No to co ? Po walnym widać że żadnych sensacji nie będzie i można powoli zbierać akcje z rynku. Tylko pytanie czy nie lepiej jeszcze troszke poczekać, tak do wakacji , zazwyczaj w lecie wszystko tanieje (?)
To ja w jesieni podciaglem kurs na 6 zł i miesiąc temu zrobiłem to samo potem sprzedałem i widać jaka cena żeby rosło trzeba brać i widać jakie Leszcze z was podeprze się wami jak złamanym kijem
Ogólnie dostępne info ZAKŁADY URZĄDZEŃ KOTŁOWYCH STĄPORKÓW SA Terminy publikacji raportów okresowych w 2016 r. z dnia 20.01.2016 - raport kwartalny za I kwartał 2016 r. - 16 maja 2016 r. - raport za I półrocze 2016 r. - 31 sierpnia 2016 r. - raport kwartalny za III kwartał 2016 r. - 14 listopada 2016 r. Zgodnie z par. 101 ust. 2 oraz par. 102 ust. 1 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 roku w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych [...] Spółka rezygnuje z publikacji raportów kwartalnych za II kwartał 2016 r. oraz za IV kwartał 2015 r.
Widzę że podjęte działania przynoszą efekty. Może jestem przesadnie optymistyczny ale wydaje się że dno notowań mamy już za sobą, chyba już czas na dobieranie (?)
widać, że pocisnęli wynik żeby było na plusie, kolejne miesiące zapowiadają się lepiej, popracowali nad kosztami, wracamy z dalekiej podróży, 6 w zasięgu
Co ty do ch...widzisz, jak nawet nie masz pojęcia jaka jest sytuacja w spółce!!!!Gdzie jaka stabilność , no chyba , że uda się podpisać ten nowy kontrakt!!!
napisałem, że pocisnęli koszty i udało się wynik na plusie zakończyć. Łączny spadek kosztów to ok. 5mln y/y, w tym kolego masz - koszt wytworzenia, spadek o 17% co bardzo cieszy, oraz - koszt zarządu, spadek o 28% co do sytuacji w spółce to faktycznie informacje czerpię z raportów i swoich analiz. Nigdy nie mówiłem że spółka jest ok. zresztą w restru od dłuższego czasu ale widać że efekty zmian zaczynają być widoczne. Wierzę że kolejne okresy będą co raz lepsze i jak wejdą większe przychody to i będzie kilka baniek zysku, liczyłem swoje założenia w oparciu o wynik za 2016 na poziomie +8mln, czy się uda, oby - cena akcji ok. 9zł. Czy realne czy nie, czy masz czas czekać czy nie to już inna sprawa. Jak dla mnie 100% w rok to sporo + dywidenda.