spółkę nie wydmuszke która tak robi? przecież to żenada by była
  • Re: Jest raport Autor: ~mike [81.18.207.*]
    dajcie spokuj.. przeciez maja jeszcze czas.... raport pewnie za chwile bedzie a wtedy 2,40 na początek...
    kto dzis sprzeda ten balwan :D

sa spólki ktore dostaja duze kary od KNF za to ze w terminie nie opublikowali raportu , tutaj bedzie wiekszy skok zobaczysz , 2016 dla społki bedzie jeden z ciekawszych okresów , duzo informacji juz znacie podawal autocad za co duzy szacu dla niego ,ale drzwi do duzej kasy dopiero sie otwieraja , co ci z tego raportu dzisiaj wazniejsze beda informacje o wygranych przetargach
    ależ ja się w pełni z Wami zgadzam tylko mierzi mnie jak spółka cos podaje a później ma to gdzieś, to jest brak szacunku dla akcjonariuszy. Nawet brak komunikatu o przesunięciu raportu.
    Ja wiem że tu perspektywy są mega tylko poprostu denerwuje mnie takie podejście że czekam wczoraj do 24 a tutaj lipa
  • Re: Jest raport Autor: ~mike [81.18.207.*]
    ja czekam juz 2 miesiace i bylbym skonczonym debilem jak bym sprzedal przed infem o dofinansowaniu, ktore jest pewne i tylko czeka na podpisanie umowy... wtedy 3 zl na dzien dobry

• Re: Jest raport Autor: ~Super_CAD [94.254.226.*]
    A ja wczoraj wyszedłem do końca wykrecajac kółeczko i skupilem Vivid po taniosci. Procad ma świetne perspektywy, ale mierzilo mnie tlamszenie kursu. Swoje i tak zrobiłem przy tym wystrzale na 25% a potem skupowalem na dolkach. Strasznie irytuje mnie polityka informacyjna firmy a właściwie jej brak. Jedyne info to to które sam wygrzebałem buszując po necie. Trochę słabo. Nie wyklucza że tu wsiade jeszcze nie raz, może się uda załapać na pociąg. Ja po prostu nie lubię stagnacji i kiszonki, wolę dynamiczne spółki. Pozdrawiam i życzę odpalu nawet dziś i beze mnie. Zaróbcie i dozo na innych spółkach.
  • Re: Jest raport Autor: ~Yes [31.182.95.*]
    Zgodnie z przepisami polskiego prawa raport za 1 kwartał powinien być opublikowany nie później niż w terminie 45 dni od zakończenia kwartału roku obrotowego, którego dotyczy...Jest więc czas na publikację
  • Jest alternatywa Autor: ~Alt [31.6.38.*]
    Zobaczcie jak bez nerwów wyciągać 120 zł w pół godziny. Wystarczy 20 min, aby zrozumieć na czym polega przyszłość drobnych inwestorów indywidualnych:

https://www.youtube.com/watch?v=jbfYTlalHtE
  • Re: Jest alternatywa Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    raport dzisiaj po sesji, mały problem mieli, przed chwilą rozmawiałem ze spółką
  • Re: Jest raport Autor: ~zgaga [83.24.167.*]
    rozmawiałem tel.z firmą i powiedzieli mi że raport będzie dzisiaj bo mieli jakiś błąd komputerowy i nie ogłosili w terminie ,nie chciał mi powiedzieć ten pan czy jest dobry ,czy zły że ogłoszą go po sesji żeby inwestorzy przespali się przez dwie noce
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.